Menu Bel Zon: 015 82 00 456
Inschrijven

Pedagogisch medewerker BSO Naaldwijk

Al ruim voor de vakantie gonst het op jouw locatie rond… Wat staat er komende vakantie allemaal op het programma? Gaan jullie graffiti spuiten? Of kies je liever voor de stormbaan? Het vuurdiploma? Of toch lasergamen? Samen met de kinderen en de collega’s uit jouw team stel je het vakantieprogramma op, zodat je in de vakantie met je elektrische bakfiets vol kinderen op pad kan. Ook in de schoolweken is geen activiteit te gek. Vuur maken, sporten en buitenspelen onder werktijd? Bij ZON! kan dat allemaal en als Pedagogisch Medewerker heb jij alle vrijheid om hierin mee te denken

Afhankelijk van jouw wensen en beschikbaarheid vul je samen met ons de functie van Pedagogisch Medewerker BSO ZON!dermeer in Naaldwijk.

Deze locatie bevindt zich op het terrein van S.V. Westlandia. Je krijgt bij ons een contract voor 25 uur verdeeld over 4 dagen per week, eventueel kun je deze uren ook nog uitbreiden met voorschoolse opvang. De woensdag is jouw vaste vrije dag.

Werken als Pedagogisch Medewerker bij ZON!

Bij ZON! vind je stabiliteit en rust in de organisatie en in het team. Wij vinden het belangrijk dat zowel onze kinderen als medewerkers écht gezien worden. Met 14 locaties en 130 collega’s – waarvan 40% mannen en 60% vrouwen – zijn we een open en hechte organisatie waar ruimte is voor ieders talent en inbreng. Alle locaties hebben een eigen locatiemanager die zelf ook dagelijks meewerkt op de groep. Jullie hebben dus nauw contact en vormen samen met de collega’s een team.

Als enthousiaste ZON! collega ben je graag buiten. Weer of geen weer, jij gaat de deur uit. Dat past goed bij onze visie op kinderopvang, waarin 3 pijlers duidelijk naar voren komen: natuur, cultuur en sport. Je bent creatief in het bedenken van uitdagende activiteiten en vindt het leuk om met een (elektrische) bakfiets vol met kinderen van school naar de locatie te rijden en in de vakanties op avontuur te gaan. Met jouw enthousiasme – én met jouw (MBO/HBO) sportopleiding op zak – beteken je echt iets voor onze kinderen.

Wie is Kinderopvang ZON!? 

ZON! is de meest ZON!nige kinderopvang van Delft, Den Hoorn, Wateringen, Poeldijk en Naaldwijk. We maken elke dag tot een feest voor onze kinderen. De sfeer op al onze locaties is open en prettig en je kunt iedere werkdag weer jouw ideeën en creativiteit kwijt in je werk. Samen met de kinderen kijk je waar behoefte aan is. Alles is mogelijk mits het natuurlijk veilig is. Bovendien krijg je bij ons de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in een richting die jóu interesseert.

Dit mag je bij ons verwachten als pedagogisch medewerker BSO:

 • Een fijne werkplek dichtbij jouw huis in omgeving Naaldwijk, met leuke en professionele collega’s;
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Per jaar minimaal 3 trainingen/ inspiratiesessies (onder werktijd) waarbij je zelf uit een aantal onderwerpen kan kiezen en je de mogelijkheid krijgt om jouw expertise met jouw collega’s te delen door een workshop te organiseren;
 • Salaris volgens CAO kinderopvang in schaal 6. Ook ontvang je een eindejaarsuitkering van 3%;
 • Een jaarcontract met de intentie om hier een vast dienstverband van te maken;
 • Een parttime functie voor 25 uur per week;
 • Altijd vrij tussen kerst en oud & nieuw en minimaal 2 weken vrij in de zomervakantie;
 • Naast teamuitjes ook nog een zomer- en winterfeest met alle collega’s.

Wie ben jij als Pedagogisch Medewerker?

 • Je wilt samen met kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar het avontuur aangaan. Dit doe je onder andere door risicovol spel te faciliteren. Door vertrouwen te bieden laat jij het kind de vrijheid ervaren hoe het is om de eigen grenzen te verkennen en zelf keuzes te mogen maken;
 • Je bent gekwalificeerd om als pedagogisch medewerker aan de slag te gaan. Twijfel je of jouw diploma gekwalificeerd is? Kijk dan op: https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang of stuur ons een berichtje zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken;
 • Je communiceert gemakkelijk met ouders, kinderen en collega’s;
 • Je hebt een enthousiaste en energieke houding;
 • Je beschikt over een geldige VOG of bent bereid deze aan te vragen.

Heb je bij jouw huidige werkgever een studieschuld, maar wil je toch graag alvast bij ZON! aan de slag? Dan denken wij daar graag met jou in mee!

Zo solliciteer je bij ZON!

Wil je graag meer informatie? Kennis maken met de toekomstige collega’s op de locatie? Of gewoon direct solliciteren? Een CV of sollicitatiebrief is niet nodig, wij zijn veel nieuwsgieriger naar jouw wensen en motivatie in een gesprek! Stuur ons daarom vandaag nog jouw telefoonnummer, woonplaats, opleiding en jouw eventuele vraag en we nemen binnen 3 werkdagen contact op om een eerste gesprek in te plannen!

Je kunt je gegevens sturen naar werkenbij@kinderopvangzon.nl of telefonisch of via WhatsApp naar onze HR afdeling 06-16067622

Na het eerste gesprek plannen we dat jij op een van onze locaties kan meekijken. Zijn zowel jij als wij daarna enthousiast? Dan bieden we je graag een contract voor een jaar aan. Goed om te weten: bevalt het na dat jaar van beide kanten, dan is jouw volgende contract meteen een vast contract.

Krijg alvast een indruk van deze toffe locatie via onze Instagram