Menu Bel Zon: 015 82 00 456
Inschrijven
crèche Delfgauw

Welkom bij
Scharrelpeuters – ZON! Groen

Op onze natuurlijke locatie Scharrelpeuters Delfgauw – ZON! Groen bij de Schaatsbaan, lanceren wij onze derde peuterscharrelplek van Nederland. Een veilige plek in de natuur waar kinderen uitgedaagd worden om te ontdekken en zich te ontwikkelen. We weten dat natuurbeleving belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen. Steeds meer onderzoek toont dat ook aan. 

Scharrelpeuters Delfgauw, het klinkt het zo leuk als het is! Op deze bijzondere plek knuffelen en zorgen wij voor de dieren op locatie, maken we zandtaartjes in de modderkeuken, klimmen we in de hut en een lezen we een boekje bij het vuur. In de tuin maken wij kennis met de vogels, insecten, de groei en bloei van planten en bomen.

Onder lieve en kundige begeleiding van onze pedagogisch medewerkers ontdekken uw kinderen ook de elementen en mogen we vies worden. Wij zullen regelmatig in de buurt van de opvang op avontuur gaan, samen in de bakfiets of met elkaar wandelen.

De scharrelpeuter Delfgauw locatie ZON! Groen is een uniek plek. Ook voor kinderen die eigenlijk geen opvang nodig hebben is het een verrijking voor de rest van hun leven. De kinderen leren nieuwe ontdekkingen doen en omgaan met/in de natuur en alles wat daarbij hoort. Al deze ervaringen zullen zij later meenemen, daarnaast is het een mooie opstap om alvast te wennen aan de opvang.

Peuterspeelzaal

De Scharrelpeuter Delfgauw locatie is in de vorm van halve dag opvang van 8.00 uur tot 13.00 uur. Hierdoor komt u ook in aanmerking voor kinderopvangtoeslag:

https://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/

Voorlopig zijn we geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag. Bij meer aanmeldingen zullen wij ook de andere ochtenden open gaan. Tijdens schoolvakanties zijn de scharrelpeuters gesloten.

Een keertje komen kijken op deze toffe locatie? Neem contact op voor een rondleiding en dan zien wij u en uw peuter binnenkort snel bij Scharrelpeuters Delfgauw – ZON! Groen.

OPENINGSTIJDEN


maandag		    gesloten
dinsdag		    08.00-13.00
woensdag		08.00-13.00
donderdag	    gesloten
vrijdag			    08.00-13.00

CONTACT

Adres:
Rijksstraatweg 35, 2645 BR Delfgauw

Locatiemanager:
Shirley Duivesteijn

Tel.nr:
06-23525422

Email:
shirley@kinderopvangzon.nl 

 


 

OVERIG

Instagram
@zonscharrelpeuters

LRK nummer:
263523962