Menu Bel Zon: 015 82 00 456
Inschrijven

Kinderopvang ZON! komt naar Nootdorp

Met veel enthousiasme kondigen wij aan dat we in juni onze deuren zullen openen op een nieuwe locatie, gevestigd bij sportvereniging RKDEO. Net op tijd voor de zomervakantie halen wij onze unieke visie naar Nootdorp!

Originele, creatieve en sportieve activiteiten zullen centraal staan. Popcorn bakken boven het vuur, oefenen voor je zakmesdiploma, regisseer jouw eigen theatershow, ga met de bakfiets op avontuur naar het bos of laat al je creativiteit los in het atelier. Bij ZON! kan het allemaal, maar is niks verplicht. Liever na een drukke schooldag met de voetjes omhoog en een boekje in je hand? Groot gelijk!

Wat kinderen willen is ons uitgangspunt! Ze hebben een belangrijke (misschien wel dé belangrijkste) stem in hoe we onze dagen doorbrengen en wat we tijdens de vakanties gaan doen.

Benieuwd geworden naar deze magische plek waar niks moet en alles mag? Neem contact op met locatiemanager Sam Muusers voor meer informatie en/of een rondleiding.

📞 : 06-13958976
📩 : sam@kinderopvangzon.nl

Vind jij het jammer dat deze plek er niet was toen jij zelf nog een kind was? Nergens voor nodig, we zoeken nog nieuwe collega’s die samen met ons deze toffe locatie willen ontdekken en laten groeien! Bekijk hier de vacature.