Menu Bel Zon: 015 82 00 456
Inschrijven

Personeelsplanner Kinderopvang

Ben jij op zoek naar een functie waarbij je een groot deel van de dag aan het puzzelen bent? Bij een mensgerichte organisatie waar we oog voor elkaar hebben en waar we gebruik maken van ieders talenten? Solliciteer dan nu bij Kinderopvang ZON!. Ter uitbreiding van ons planningsteam zoeken wij namelijk een nieuwe collega

Wie is Kinderopvang ZON!?

ZON! is een buitengewone kinderopvang organisatie: lekker in je vel en de wereld met vertrouwen tegemoet treden. ZON! heeft 15 locaties voor buitenschoolse kinderopvang, 1 buitengewoon kinderdagverblijf en 3 locaties met peuteropvang. ZON! is een open horizontale organisatie met ongeveer 160 medewerker, waarvan 40% mannen en 60% vrouwen. Bij ZON! vind je stabiliteit en rust in zowel de organisatie als in het team. Onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Iedere medewerker is uniek en brengt eigen talenten mee.

De sfeer op zowel kantoor als onze locaties is open en prettig en iedere werkdag kun je jouw ideeën en energie kwijt.

Werken als Personeelsplanner bij ZON!

Ons kantoor bevindt zich op het terrein van onze locatie in Den Hoorn; je zit dus middenin de gezelligheid van ZON!. Het is op kantoor dagelijks een zoete inval van zowel collega’s als kinderen. Hierdoor ken jij al snel alle collega’s persoonlijk.

De afdeling planning bestaat, met jou erbij, uit 5 collega’s en is onderverdeeld in personeels- en kindplanning van al onze locaties, waarbij jouw werkzaamheden voornamelijk bestaan uit de personeelsplanning.

Dit mag je bij ons verwachten:

 • Een fijne werkplek met een hecht team collega’s.
 • Salaris volgens CAO kinderopvang afhankelijk van ervaring in schaal 7 (dit is tussen € 2.818,- en € 3.762,- bruto per maand op basis van 36 uur per week). Ook ontvang je 210 vakantie-uren op fulltime basis, 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 3%.
 • Een jaarcontract met de intentie om hier een vast dienstverband van te maken.
 • Een parttime functie voor 24 uur per week. De dagen zijn bij voorkeur als volgt verdeeld: maandag en dinsdag een hele dag, woensdag en vrijdag ochtend.
 • Goede werkcondities zoals passende bureaus, heerlijke koffie, zakelijke telefoon en laptop.
 • Altijd vrij tussen kerst en oud & nieuw.
 • Naast teamuitjes ook nog een zomer- en winterfeest met alle collega’s van ZON!.

Wie ben jij als Personeelsplanner?

 • Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse personeelsbezetting op de diverse locaties, hierbij hou je rekening met de wettelijke eisen.
 • Je bent een ervaren (personeels-)planner.
 • Je bent administratief en organisatorisch sterk onderlegd.
 • Je communiceert zowel mondeling als schriftelijk gemakkelijk en helder met collega’s en externen, waarbij je het geen enkel probleem vind om de telefoon op te pakken.
 • Je hebt een positieve instelling en deelt onze overtuiging dat een prettige en gezellige werkomgeving bijdraagt aan het succes van een team.
 • Je beschikt over een geldige VOG of bent bereid deze aan te vragen.

Zo solliciteer je bij ZON!

Wil je graag meer informatie? Kennis maken met de toekomstige collega’s op ons kantoor? Of gewoon direct solliciteren? Een uitgebreide sollicitatiebrief is niet nodig. Wij zijn veel nieuwsgieriger naar jouw wensen en motivatie in een gesprek! Stuur ons daarom vandaag nog jouw telefoonnummer, woonplaats, opleiding en jouw eventuele vraag en we nemen binnen 3 werkdagen contact op om een eerste gesprek in te plannen!

Je kunt je gegevens doorsturen naar werkenbij@kinderopvangzon.nl, telefonisch via Whatsapp naar onze HR Afdeling 06-16067622.