Menu Bel Zon: 015 82 00 456
Inschrijven

Pedagogisch medewerker BSO Delfgauw

Al ruim voor de vakantie gonst het op jouw locatie rond… Wat staat er komende vakantie allemaal op het programma? Gaan jullie zwemmen? Of kies je liever voor de klimwand? Het zakmes diploma, of toch lasergamen? Samen met de kinderen en de collega’s uit jouw team stel je het vakantieprogramma op, zodat je in de vakantie met de (elektrische) bakfiets vol kinderen op pad kan. Ook in de schoolweken is geen activiteit te gek. Vuur maken, sporten en buitenspelen onder werktijd? Bij ZON! kan dat allemaal en als pedagogisch medewerker heb jij alle vrijheid om hierin mee te denken! 

Afhankelijk van jouw wensen en beschikbaarheid vul je samen met ons de functie van Pedagogisch medewerker naschoolse opvang in. Je krijgt bij ons sowieso een vast aantal uren op contract, maar het aantal uur is bespreekbaar. Dit kan 5 uur per week zijn, maar 28 uur per week is ook een mogelijkheid. Niet fulltime inderdaad, maar dat biedt jou juist de kans om naast je werk ook je eigen bedrijf te starten/behouden of om je tijd te besteden aan jouw favoriete sport. Een goede combinatie dus!

Bij ZON! vind je stabiliteit en rust in de organisatie en in het team. Wij vinden het belangrijk dat zowel onze kinderen als medewerkers echt worden gezien. Met 15 locaties en 130 collega’s waarvan – 40% mannen en 60% vrouwen – zijn wij een open en hechte organisatie waar ruimte is voor ieders talent en inbreng. Alle locaties hebben een eigen locatiemanager die zelf ook dagelijks meewerkt op de groep. Jullie hebben dus nauw contact en vormen samen met de collega’s een team.

Als enthousiaste ZON! collega ben je graag buiten. Weer of geen weer, jij dat de deur uit. Dat past goed bij onze visie op kindervang, waarin 3 pijlers duidelijk naar voren komen: natuur, cultuur en sport. Je bent creatief in het bedenken van uitdagende activiteiten en vindt het leuk om met een (elektrische) bakfiets vol met kinderen op pad te gaan.

Wie zijn wij?

Wij zijn de meest ZON!nige kinderopvang in Delft, Den Hoorn en Wateringen. Met 15 naschoolse opvanglocaties, een kinderdagverblijf en 3 scharrelpeuterplekken proberen we elke dat tot een feestje te maken voor onze kinderen. De sfeer op de locaties is open en prettig en je kunt iedere werkdag weer jouw ideeën en creativiteit kwijt in je werk. Samen met de kinderen kijk je waar behoefte aan is. Alles is mogelijk mits het natuurlijk veilig is. Bovendien krijg je bij ons de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in een richting die jou interesseert.

Dit mag je bij ons verwachten

 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling (studiedag, diverse workshops en de mogelijkheid om jouw expertise met jouw collega’s te delen door een workshop te organiseren)
 • De ruimte om elke dag al je ideeën en creativiteit kwijt te kunnen
 • Salaris volgens CAO kinderopvang in schaal 6 (dit is tussen de €2.155 en € 2.935 bruto per maand op fulltime basis). Ook ontvang je een eindejaarsuitkering van 3%
 • Een jaarcontract met de intentie om hier een vast dienstverband van te maken
 • Een parttime functie waarbij het aantal uren per week bespreekbaar is – tussen de 5 en 28 uur, afhankelijk van jouw wensen.
 • Altijd vrij tussen kerst en oud & nieuw en minimaal 2 weken vrij in de zomervakantie
 • Salaris conform CAO kinderopvang schaal 6

Wat ben jij als pedagogisch medewerker?

 • Je wilt samen met de kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar het avontuur aangaan. Dit doe je onder andere door risicovol spel te faciliteren. Door vertrouwen te bieden laat jij het kind de vrijheid ervaren hoe het is om de eigen grenzen te verkennen en zelf keuzes te mogen maken.
 • Je bent gekwalificeerd om als pedagogisch medewerker aan de slag te gaan. Twijfel je of jouw diploma gekwalificeerd is? Kijk dan op diplomacheck  of stuur ons een berichtje, zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.
 • Je kunt je goed verplaatsen in de belevingswereld van kinderen.
 • Je communiceert gemakkelijk met ouders, kinderen en collega’s
 • Je hebt een enthousiaste en energieke houding
 • Je beschikt over een geldige VOG of bent bereid om deze aan te vragen.

Zo solliciteer je bij ZON!

Wil je graag meer informatie? Kennis maken met de toekomstige collega’s op de locatie? Of gewoon direct solliciteren? Een CV of sollicitatiebrief is niet nodig, wij zijn veel nieuwsgieriger naar jou wensen en motivatie in een gesprek! Stuur ons daarom vandaag nog jouw telefoonnummer, woonplaats, opleiding en jouw eventuele vraag en wij nemen binnen 3 werkdagen contact op om een eerste gesprek in te plannen!

Je kunt je gegevens doorsturen naar werkenbij@kinderopvangzon.nl of telefonisch via Whatsapp naar onze HR Afdeling 06-16067622.

Na het eerste gesprek plannen we dat jij op onze locaties kunt meekijken. Zijn zowel jij als wij daarna enthousiast? Dan bieden we je graag een contract voor een jaar aan. Goed om te weten: bevalt het na dat je van beide kanten, dan is jouw volgende contract meteen een vast contract. Zien wij jou binnenkort bij ons aan het werk als pedagogisch medewerker?