Menu Bel Zon: 015 82 00 456
Inschrijven

Pedagogisch medewerker Tanthof

Bij onze groeiende BSO op Sportpark Tanthof zijn wij op zoek naar een nieuwe collega! Onze buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar is onlangs gestart en wij zoeken iemand die het leuk vindt om samen met ons deze locatie verder vorm te geven.

We beschikken over een eigen BSO-ruimte in de oude KFC-kantine, waar jij samen met de kinderen allerlei creatieve activiteiten kunt ondernemen. Of het nu gaat om spelletjes spelen, koken, het gezamenlijk zorgen voor onze huisdieren of een yogales in het aangrenzende Abwoudse bos. Hier kan en mag het allemaal!

We zoeken specifiek naar iemand die beschikbaar is op maandag, dinsdag en donderdag. Ben jij creatief en/of houd je van mindfulness en wil jij meebouwen aan de toekomst van deze bloeiende locatie? Solliciteer dan nu!

Zo solliciteer je bij ZON!

Wil je graag meer informatie? Kennis maken met je toekomstige collega’s op de locatie ZON!licht? Of gewoon direct solliciteren op onze vacature voor pedagogisch medewerker Tanthof. Een CV of sollicitatiebrief is niet nodig, wij zijn veel nieuwsgieriger naar jouw wensen en motivatie in een gesprek! Stuur ons daarom vandaag nog jouw telefoonnummer, woonplaats, opleiding en eventuele vraag dan wij nemen binnen 3 werkdagen contact op om een eerste gesprek in te plannen.

Je kunt je gegevens doorsturen naar werkenbij@kinderopvangzon.nl, telefonisch via Whatsapp naar onze HR Afdeling 06-16067622.

Na het eerste gesprek plannen we een afspraak op de locatie in, zodat je ook daar kunt meekijken.