Menu Bel Zon: 015 82 00 456
Inschrijven

WERKEN BIJ ZON!

Hieronder vind je alle openstaande vacatures bij ZON!.

Open sollicitaties zijn ook altijd welkom.

Hoe ziet onze sollicitatieprocedure eruit: 

 • Mail je sollicitatiebrief of stuur ons een berichtje via whatsapp.
 • Een kennismakingsgesprek met misschien wel een van jouw toekomstige collega’s.
 • We nodigen je uit om een dagdeel met ons mee te draaien op een van onze locaties. Zo kun je de sfeer proeven en zelf ervaren hoe uniek de visie van ZON! is.
 • Als de klik aanwezig is vanuit beide kanten, ontvang je een voorstel met de arbeidsvoorwaarden.
 • Nadat je hiermee akkoord bent gegaan, ben je officieel een echte ZON!-pedagoog.
 • Voorafgaand aan je eerste werkdag, stuur je een kaartje naar de kinderen op jouw locatie om jezelf voor te stellen.

📥 Mail: werkenbij@kinderopvangzon.nl
💬 Whatsapp: 06-16067622 

BSO Delft ZON!nekracht NSO Delft

Wie zijn wij?

Bij Kinderopvang ZON! leeft een unieke visie. Wij denken niet in hokjes of kaders, maar kleuren juist graag buiten de lijntjes. Wij kijken naar waarom iets wel kan of mag in plaats van waarom niet. Bedenk je vandaag met de kinderen dat jullie vanmiddag naar het strand willen? Dat kan! Er is namelijk veel ruimte voor spontane activiteiten/uitstapjes en daarbij mag jij samen met de kinderen al je creativiteit tot uiting laten komen.

ZON! heeft 15 locaties voor buitenschoolse kinderopvang, één buitengewoon kinderdagverblijf en 3 locaties met scharrelpeuteropvang. Met een mooi team aan collega’s stimuleren jullie dagelijks de ontwikkeling van alle kinderen. De balans tussen mannen en vrouwen (40/60) zorgt voor een fijne sfeer onderling. Jullie voeren niet alleen onderling overleg, maar ook de kinderdirecteur denkt graag met jullie mee! Door samen te werken met andere locaties, kunnen jullie elkaar inspireren. Dit zorgt ervoor dat je veel mensen leert kennen binnen ZON!, want uiteindelijk zijn alle medewerkers bij ZON! onderdeel van het grote geheel.

Iedereen heeft zijn of haar eigen talenten en deze mogen gedeeld worden tijdens inspiratielessen. Misschien leer jij van jouw collega wel ‘’Overleven in de natuur’’ of leert hij van jou wat ‘’Meidenvenijn’’ inhoudt en hoe je hier het beste mee om kunt gaan.

Wil jij Pedagogisch Medewerker worden bij onze buitengewone kinderopvang? Heb je oog voor de kinderen én jouw collega’s? Dan zoeken wij jou!

Wat biedt ZON! jou:

 • Diverse mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Studiedag, workshops en de kans om jouw talenten met collega’s te delen door zelf inspiratielessen voor hen te organiseren.
 • Professionele pedagogische coaching. Visiebijeenkomsten, coaching gesprekken, thema ouderavonden en 1x per jaar een studiedag vanuit ZON! met al onze medewerkers.
 • De ruimte om elke dag al je ideeën en creativiteit kwijt te kunnen.
 • Een jaarcontract met de intentie om hiervan een vast dienstverband te maken.
 • De uren zijn bespreekbaar, afhankelijk van jouw voorkeur. We vinden een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk.
 • Altijd vrij tussen kerst en oud & nieuw. Op onze BSO locaties ben je de middelste twee weken van de zomervakantie altijd vrij.
 • Naast teamuitjes ook nog een zomer- en winterfeest met alle collega’s van ZON!.

Heb je bij jouw huidige werkgever een studieschuld, maar wil je toch graag alvast bij ZON! aan de slag? Dan denken wij daar graag met jou in mee!

Wie ben jij?

 • Je durft het kind in jezelf naar boven te laten komen.
 • Je durft onderzoekend en risicovolspel aan te gaan.
 • Je communiceert eerlijk en helder met kinderen, ouders en collega’s.
 • Je hebt zin om aan de slag te gaan met de unieke visie en werkwijze van ZON!.
 • Je bent gekwalificeerd om als pedagogisch medewerker aan de slag te gaan. Twijfel je of jouw diploma gekwalificeerd is? Kijk dan hier of stuur ons een berichtje, zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij bieden onder andere een intern opleidingstraject.
Vacatures - Werken bij ZON!

Kom je bij ons werken? 

Welkom bij onze pagina met alle vacatures binnen ZON! Ben je op zoek naar een carrière in de kinderopvang? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ontdek hier onze actuele vacatures en de mogelijkheid om deel uit te maken van ons enthousiaste en toegewijde team.

Bij ZON! geloven we in het belang van een liefdevolle en stimulerende omgeving voor de ontwikkeling van elk kind. Ons team van ZON-pedagogen speelt hierin een belangrijke rol. Als je een passie hebt voor het werken met kinderen en het verschil wilt maken in hun leven, dan zijn wij op zoek naar jou!

Ontdek onze diverse vacatures in de kinderopvang, variërend van (flex) pedagogisch medewerkers tot kinderopvangmanagers. Of je nu een ervaren professional bent of aan het begin staat van je carrière, we bieden mogelijkheden voor groei en ontwikkeling voor iedereen. Zo hebben wij ook ons eigen BBL traject!

Waarom zou je bij ZON! willen werken? We bieden niet alleen een inspirerende en leuke werkomgeving, maar ook uitstekende arbeidsvoorwaarden en flexibiliteit in werkuren. Bij ons kun je je passie voor kinderen combineren met een gezonde balans tussen werk en privé.

Ben je enthousiast geworden? Bekijk dan onze openstaande vacatures en solliciteer vandaag nog! We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team en samen een waardevolle bijdrage te leveren aan de toekomst van de kinderen die aan onze zorg zijn toevertrouwd.

Zorg ervoor dat je regelmatig terugkeert naar deze pagina, want ons vacatureaanbod wordt voortdurend bijgewerkt met nieuwe en uitdagende kansen in de kinderopvang. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of meer wilt weten over werken bij ZON! We kijken uit naar jouw sollicitatie en hopen je binnenkort te ontmoeten!