Menu Bel Zon: 015 82 00 456
Inschrijven

WERKEN BIJ ZON!

Hieronder vind je alle openstaande vacatures bij ZON!.

Open sollicitaties zijn altijd welkom, wij zijn altijd op zoek naar oproepkrachten:

📥 Mail: werkenbij@kinderopvangzon.nl
💬 Whatsapp: 06 16 06 76 22 

Wel interesse maar niet de juiste papieren? Wij hebben ook een interne BBL opleiding

ZON! Avontuur BSO
Vacatures - Werken bij ZON!

Kom je bij ons werken? 

Welkom bij onze pagina met alle vacatures binnen ZON! Ben je op zoek naar een carrière in de kinderopvang? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ontdek hier onze actuele vacatures en de mogelijkheid om deel uit te maken van ons enthousiaste en toegewijde team.

Bij ZON! geloven we in het belang van een liefdevolle en stimulerende omgeving voor de ontwikkeling van elk kind. Ons team van ZON-pedagogen speelt hierin een belangrijke rol. Als je een passie hebt voor het werken met kinderen en het verschil wilt maken in hun leven, dan zijn wij op zoek naar jou!

Ontdek onze diverse vacatures in de kinderopvang, variërend van (flex) pedagogisch medewerkers tot kinderopvangmanagers. Of je nu een ervaren professional bent of aan het begin staat van je carrière, we bieden mogelijkheden voor groei en ontwikkeling voor iedereen. Zo hebben wij ook ons eigen BBL traject!

Waarom zou je bij ZON! willen werken? We bieden niet alleen een inspirerende en leuke werkomgeving, maar ook uitstekende arbeidsvoorwaarden en flexibiliteit in werkuren. Bij ons kun je je passie voor kinderen combineren met een gezonde balans tussen werk en privé.

Ben je enthousiast geworden? Bekijk dan onze openstaande vacatures en solliciteer vandaag nog! We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team en samen een waardevolle bijdrage te leveren aan de toekomst van de kinderen die aan onze zorg zijn toevertrouwd.

Zorg ervoor dat je regelmatig terugkeert naar deze pagina, want ons vacatureaanbod wordt voortdurend bijgewerkt met nieuwe en uitdagende kansen in de kinderopvang. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of meer wilt weten over werken bij ZON! We kijken uit naar jouw sollicitatie en hopen je binnenkort te ontmoeten!