Menu Bel Zon: 015 82 00 456
Inschrijven
HR salarisadministratiemedewerker

Salarisadministratie HR medewerker

Ben jij op zoek naar een baan waar je vanuit een cruciale rol kan meewerken aan het werkplezier van al onze medewerkers? Bij een organisatie waar iedere medewerker écht gezien wordt? Solliciteer dan nu bij Kinderopvang ZON!

Wie ben jij als Salarisadministratie HR medewerker

 • Je hebt ruime ervaring in een soortgelijke functie, in ieder geval met het invoeren van salarismutaties en de controle van de salarisrun.
 • Je bent op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving, waaronder de nieuwe WAZO-regelingen. Als je de CAO Kinderopvang al kent is dat mooi meegenomen.
 • Je bent nauwkeurig in je werk en je kunt snel schakelen tussen diverse taken.
 • Je communiceert zowel mondeling als schriftelijk gemakkelijk en helder met collega’s en externen, waarbij je het geen enkel probleem vindt om de telefoon op te pakken.
 • Je hebt een positieve instelling en deelt onze overtuiging dat een prettige en gezellige werkomgeving bijdraagt aan het succes van het team.
 • Het is fijn als je ervaring hebt met het digitaliseren van HR-processen.
 • Je beschikt over een geldige VOG of bent bereid deze aan te vragen.

Wat biedt ZON! jou:

 • Een warme organisatie met korte lijntjes waar ook ruimte is voor gezelligheid. Denk hierbij aan teamuitjes en een zomer- en kerstfeest met alle collega’s
 • Salaris volgens CAO kinderopvang afhankelijk van ervaring in schaal 8 (dit is tussen de €3,028,- en €4,137,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Een jaarcontract met de intentie om hier een vast dienstverband van te maken.
 • Een parttimefunctie voor 24 tot 32 uur per week (bij voorkeur werkzaam op vrijdag)
 • Goede werkcondities, zoals passende bureaus, heerlijke koffie, zakelijke telefoon en laptop.
 • Altijd vrij tussen Kerst en Oud & Nieuw.
 • De sfeer op zowel kantoor als onze locaties is informeel en open. Iedereen is bereid elkaar te helpen en er is ruimte voor ieders talent en inbreng.

Ons kantoor bevindt zich op het terrein van onze locatie in Den Hoorn; je zit dus middenin de gezelligheid van ZON!. Het is op kantoor dagelijks een zoete inval van zowel collega’s als kinderen. Hierdoor ken jij al snel alle collega’s persoonlijk.

De afdeling HR bestaat, met jou erbij, uit 4 collega’s (2 Salarisadministratie HR medewerkers, 1 HR office manager en 1 HR adviseur) Je werkt nauw samen met onze collega’s Planning en Finance, maar ook met de collega’s van de locaties. 

Je regelt samen met jouw collega’s alle administratieve zaken rondom de in-, door- en uitstroom van onze medewerkers voor twee bv’s. Van wijzigingen doorvoeren in de salarisadministratie en contracten maken tot gesprekken voeren met de medewerkers en sollicitanten. Daarnaast zijn wij, vanwege de groei, van plan om in de toekomst meer taken intern te doen in plaats van uit te besteden en bepaalde processen te professionaliseren. Je krijgt er energie van om hierin mee te denken en dit uit te voeren.

Zo solliciteer je bij ZON!

Wil je graag meer informatie? Kennis maken met de toekomstige collega’s op ons kantoor? Of gewoon direct solliciteren? Een uitgebreide sollicitatiebrief mag natuurlijk wel, maar is niet noodzakelijk. Wij zijn veel nieuwsgieriger naar jouw wensen en motivatie in een gesprek!

Stuur ons daarom vandaag nog jouw  CV en/of jouw eventuele vraag en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Je kunt je gegevens doorsturen naar werkenbij@kinderopvangzon.nl of telefonisch via Whatsapp naar onze HR Adviseur Kimberley Rog  06-23638565