fbpx 

Meer informatie? 0158200456

 

Kinderopvang ZON! vindt kwaliteit binnen de kinderopvang erg belangrijk. Wij zorgen voor uitdagende opvang, maar tevens voor goede en veilige opvang. Dit doen wij door in gesprek te blijven met kinderen, ouders en medewerkers. Voor ons personeel organiseren wij jaarlijks een studiedag op het gebied van pedagogiek. Daarnaast beschouwen wij ons pedagogisch beleid als een levend document. Hiermee bedoelen wij dat we continu kijken naar de inhoud van ons beleid en het aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen binnen de kinderopvang en binnen onze organisatie.Vera Pijl
Vera Pijl
Melle en Rosie
Wij kiezen vol overtuiging voor deze buitenschoolse opvang die ook echt buiten de school is. Onze kinderen zitten op een binnenstadsschool en wij vinden het belangrijk dat ze na school tijd in de natuur doorbrengen en ‘buitendingen’ doen.
Marcia de Boer
Marcia de Boer
Isa
Hier kan én mag je kind zichzelf zijn! Onze dochter Isa vindt het altijd weer een feestje om naar ZON te gaan. Erg fijne club mensen en heel belangrijk een steady team dus weinig tot geen verloop. Dat vinden kinderen fijn; bekende en vertrouwde gezichten.
Amy van Blitterswijk
Amy van Blitterswijk
Sophie en Stijn
Een super leuke opvang waarbij plezier voor de kinderen centraal staat. Lekker spelen in het laboratorium of rollen in de modder alles kan! Ze denken ook met de ouders mee en zijn heel flexibel in dagen/ dagdelen. Super tevreden!

Kinderopvang ZON!

Adres: Lookwatering 62, 2635 EA, Den Hoorn

Telefoon: 0158200456

Volg ons

Top