Menu Bel Zon: 015 82 00 456
Inschrijven

Welkom bij
ZON! in de Polder

Welkom bij ZON! in de Polder. Een naschoolse opvang in Den Hoorn, gelegen op het sportpark van Den Hoorn en in het gebouw van de Scouting. Onze locatie biedt niet alleen een scala aan sportmogelijkheden, maar ligt ook naast het prachtige recreatiegebied Kerkpolder, waar kinderen regelmatig avonturen in de natuur beleven.

In de nabijgelegen bossen, slootjes en het kanaal ‘de Gaag’ zijn er eindeloze mogelijkheden voor de kinderen om mooie avonturen te beleven. Van slootje springen en bomenklimmen tot beestjes zoeken, bloemen plukken en vuur maken, er is altijd wel iets te ontdekken. De scouting heeft boten en kano’s waar ZON! in de Polder op vakantiedagen gebruik van mag maken.

We leren de kinderen ook de verantwoordelijkheid van het verzorgen van dieren, met onze dagelijkse zorg voor kippen en konijnen. Bovendien hebben we een gezellige keuken waar we de kinderen graag de kunst van het koken bijbrengen en een creatief atelier waar ze kunnen knutselen en kleding maken.

Bij ZON! in de Polder bieden we dagelijks een verschillende activiteiten aan. Of het nu gaat om sport, cultuur of natuur, de kinderen hebben alle vrijheid om te kiezen waar ze aan willen deelnemen, of ze kunnen gewoon lekker zelf spelen. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze BSO? Kom dan gezellig een keertje kijken. Je bent van harte welkom op onze buitenschoolse locatie ZON! in de Polder. Ontdek zelf de avonturen die wij te bieden hebben!

OPENINGSTIJDEN


maandag		        14.00-18.30
dinsdag		        14.00-18.30
woensdag		gesloten
donderdag		14.00-18.30
vrijdag			gesloten

VAKANTIEPLANNING

Herfst 2023

Zomer 2023

Kerst 2023/2024

Voorjaar 2024

CONTACT

Adres:
Zuidhoornseweg 2A
2635 DJ, Den Hoorn

Locatiemanager:
Leon van Paassen

Assistent locatiemanager:
Ilse Bokhorst

Tel.nr:
06-83949251

Email:
leon@kinderopvangzon.nl

OVERIG

Mail oudercomissie:
oczonindepolder@kinderopvangzon.nl

Instagram:
@zonden.hoorn

LRK nummer:
323388048