Menu Bel Zon: 015 82 00 456
Inschrijven

Pedagogisch medewerker BSO Naaldwijk

Al ruim voor de vakantie gonst het op jouw locatie rond… Wat staat er komende vakantie allemaal op het programma? Gaan jullie graffiti spuiten? Of kies je liever voor de stormbaan? Het vuurdiploma? Ook in de schoolweken is geen activiteit te gek. Vuur maken, sporten en buitenspelen onder werktijd? Bij ZON! kan dat allemaal en als Pedagogisch Medewerker heb jij alle vrijheid om hierin mee te denken

Afhankelijk van jouw wensen en beschikbaarheid vul je samen met ons de functie van Pedagogisch Medewerker BSO ZON!dermeer in Naaldwijk.

Naast de kantine op het sportpark van R.K.V.V. Westlandia beschikken wij over een eigen ruimte waar de kinderen lekker vrij kunnen spelen, chillen, bouwen en knutselen. Een unieke BSO Naaldwijk locatie. Ook op het aangrenzende terras worden tal van leuke activiteiten aangeboden. Achter de kleedkamers ligt ons ”geheime landje”, hier maken wij zelf vuur, springen we regelmatig over of in de sloot en klimmen we in bomen! Verzorg je liever onze wandelende takken of bouw je een grote hut? Het kan en mag hier allemaal!

Door de mooie ligging middenin het Westland trekken wij er ook vaak op uit (met de bakfietsen) om in de omgeving nog meer mooie dingen te ontdekken en avonturen te beleven! Wij zijn gek op foto’s maken zodat we deze altijd nog eens terug kunnen kijken met elkaar. Op deze manier maken wij mooie herinneringen die we koesteren met alle kinderen.

Je krijgt bij ons een contract voor 25 uur verdeeld over 4 dagen per week, eventueel kun je deze uren ook nog uitbreiden met voorschoolse opvang. De woensdag is jouw vaste vrije dag.

Zo solliciteer je bij ZON!

Wil je graag meer informatie? Kennis maken met de toekomstige collega’s op de locatie? Of gewoon direct solliciteren? Een CV of sollicitatiebrief is niet nodig, wij zijn veel nieuwsgieriger naar jouw wensen en motivatie in een gesprek! Stuur ons daarom vandaag nog jouw telefoonnummer, woonplaats, opleiding en jouw eventuele vraag en we nemen binnen 3 werkdagen contact op om een eerste gesprek in te plannen!

Je kunt je gegevens sturen naar werkenbij@kinderopvangzon.nl of telefonisch of via WhatsApp naar onze HR afdeling 06-16067622

Na het eerste gesprek plannen we dat jij op een van onze locaties kan meekijken. Zijn zowel jij als wij daarna enthousiast? Dan bieden we je graag een contract voor een jaar aan. Goed om te weten: bevalt het na dat jaar van beide kanten, dan is jouw volgende contract meteen een vast contract.