fbpx 

Meer informatie? 0158200456

 

ZON! hanteert een strenge selectieprocedure voor nieuwe medewerkers. Naast de vereiste diploma's (SPW 3 of gelijk gestelde diploma's) kijken wij ook kritisch naar de sollicitant. De sollicitant moet binnen ons profiel passen om bij ons te komen werken.

Na een eerste sollicitatiegesprek werkt de sollicitant twee keer mee op de groep onder begeleiding van een vaste medewerker. Wanneer dit positief bevonden wordt, volgt er een tweede gesprek en pas daarna volgt de beslissing van het wel of niet in dienst nemen. Vervolgens moet voor aanvang van het contract iedere nieuwe medewerker een VOG (verklaring omtrent het gedrag) tonen.

Iedere nieuwe medewerker heeft een proeftijd van twee maanden. Wanneer er bij ons enige twijfel ontstaat over het functioneren in die periode, maar ook in de periode daarna, nemen wij afscheid van deze persoon.

Na de nare berichten in de media over misbruik binnen de kinderopvang heeft ZON! besloten om voortaan tevens standaard de referenties van sollicitanten te onderzoeken.

ZON! wil daarbij benadrukken trots te zijn op de mix van mannen en vrouwen in onze organisatie. Wij geloven dat dit ten goede komt aan het pedagogisch klimaat voor de kinderen.

Kinderopvang ZON!

Adres: Lookwatering 62, 2635 EA, Den Hoorn

Telefoon: 0158200456

Volg ons

Top