Menu Bel Zon: 015 82 00 456
Inschrijven
Locatie BijZON!der

Welkom bij
BijZON!der

In Wateringen biedt kinderopvang ZON! in de Jozefschool VSO/TSO/BSO voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar.

De kinderen blijven in de school, zodat zij lekker in hun vertrouwde omgeving blijven. Het activiteitenaanbod van deze locatie is volledig afgestemd op deze leeftijdsgroep.Ontdek het huiselijke gevoel bij BijZON!der, waardoor de kinderen zich snel veilig voelen en op hun eigen tempo alles kunnen ontdekken en ervaren.

Onze locatie

Heb je een verborgen kooktalent? Dan kun je bij BijZON!der je kookkunsten de vrije loop laten, zo kun je de lekkerste dingen bakken en de nieuwste recepten uitproberen met elkaar.Kom ook gezellig bij ons in de ‘kas’ langs, dit is ons natuur-atelier. Hier is niks te gek en komen de mooiste creatieve ideeën en fantasieën tot leven.

Neem ook gelijk een kijkje in onze ‘kastuin’; hier vind je planten en een moestuin, maar als je goed zoekt, vind je ook onze huisdieren! In deze tuin worden volop activiteiten gedaan die alles met de natuur te maken hebben.

BijZON!der maakt met veel plezier gebruik van het grote schoolplein, de gymzaal waar gesport kan worden en ook in de aula vinden er activiteiten plaats. Ook zijn er vele speeltuinen in de buurt waar ZON! dagelijks met de kinderen naartoe gaat. BijZON!der biedt een gevarieerd aanbod van activiteiten, waardoor de kinderen elke dag weer worden uitgedaagd.

BSO, VSO en TSO

BijZON!der biedt ook de mogelijkheid voor VSO (voorschoolse opvang).

ZON! biedt elke dag meerdere activiteiten aan. Je kunt kiezen uit een sport-, cultuur- of natuuractiviteit. Wil je daar niet aan meedoen, dan mag je natuurlijk ook zelf spelen. Lijkt het je leuk om bij ons op de BSO te komen? Kom dan gezellig een keertje kijken. Je bent van harte welkom!

 

 

VSO & TSO

De St. Jozefbasisschool biedt op deze locatie VSO & TSO aan.

OPENINGSTIJDEN

maandag		14.00-18.30
dinsdag		14.00-18.30
woensdag		gesloten
donderdag		14.00-18.30
vrijdag			14.00-18.30

VAKANTIEPLANNING

Herfst  2023

Zomer 2023 7+

Zomer 2023 7- 

Kerst 2023/2024

CONTACT

Adres:
Groentelaan 29
2292 AD Wateringen

Locatiemanager:
Raymond Mulder

Assistent locatie manager:
Iris Bosman

Tel.nr:
06-51714138

Email:
raymond@kinderopvangzon.nl

OVERIG

Mail oudercomissie:
ocwateringen@kinderopvangzon.nl

Instagram:
@zonwateringen

LRK nummer:
132791456