Menu Bel Zon: 015 82 00 456
Inschrijven

Open dag Kinderopvang ZON!

Heb je altijd al willen weten hoe een ZON! werkdag eruit ziet? Ben je op zoek naar een nieuwe baan, net klaar met school of denk je aan een nieuwe uitdaging in de vorm van een carrièreswitch? 

We snappen als geen ander dat de stap naar een nieuwe baan best spannend is. Je bent net klaar met school en heel de wereld ligt nog aan je voeten, waar begin je dan? Of je werkt al jaren ergens anders, laat je dan echt die zekerheid achter om een nieuwe stap te zetten? Laten we de uitdaging van een eventuele opleiding niet vergeten, is dat nog wel te doen als je al heel lang uit de schoolbanken bent?

Die keuze is makkelijker te maken als je precies weet waar je voor kiest. Op woensdagochtend 15 mei van 10:00 tot 12:00 uur kun je een kijkje komen nemen in de wereld van ZON!. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt en kunnen wij jou alvast een klein stukje van onze unieke visie en werkwijze laten zien.

Schrijf je in en meld je aan via ons inschrijfformulier, zodat we je op de houden kunnen houden van alle informatie en de invulling van deze ochtend!

📅 –  Woensdag 15 mei 2024 
📍– Lookwatering 62, 2635 EA Den Hoorn
🕐 – 10.00 tot 12:00 uur

 

Andere vragen of meer informatie?

📥 Mail: werkenbij@kinderopvangzon.nl
💬 Whatsapp: 06-16067622 

Opendag Kinderopvang ZON!

Woensdag 15 mei 2024

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werken bij ZON!

Benieuwd naar alle openstaande vacatures? Neem hier een kijkje!