Menu Bel Zon: 015 82 00 456
Inschrijven

Pedagogisch medewerker BSO (oproepbasis)

Ben je flexibel inzetbaar en vind je het fijn op meerdere locaties te werken? Om collega’s te helpen bij drukte of als ze van een welverdiende vakantie willen genieten? Vind jij het te gek om samen met de kinderen de natuur te ontdekken en sportief of muzikaal bezig te zijn? Werken op verschillende locaties met ieder unieke mogelijkheden? Te werken in een organisatie waar we oog voor elkaar hebben en gebruik maken van ieders talenten? Solliciteer dan nu bij ZON!

Pedagogisch medewerker BSO op oproepbasis 0 uren of een aantal vaste uren 

Als flexibel inzetbare pedagogisch medewerker heb je een belangrijke functie om ervoor te zorgen dat we ook bij afwezigheid van collega’s van elke dag een feest kunnen maken voor de kinderen. Samen met jouw collega’s zit jij graag met je handen in de modder en ben je graag buiten. Je bent creatief in het bedenken van uitdagende activiteiten en vindt het leuk om met een (elektrische) bakfiets vol met kinderen van school naar de locatie te rijden en in de vakanties op avontuur te gaan. Zo organiseren we bijvoorbeeld sport- en muziekworkshops, maar gaan we ook klimmen of doen we andere toffe activiteiten!

Wie zijn wij?

Wij zijn de meest ZON!nige kinderopvang in Delft, Delfgauw, Den Hoorn, Wateringen en het Westland. Met 15  opvanglocaties, een kinderdagverblijf en 3 scharrelpeuterlocaties proberen we elke dag tot een feestje te maken voor onze kinderen. Weer of geen weer, we gaan naar buiten. Samen met de kinderen kijken we waar de behoefte aan is. Willen zij bijvoorbeeld een vuurtje maken, dan doen we dat. Alles is mogelijk mits het natuurlijk veilig gebeurt. Kinderen zelf zijn de grootste inspiratiebron van ZON!
Kinderparticipatie is een belangrijke basis in onze visie. Iedereen mag en kan zijn zoals hij of zij is. Dat geldt voor de kinderen maar ook voor onze collega’s.

Dit mag je bij ons verwachten

 • Een jaarcontract voor 0 uren of een aantal vaste uren (ca 12/15 uur p/w)
 • De ruimte om elke dag al je ideeën en creativiteit kwijt te kunnen
 • Een zelfstandige en boeiende baan in een opvallend anders denkende kinderopvangorganisatie
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling (studiedag, diverse workshops en de mogelijkheid om jouw expertise met jouw collega’s te delen door een workshop te organiseren)
 • Salaris conform CAO kinderopvang schaal 6

Wat heb je nodig?

 • Passie voor het vak en plezier in het werken met kinderen.
 • Je bent gekwalificeerd om als pedagogisch medewerker aan de slag te gaan. Twijfel je of jouw diploma gekwalificeerd is? Kijk dan op diploma check  of stuur ons een berichtje, zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.
 • Je kunt je goed verplaatsen in de belevingswereld van kinderen.
 • Je communiceert gemakkelijk met ouders, kinderen en collega’s
 • Je bent flexibel in het werken op verschillende locaties
 • Je hebt een enthousiaste en energieke houding
 • Je beschikt over een geldige VOG of bent bereid om deze aan te vragen.

Let op! Bij oproepkrachten (en bij bakfietsers) werkt het zo dat de salarisbetaling pas in de daaropvolgende maand worden uitbetaald. Bijvoorbeeld, de gewerkte uren in augustus worden uitbetaald in september

Zo solliciteer je bij ZON!

Wil je graag meer informatie? Kennis maken met de toekomstige collega’s op de locatie? Of gewoon direct solliciteren? Een CV of sollicitatiebrief is niet nodig, wij zijn veel nieuwsgieriger naar jou wensen en motivatie in een gesprek! Stuur ons daarom vandaag nog jouw telefoonnummer, woonplaats, opleiding en jouw eventuele vraag en wij nemen binnen 3 werkdagen contact op om een eerste gesprek in te plannen!

Je kunt je gegevens doorsturen naar werkenbij@kinderopvangzon.nl of telefonisch via Whatsapp naar HR Adviseur 06-16067622 of vul je gegevens in via deze link. 

Na het eerste gesprek plannen we dat jij op onze locaties kunt meekijken. Zijn zowel jij als wij daarna enthousiast? Dan bieden we je graag een contract voor een jaar aan. Goed om te weten: bevalt het na dat je van beide kanten, dan is jouw volgende contract meteen een vast contract. Zien wij jou binnenkort bij ons aan het werk als pedagogisch medewerker?