Menu Bel Zon: 015 82 00 456
Inschrijven

Ons kinderdagverblijf

 

Wat voor KDV locaties heeft ZON! 

Wij hebben 1 kinderdagverblijf ‘De Zonneburcht’ in Den Hoorn. Hier zijn wij dagelijks geopend van 07.30 tot 18.00 uur voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Daarnaast hebben wij 3 unieke peuter scharrelplekken. Deze opvang is in de vorm van een peuterspeelzaal en hierdoor kunt u ook in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. Deze locaties zijn geopend van 08.00 tot 13.00 uur voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Kinderdagverblijf de Zonneburcht

Deze bijzondere groene kinderopvang locatie biedt dagopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar.  Elke groep wordt begeleid door een team van liefdevolle pedagogisch medewerkers, stagiaires en groepshulpen. Elk kind heeft bovendien een eigen mentor. Deze mentor voert de voortgangsgesprekken, maakt ”Kind in het zonnetjes”, houdt een herinneringsmap bij met alle mooie foto’s en knutselwerkjes van de kinderen en hangt de vlag uit bij verjaardagsfeestjes!

Scharrelpeuters 

Op deze bijzondere plekken knuffelen en zorgen wij voor de dieren op locatie, maken we zandtaartjes in de modderkeuken, klimmen we in de hut en een lezen we een boekje bij het vuur. In de tuin maken wij kennis met de vogels, insecten, de groei en bloei van planten en bomen.
Onder lieve en kundige begeleiding van onze pedagogisch medewerkers ontdekken uw kinderen ook de elementen en mogen we vies worden. Wij zullen regelmatig in de buurt van de opvang op avontuur gaan, samen in de bakfiets of met elkaar wandelen.