Menu Bel Zon: 015 82 00 456
Inschrijven

Pedagogisch medewerker BSO Den Hoorn

Iedere dag doen wat je leuk vindt. Dat klinkt toch als muziek in je oren? Iedere dag opnieuw bepaal jij samen met de kinderen wat er die dag op de planning staat. Niks is te gek. Popcorn bakken boven het kampvuur, levend stratego in het bos, kunst maken in het atelier of ga jij vandaag de kinderen leren boogschieten?

Bij ZON! geloven we dat iedereen (verborgen) talenten heeft, sommige zijn alleen wat lastiger te ontdekken! Door de kinderen zoveel mogelijk verschillende activiteiten te bieden, kunnen zij zelf ontdekken waar hun voorkeuren en talenten liggen. De ene is heel goed in voetbal, terwijl de ander misschien heel goed is in het spelen van de saxofoon of in het ontwerpen van een eigen kledinglijn. We proberen onze activiteiten zo breed mogelijk te maken, om ook de wereld van de kinderen zo groot mogelijk te maken. Er moet genoeg te ontdekken zijn!

Zo leren wij zelf iedere dag als pedagogisch medewerker ook nog steeds nieuwe dingen.

Afhankelijk van jouw wensen en beschikbaarheid vul je samen met ons de functie van Pedagogisch medewerker naschoolse opvang in. Je krijgt bij ons een vast aantal uren op contract, maar het aantal uur is bespreekbaar. Dit kan 5 uur per week zijn, maar 28 uur per week is ook een mogelijkheid. Maandag, dinsdag en donderdag zijn de drukste dagen. Sommige locaties zijn ook op woensdag en vrijdag open. Niet fulltime inderdaad, maar dat biedt jou juist de kans om naast je werk ook je eigen bedrijf te starten/behouden of om je tijd te besteden aan jouw favoriete sport. Een goede combinatie dus!

Alle locaties hebben een eigen locatiemanager die zelf ook dagelijks meewerkt op de groep. Jullie hebben dus nauw contact en vormen samen met de collega’s een team.

Zo solliciteer je bij ZON!

Wil je graag meer informatie? Kennis maken met de toekomstige collega’s op de locatie? Of gewoon direct solliciteren? Een CV of sollicitatiebrief is niet nodig, wij zijn veel nieuwsgieriger naar jouw wensen en motivatie in een gesprek! Stuur ons daarom vandaag nog jouw telefoonnummer, woonplaats, opleiding en jouw eventuele vraag en wij nemen binnen 3 werkdagen contact op om een eerste gesprek in te plannen!

Je kunt je gegevens doorsturen naar werkenbij@kinderopvangzon.nl of telefonisch via Whatsapp naar onze HR afdeling 06-16067622

Na het eerste gesprek plannen we dat jij op onze locaties kunt meekijken. Zijn zowel jij als wij daarna enthousiast? Dan bieden we je graag een contract voor een jaar aan. Goed om te weten: bevalt het na dat je van beide kanten, dan is jouw volgende contract meteen een vast contract.