Menu Bel Zon: 015 82 00 456
Inschrijven
Scharrelpeuters Delft

Welkom bij
Scharrelpeuters – ZON! Natuurlijk

Op onze natuurlijke locatie in de Delftse Hout lanceerde wij de eerste peuterscharrelplek van Nederland: ZON! Scharrelpeuters Delft . Een veilige plek in de natuur waar kinderen uitgedaagd worden om te ontdekken en zich te ontwikkelen. We weten dat natuurbeleving belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen. Steeds meer onderzoek toont dat ook aan.

Op de locatie Scharrelpeuters Delft – ZON! Natuurlijk worden de kinderen vanaf 08.00 uur ontvangen met een kampvuurtje en een boekje. Als iedereen er is gaan de (regen)pakken en kaplaarsjes aan om heerlijk in de tuin te scharrelen. Opzoek naar mieren, spinnen en misschien zit er wel een kabouter in de boom. De kinderen kunnen hun fantasie loslaten op deze heerlijke plek. Ook voor kinderen die eigenlijk geen opvang nodig hebben, is dit een ochtend bij de scharrelpeuters ontzettend leerzaam. Daarnaast is dit gelijk een mooie opstap om alvast te wennen aan opvang/school.

Op deze plek maakt uw kind kennis met de vogels, met insecten, met groei en bloei van planten en bomen. Onder lieve en kundige begeleiding van onze pedagogisch medewerkers ontdekken uw kinderen ook de elementen. Wij zullen regelmatig in de buurt van de opvang op avontuur gaan. Samen in de bakfiets of met elkaar wandelen. Naar de kinderboerderij, de Papaver, of het arboretum. De Delftse Hout heeft veel te bieden.

De Scharrelpeuters Delft locatie ‘ ZON! Natuurlijk’ is in de vorm van halve dag opvang van 8.00 uur tot 13.00 uur. Hierdoor komt u ook in aanmerking voor kinderopvangtoeslag:

https://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/

Benieuwd geworden naar deze toffe plek en alles in het echt komen bekijken? Maak een afspraak voor een rondleiding en dan zien wij u binnenkort samen met uw peuter bij ZON! Scharrelpeuters Delft.

OPENINGSTIJDEN

maandag		        08.00-13.00
dinsdag		        08.00-13.00
woensdag		gesloten
donderdag		08.00-13.00
vrijdag			 08.00-13.00

CONTACT

Adres:
Bieslandsepad 16, 2616 LL Delft

Locatiemanager:
Rick Wilmer

Tel.nr:
06-13583602

Email
rick@kinderopvangzon.nl 

CONTACT

Instagram:
@zonscharrelpeuters

LRK nummer:

741875470