Menu Bel Zon: 015 82 00 456
Inschrijven

Ben jij onze nieuwe ZON! pedagoog?

Bij Kinderopvang ZON! bieden wij intern ons eigen BBL traject aan, wat betekent dat wij jou kunnen opleiden tot een echte ZON! Pedagoog op één van onze BSO locaties. Heb jij altijd al in de kinderopvang willen werken, of ben je benieuwd of dit iets voor jou is? Lees dan vooral verder

Heel veel vrijheid, kansen om door te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Elke dag doen wat je leuk vindt en samenwerken in een leuk team. Klinkt dit als muziek in je oren? Dat komt goed uit, want wij maken ook regelmatig muziek met de kinderen! Een drumstel, piano, saxofoon en een (elektrische) gitaar zijn een kleine greep uit ons assortiment. Iedere locatie beschikt over een aantal muziekinstrumenten.

Door jouw enthousiasme, creativiteit, muzikaliteit, groene vingers, sportiviteit en/of enorme inlevingsvermogen, kun jij samen met ons de kinderen een plek geven waar zij graag komen. Een plek waar zij, maar ook zeker jij zich echt thuis voelt.

Ons BBL-traject houdt in dat je 1 dagdeel in de week naar school gaat. En nee, dit is niet in een saai klaslokaal waar je moet luisteren en stilzitten. Ons ‘klaslokaal’ is op een van onze toffe locaties! Leren met, maar vooral ook van elkaar. Gebruik maken van je talenten of gewoon het delen van je hobby’s en iedereen op die manier inspireren.

  • Je gaat direct aan de slag op een van onze BSO locaties
  • Je krijgt een contract aangeboden van ongeveer 18 uur (dit is tijdens je studiejaar). Het exacte aantal uren is afhankelijk van de locatie waar je wordt ingedeeld.
  • Binnen 1 jaar in het bezit van jouw diploma ‘pedagogisch medewerker BSO’
  • Werken met daarbij een passend salaris

Bij het volledig afronden van ons intern BBL traject en na het behalen van je diploma krijg je een nieuw contract op basis van het aantal uren die jij beschikbaar bent.

 

 

BSO Delft NSO Delft

Intern BBL traject iets voor jou?

ZON! is anders, ZON! is uniek. We zoeken mannen/vrouwen van jong en oud die net dat stapje extra willen zetten. Kun jij out of the box denken? Laat jij je niet tegenhouden als het even tegenzit?  Stuur dan nu een berichtje naar werkenbij@kinderopvangzon.nl of een whatsapp bericht naar 06-16067622. Een cv meesturen? Mag wel, maar wij zien jou veel liever in het echt!