Menu Bel Zon: 015 82 00 456
Inschrijven

Pedagogisch Medewerker BSO flexkracht

Zie jij het al voor je? Samen met de kinderen op zoek naar alle dieren en insecten die in de tuin aanwezig zijn. Of met z’n allen op de bakfiets naar de speeltuin in de buurt. Vind je het leuk om gemiddeld 18 uur in de week als BSO flexkracht te werken? Solliciteer dan direct.

Als BSO flexkracht vind je het niet erg om op verschillende groepen te staan, maak je graag een praatje met iedereen en ben je je gezelligheid niet thuis vergeten. We hebben 14 verschillende BSO locaties, met ieder zijn eigen kwaliteiten en unieke ruimtes. Als flexkracht mag jij al deze ruimtes gaan ontdekken!

ZON! biedt een salaris tussen de € 2188,- en € 2979,- bruto per maand op basis van 36 uur, mits jij gekwalificeerd bent. Bij onze locatie, bieden wij naschoolse opvang aan kinderen van 4 tot 13  jaar. Samen met deze kinderen maken we van elke dag een onvergetelijke dag.

De voordelen van flex werken

  • Als BSO flexkracht krijg je de kans om op verschillende locaties te werken, met diverse collega’s en kinderen. Dit biedt je de mogelijkheid om een breed scala aan ervaringen op te doen
  • Flexwerk biedt jou de vrijheid om je werkuren aan te passen aan je persoonlijke situatie. Het geeft je de ruimte om je werk goed te combineren met andere verplichtingen of interesses. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld studenten, ouders met jonge kinderen, of mensen die daarnaast nog een eigen bedrijfje runnen.
  • Je kunt als flexwerker met een frisse blik naar situaties kijken en nieuwe ideeën aandragen. Dit kan een waardevolle aanvulling zijn op het team.
  • Je krijgt de kans om op verschillende locaties te werken. Als er een specifieke locatie is die je aanspreekt, staan we open om samen te kijken of er mogelijkheden zijn voor een vaste plek op die locatie.

Enthousiast geworden?

Neem dan contact met ons op via werkenbij@kinderopvangzon.nl of via whatsapp met onze HR afdeling op 06-16067622. Wij zijn flexibel in de momenten waarop een oriënterend gesprek kan plaatsvinden. Wie weet zien wij jou binnenkort op onze locatie als BSO flexkracht!

BSO Delft ZON!licht