Menu Bel Zon: 015 82 00 456
Inschrijven

Pedagogisch medewerker dreumesgroep

Voor ons kinderdagverblijf de Zonneburcht zijn wij op zoek naar een lieve, geduldige en enthousiaste pedagogisch medewerker voor op onze peutergroep op woensdag, donderdag en vrijdag, 27 uur per week. 

Bij ons kinderdagverblijf in Den Hoorn, gaat de vlag uit als kinderen jarig zijn, worden kinderen vies van het buitenspelen en verzorgen we samen met de kinderen de dieren. We gaan graag op pad met de elektrische bakfiets of met de benenwagen en als we op de locatie blijven maken we erbinnen of in de tuin een groot avontuur van.

De locatie

De Zonneburcht heeft een babygroep van 0-1 jaar, een dreumesgroep van 1-2 jaar en 2 peutergroepen van 2-4 jaar. De groepen zijn ruim en huiselijk ingericht zodat de opvang aanvoelt als een echte huiskamer.

Onze visie is gebaseerd op het gedachtegoed van Maria Montessori, Reggio Emilia en Rudolph Steiner. Wij zijn een gecertificeerde Groen Cement locatie dus wij spelen veel buiten, halen de natuur naar binnen en onze activiteiten gaan mee met de seizoenen. Deze activiteiten laten we zien in onze floor-boeken.

Wij hebben een hele mooie grote tuin met onder andere een glijbaan, een hangmat, een grote zandbak, kippen, konijnen en vooral heel veel ruimte voor kinderen om zelf spelenderwijs de natuur te ontdekken.

Het team bestaat uit ongeveer 20 pedagogisch medewerkers, 2 groepshulpen en om de week komt er een muziekdocent langs. Op elke groep is ook een stagiaire aanwezig.

Zo solliciteer je bij ZON!

Wil je graag meer informatie? Kennis maken met je toekomstige collega’s op de locatie? De Zonneburcht. Of gewoon direct solliciteren op onze vacature voor pedagogisch medewerker dreumesgroep. Een CV of sollicitatiebrief is niet nodig, wij zijn veel nieuwsgieriger naar jouw wensen en motivatie in een gesprek! Stuur ons daarom vandaag nog jouw telefoonnummer, woonplaats, opleiding en eventuele vraag dan wij nemen binnen 3 werkdagen contact op om een eerste gesprek in te plannen.

Je kunt je gegevens doorsturen naar werkenbij@kinderopvangzon.nl, telefonisch via Whatsapp naar onze HR Afdeling 06-16067622.

Na het eerste gesprek plannen we een afspraak op de locatie in, zodat je ook daar kunt meekijken.