Menu Bel Zon: 015 82 00 456
Inschrijven
BSO UitZON!derlijk in Wateringen

Welkom bij
UitZON!derlijk

De BSO UitZON!derlijk in Wateringen is gevestigd in de Smidse, het bijgebouw van de kerk in het centrum. Door de weeks wordt de Smidse door ZON! gebruikt voor buitenschoolse opvang.

Deze locatie biedt opvang voor kinderen van 4-7 jaar. Door de vele mogelijkheden van het pand, de grote tuin waar dieren verblijven en een moestuin, kunnen de kinderen hun eigen fantasie echt tot leven aten komen. Het bijzondere aan de locatie is dat we veel groen om ons heen hebben waar wij onze drie pijlers goed kunnen uitoefenen: sport, cultuur en natuur.

Wij mogen gebruik maken van alle ruimtes die de kerk te bieden heeft. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een atelier creëren of een muziekkamer maken, echt alles is mogelijk. Onze prettige samenwerking met de kerk is niet verbonden aan een geloof, dit wordt ook niet uitgedragen door ZON!. Elk geloof of overtuiging is welkom bij ZON! en we respecteren ieders mening.

Door de centrale ligging van de locatie van de BSO ;UitZON!derlijk Wateringen’ in het bijgebouw van de kerk zijn wij goed bereikbaar. We kunnen mooie uitstapjes maken met de kinderen, denk hierbij bijvoorbeeld aan het Hofpark, de Molen, de bibliotheek of de Waterman.

ZON! biedt elke dag meerdere activiteiten aan. Je kunt kiezen uit een sport-, cultuur- of natuuractiviteit. Wil je daar niet aan mee doen, dan mag je natuurlijk ook zelf spelen. Lijkt het je leuk om bij ons op de BSO te komen? Kom dan gezellig een keertje kijken. Je bent van harte welkom!

 

VSO

Klik hier om uw kind in te schrijven voor VSO bij de Pieter vd Plasschool.
Op de reguliere dagen is de opvang van 07:30 tot 08:30 uur.

Scholen

Pieter van der Plasschool

Hofvilla

Mariaschool

Kijckert

OPENINGSTIJDEN


maandag		       14.00-18.30
dinsdag		       14.00-18.30
woensdag		gesloten
donderdag		14.00-18.30
vrijdag			gesloten

VAKANTIEPLANNING

Voorjaar 2024

Meivakantie 2024

CONTACT

Adres:
Plein 5, 2291 CA Wateringen

Locatiemanager:
Michael Vaderloos

Assistent locatiemanager:
Vicky van Raamsdonk

Tel.nr:
06-30126793

Email:
michael@kinderopvangzon.nl

OVERIG

Mail oudercomissie:
ocwateringen@kinderopvangzon.nl

Instagram:
@zonwateringen
LRK nummer:
160115267