Menu Bel Zon: 015 82 00 456
Inschrijven
Kinderdagverblijf Den Hoorn

Welkom bij
de Zonneburcht

Welkom bij Kindercentrum De Zonneburcht. Deze bijzondere groene kinderopvang locatie biedt dagopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar.  Elke groep wordt begeleid door een team van liefdevolle pedagogisch medewerkers, stagiaires en groepshulpen. Elk kind heeft bovendien een eigen mentor. Deze mentor voert de voortgangsgesprekken, maakt ”Kind in het zonnetjes”, houdt een herinneringsmap bij met alle mooie foto’s en knutselwerkjes van de kinderen en hangt de vlag uit bij verjaardagsfeestjes!

Bij de Zonneburcht hebben wij verschillende groepen. Een babygroep 0-1 jaar, een dreumesgroep 1-2 jaar en twee peutergroepen 2-4 jaar. Alle groepen zijn sfeervol en huiselijk ingericht zodat kinderen zich meteen thuis voelen.

De jongste baby’s worden bij ons opgevangen in een aparte babygroep. De rust en de aandacht voor het eigen ritme van deze kleintjes wordt hierdoor gewaarborgd. Ook beschikken zij over hun eigen babytuin, waar zij heerlijk in het gras kunnen liggen of kruipen.

De Zonneburcht bevind zich in een prachtig pand, een oud klooster achter de kerk in Den Hoorn. Kinderen slapen in de oude kapel met echte glas-in-lood ramen. De Zonneburcht kenmerkt zich door het grote aanbod aan activiteiten; bezoek van een muziekdocent, een kunstenaar of de ”Vertel Tante”. Dans-workhops, poppenkastvoorstellingen, knutselen in ons atelier, verzorgen van visjes en wandelende takken en natuurlijk heel veel buiten spelen! Wij hebben een prachtige avontuurlijke tuin, waarin de kinderen elke dag naar hartenlust kunnen spelen. In deze tuin lopen ook kippen en konijnen en aan de voorkant van het gebouw hebben we een moestuin en een bloementuin.

Groen Cement

Bovendien is ons kindercentrum een gecertificeerde Groen Cement locatie. Kinderen mogen bij ons dus lekker vies worden. Ook hebben wij een aangepast voedingsbeleid welke gericht is op gezonde voeding, gaan wij vaak op stap met de bakfiets of de wandelwagen en hebben wij een actieve OC met ouders die graag met ons meedenken!

Benieuwd geworden naar deze mooie plek? Neem contact op voor een rondleiding bij de Zonneburcht.

OPENINGSTIJDEN


maandag		    07.30-18.00
dinsdag	         07.30-18.00
woensdag		    07.30-18.00
donderdag		07.30-18.00
vrijdag			07.30-18.00

CONTACT

Adres:
Schoolstraat 1, 2635 CR Den Hoorn

Locatiemanager:
Liesbeth Wildeboer

Assistent locatiemanager:
Carolien Peters

Tel.nr:
06-51517088

Email:
wildeboer.liesbeth@kinderopvangzon.nl

OVERIG

Mail oudercomissie:
oczonneburcht@kinderopvangzon.nl

Instagram:
@dezonneburcht

LRK nummer:
130906128