Menu Bel Zon: 015 82 00 456
Inschrijven

Pedagogisch medewerker Zonneburcht (flex)

Zie je het al voor je? Samen met de kinderen op zoek naar alle dieren en insecten die in de tuin aanwezig zijn. Met zijn allen op de bakfiets naar de speeltuin in de buurt. Vind je het leuk om gemiddeld 18 uur in de week als flexkracht te werken bij ons kinderdagverblijf? Solliciteer dan direct.

Als flexkracht vind je het niet erg om op verschillende groepen te staan, maak je graag een praatje met iedereen en ben je je gezelligheid niet thuis vergeten. ZON! biedt een salaris tussen de € 2188,- en € 2970,- bruto per maand op basis van 36 uur, mits jij gekwalificeerd bent. Bij onze locatie de Zonneburcht, bieden wij opvang van 07.30 tot 18.00 uur aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Samen met deze kinderen maken we van elke dag een onvergetelijk avontuur.

Wie zijn wij?

ZON! is een buitengewone kinderopvang. Lekker in je vel en de wereld met vertrouwen tegemoet treden. ZON! is zich bewust van onze manier van communiceren met kinderen. Het kind wordt altijd met respect, geduld en liefde benaderd. Het kind maakt vanaf de geboorte totdat het 4 jaar is, een enorme ontwikkeling door. Zowel lichamelijk als geestelijk is dit de grootste ontwikkelingsspurt in het leven. ZON! realiseert zich daarom dat de taak van de kinderopvang heel belangrijk is. Pedagogisch medewerkers kunnen deze ontwikkeling positief stimuleren, omdat zij zich bewust zijn van de ontwikkelingsfases en gebieden. Kortom ZON! staat voor veilig, aandachtig, liefdevol geduldig, actief en flexibel! ZON! heeft 15 locaties voor buitenschoolse kinderopvang. 1 buitengewoon kinderdagverblijf en 3 locaties met peuteropvang. Onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Iedere medewerker is uniek en brengt eigen talenten mee. ZON! is een open organisatie. We gaan uit van gelijkwaardigheid.

Dit mag je bij ons verwachten

 • Een fijne werkplek, met leuke en professionele collega’s, waar je de mogelijkheid hebt om waardevolle praktijkervaring op te doen
 • Een prettige werksfeer
 • De ruimte om elke dag al je ideeën en creativiteit kwijt te kunnen
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Per jaar minimaal 4 trainingen/inspiratielessen (onder werktijd) waarbij je zelf uit een aantal onderwerpen kan kiezen en je hebt de mogelijkheid om jouw expertiese met jouw collega’s te delen door een workshop te organiseren.
 • Een jaarcontract met de intentie om te verlengen
 • Ongeveer 18 uur per week, afhankelijk van jouw voorkeur. We vinden een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk.
 • Altijd vrij tussen kerst en oud & nieuw
 • Naast teamuitjes ook nog een zomer- en winterfeest met alle collega’s
 • Salaris volgens CAO kinderopvang in schaal 6

Wat heb je nodig?

 • Passie voor het vak en plezier in het werken met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar!
 • Je bent gekwalificeerd om als pedagogisch medewerker aan de slag te gaan. Twijfel je of jouw diploma gekwalificeerd is? Kijk dan op diploma check  of stuur ons een berichtje, zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.
 • Je kunt je goed verplaatsen in de belevingswereld van kinderen.
 • Je communiceert gemakkelijk met ouders, kinderen en collega’s
 • Je hebt een enthousiaste en energieke houding
 • Je beschikt over een geldige VOG of bent bereid om deze aan te vragen.

Zo solliciteer je bij ZON!

Wil je graag meer informatie? Kennis maken met de toekomstige collega’s op de locatie? Of gewoon direct solliciteren? Een CV of sollicitatiebrief is niet nodig, wij zijn veel nieuwsgieriger naar jou wensen en motivatie in een gesprek! Stuur ons daarom vandaag nog jouw telefoonnummer, woonplaats, opleiding en jouw eventuele vraag en wij nemen binnen 3 werkdagen contact op om een eerste gesprek in te plannen!

Je kunt je gegevens doorsturen naar werkenbij@kinderopvangzon.nl of telefonisch via Whatsapp naar HR Adviseur 06-16067622.

Na het eerste gesprek plannen we dat jij op onze locaties kunt meekijken. Zijn zowel jij als wij daarna enthousiast? Dan bieden we je graag een contract voor een jaar aan. Goed om te weten: bevalt het na dat je van beide kanten, dan is jouw volgende contract meteen een vast contract. Zien wij jou binnenkort als flexkracht op ons unieke kinderdagverblijf?