Menu Bel Zon: 015 82 00 456
Inschrijven

Pedagogisch medewerker Naaldwijk

Bij onze BSO in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een nieuwe collega!

Samen met ons huidige team bieden wij buitenschoolse opvang aan kinderen van 4-13 jaar. Zie jij jezelf als de drijvende kracht achter onze sportieve activiteiten op locatie? Wij zijn op zoek naar iemand die het voortouw wil nemen in het organiseren en leiden van sport- en spelactiviteiten.

Vind jij het geweldig om op onze sportvelden en in onze sporthal dagelijks allerlei sportieve activiteiten aan te bieden?Bouw jij graag met de kinderen hutten op ons ‘’geheime landje’’? Ben je niet bang om een vuurtje te stoken of om in een boom te klimmen? Bovendien beschikken wij ook nog over een eigen BSO ruimte waar jij samen met de kinderen nog allerlei andere toffe dingen kunt doen. Spelletjes spelen, koken, of het samen verzorgen van onze wandelende takken. Het kan en mag hier allemaal!

Ben jij beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag? En bereid om niet alleen op onze BSO maar ook op onze TSO (tussenschoolse opvang) werkzaam te zijn? Solliciteer dan nu!

Zo solliciteer je bij ZON!

Wil je graag meer informatie? Kennis maken met je toekomstige collega’s op de locatie ZON!dermeer? Of gewoon direct solliciteren op onze vacature voor pedagogisch medewerker Naaldwijk. Een CV of sollicitatiebrief is niet nodig, wij zijn veel nieuwsgieriger naar jouw wensen en motivatie in een gesprek! Stuur ons daarom vandaag nog jouw telefoonnummer, woonplaats, opleiding en eventuele vraag dan wij nemen binnen 3 werkdagen contact op om een eerste gesprek in te plannen.

Je kunt je gegevens doorsturen naar werkenbij@kinderopvangzon.nl, telefonisch via Whatsapp naar onze HR Afdeling 06-16067622.

Na het eerste gesprek plannen we een afspraak op de locatie in, zodat je ook daar kunt meekijken.