Menu Bel Zon: 015 82 00 456
Inschrijven

Studentenbijbaan in de kinderopvang

Bij ZON! kun je komen werken in de kinderopvang met een nog niet afgeronde HBO of Universitair studie. Je volgt een passende HBO-opleiding of Universitaire studie, bijvoorbeeld richting Onderwijs & Opvoeding, Gedrag & Maatschappij, Pedagogische Wetenschappen of Psychologie. Ook andere gerelateerde studies kunnen in aanmerking komen. Graag kijken we met je mee naar de mogelijkheden

Je bent creatief in het bedenken van uitdagende activiteiten en vindt het leuk om met een (elektrische) bakfiets vol met kinderen op avontuur te gaan. Dan is een bijbaan bij ZON! echt iets voor jou! Bij ZON! luisteren wij naar de kinderen, daardoor bepalen zij de dag en weet je dus nooit wat de dag je zal brengen. We houden van vuur maken, bomen klimmen, theater, koken, mindfulness, dieren en out of the box denken.

Druk met examens? Dan werk je die periode wat minder. Veel vrije tijd in de vakantie? Dan kom je lekker extra veel werken! Het kan allemaal met een studentenbijbaan in de kinderopvang. Je geeft jouw beschikbaarheid aan ons door, daardoor heb je alle vrijheid om jouw eigen agenda in te delen. Je bent dus flexibel inzetbaar en daarom is werken bij ZON! goed te combineren met jouw studie.

Voordelen van een studentenbijbaan in de kinderopvang

  • Werken in de kinderopvang biedt waardevolle ervaring in de omgang met kinderen, wat goed aansluit op jouw studie.
  • Een bijbaan bij ZON! biedt jou de vrijheid om je werkuren aan te passen aan je persoonlijke situatie, waardoor het gemakkelijker wordt om het werk te combineren met je studierooster.
  • Je kunt op verschillende locaties werken, wat een diversiteit aan ervaringen biedt. Als er een specifieke locatie is die je aanspreekt, staan we open om samen te kijken of er mogelijkheden zijn voor een vaste plek op die locatie, ook nadat je studie is afgerond

Zo solliciteer je bij ZON!

Wil je graag meer informatie? Kennis maken met de toekomstige collega’s op de locatie? Of gewoon direct solliciteren? Een CV of sollicitatiebrief is niet nodig, wij zijn veel nieuwsgieriger naar jou wensen en motivatie in een gesprek! Stuur ons daarom vandaag nog jouw telefoonnummer, woonplaats, opleiding en jouw eventuele vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact op om een eerste gesprek in te plannen!

Je kunt je gegevens doorsturen naar personeel@kinderopvangzon.nl of telefonisch via Whatsapp naar HR Adviseur 06-16067622.