Menu Bel Zon: 015 82 00 456
Inschrijven
BSO Poeldijk

Welkom bij
de ZON!nepoel

Onze BSO Poeldijk – ZON!nepoel ligt bij de voetbalvelden van vv Verburch. Deze locatie biedt opvang aan kinderen van 4 – 13 jaar. ZON! bevindt zich in het achterste gedeelte van de kantine aangrenzend aan het terras/balkon. Wij gebruiken de sportvelden, sporthal, een grasveld specifiek voor Kinderopvang ZON! en een bomenstrook. Bij ZON! kunnen de kinderen allerlei activiteiten ondernemen. Sporten, knutselen, koken, buitenspelen, bouwen in de bouwhoek en lekker chillen. Het kan hier allemaal!

Daarnaast zal deze BSO Poeldijk locatie in de toekomst beschikken over een eigen plek waar voor jong en oud genoeg te beleven valt!  De medewerkers van ZON! helpen de kinderen graag bij het ontdekken van al hun mogelijkheden. Er is zoveel ruimte en genoeg vrijheid om er elke dag weer een feestje van te maken. Knutselen met materiaal uit de natuur, vuurtje maken, werken in ons Floorbook, spelletjes doen. Ook kunnen kinderen vanuit onze locatie meteen door naar hun sporttraining.

Door de mooie ligging in het Westland trekken wij er ook vaak op uit (met de bakfietsen) om in de omgeving nog meer mooie dingen te ontdekken en avonturen te beleven!

ZON! biedt elke dag meerdere activiteiten aan. Je kunt kiezen uit een sport-, cultuur- of natuuractiviteit. Wil je daar niet aan mee doen, dan mag je natuurlijk ook zelf spelen. Lijkt het je leuk om bij ons langs te komen? Kom dan gezellig een keertje kijken. Je bent van harte welkom op onze BSO Poeldijk – ZON!nepoel.

OPENINGSTIJDEN


maandag		       14.00-18.30
dinsdag		               14.00-18.30
woensdag		gesloten
donderdag		14.00-18.30
vrijdag			14.00-18.30

VAKANTIEPLANNING

Voorjaar 2024

Meivakantie 2024

CONTACT

Adres:
Arckelweg 20
2685 SM Poeldijk

Locatiemanager:
Patricia Wilmer

Assistent locatiemanager:
Tristan Valkenburg

Tel.nr:
06-82862144

Email:
patricia.wilmer@kinderopvangzon.nl

 

OVERIG

Mail oudercomissie:
oczonnepoel@kinderopvangzon.nl

Insta:
@zon.poeldijk.naaldwijk

LRK nummer:
207626613