ZON! heeft veel aandacht voor de ouders van de kinderen. Ouders zijn voor onze medewerkers, naast de kinderen, de belangrijkste bron van informatie. De betrokkenheid en participatie van ouders wordt door kinderopvang ZON! van harte aangemoedigd. Dagelijks is er mogelijkheid tot contact onder het genot van een kopje koffie of thee. Ouders zijn altijd welkom op de groepen om een kijkje te nemen, om gezellig mee te doen of om even mee te helpen. De pedagogisch medewerkers horen graag hoe het thuis met het kind gaat en spelen in op bijzonderheden. Er is altijd ruimte voor een gesprek met de mentor of een van de andere pedagogisch medewerkers over het welzijn van het kind.

 

Alle locaties van ZON! hebben een oudercommissie. De oudercommissie vertegenwoordigt de ouders en heeft regelmatig overleg met het management van ZON!. Op deze manier kunnen ouders zich actief inzetten en betrokken zijn bij het beleid. De oudercommissie geeft adviezen over verschillende onderwerpen, zoals veiligheid, voeding en pedagogisch beleid.

De oudercommissie speelt een grote rol in de ouderparticipatie. Zij organiseert verschillende borrels en denkt mee in het vormgeven van de ouderavonden en feesten. Voor informatie kunt u de leden van de oudercommissie persoonlijk aanspreken op de locatie. Op elke locatie hangt een smoelenbord van de oudercommissie.

Kinderopvang ZON!

Adres: Rotterdamseweg 270,

2628 AT, Delft

Telefoon: 0617511226

Volg ons

Top