Menu Bel Zon: 015 82 00 456
Inschrijven
ZON! Energie S.V Velo

Welkom bij
ZON! Energie

Welkom bij ZON! Energie, een buitenschoolse opvang in Wateringen voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar. Onze locatie op het sportpark van s.v. Velo biedt een perfecte mix waar sport, natuur en cultuur voor een onvergetelijke ervaring.

Bij ZON! Energie draait alles om om de kinderen. We bespreken samen met de kinderen welke activiteiten zij willen doen. De ruime locatie zorgt voor veel mogelijkheden. Onze sportvelden en sporthal zijn dagelijks gevuld met diverse activiteiten. Binnen hebben we een ruime speelruimte waar kinderen naar hartenlust kunnen knutselen, bouwen, timmeren en koken in onze keuken. Ook chillen en vrij spelen behoren tot de mogelijkheden op onze twee ruime dakterrassen. Ons gevarieerde team staat klaar om de kinderen te begeleiden bij het ontdekken van alle mogelijkheden.

Omgeving ontdekken

Dankzij onze ideale ligging in het Westland trekken we er regelmatig op uit met de bakfietsen om nog meer mooie dingen in de omgeving te ontdekken. Langs speeltuinen of slootjes in de buurt, weet jij nog een leuke plek om naartoe te gaan? Bij ZON! luisteren we graag naar de kinderen.

Kijkje komen nemen?

Bij ZON! bieden we dagelijks meerdere activiteiten aan, waaronder sport, cultuur en natuur. Kinderen hebben alle vrijheid om te kiezen waar ze aan mee willen doen. Wil je zelf lekker vrijspelen, een boekje lezen of een spelletje doen met je vriendje/vriendinnetje mag dat natuurlijk ook. Onze BSO is een plek vol plezier en avontuur. Wil je weten of je bij ons past? Kom gerust eens langs om te kijken. Je bent van harte welkom! Ontdek het zelf bij ZON! Energie, buitenschoolse opvang Wateringen.

VSO

Klik hier om uw kind in te schrijven voor VSO bij de Pieter vd Plasschool.
Op de reguliere dagen is de opvang van 07:30 tot 08:30 uur.

Scholen

Pieter van der Plasschool

Hofvilla

Mariaschool

Kijckert

OPENINGSTIJDEN


maandag		       14.00-18.30
dinsdag		       14.00-18.30
woensdag		gesloten
donderdag		14.00-18.30
vrijdag			12.00-18.30

VAKANTIEPLANNING

Voorjaar 2024

Meivakantie 2024

CONTACT

Adres:
Noordweg 26
2291 EE Wateringen

Locatiemanager:
Erik de Visser

Assistent locatie manager:
Kelly Verbeek

Tel.nr:
06-82137391

Email
erik@kinderopvangzon.nl

OVERIG

Mail oudercomissie:
ocwateringen@kinderopvangzon.nl

Instagram:
@zonwateringen

LRK nummer:
166227389