Welkom bij ZON! Groen

 

Deze locatie biedt buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 t/m 12 jaar. De locatie ligt op een fantastische plek aan de rand van Delfgauw. Hier kunnen kinderen ongenegeerd hun gang gaan. Rennen, klimmen, spelen in de modder, bouwen of gewoon even helemaal niks. Het kan hier allemaal.

 

Klik op de foto om een 360 rondleiding te starten en een kijkje te nemen op deze locatie. Rechtsonderin verschijnt een keuzemenu met drie streepjes waar u de ruimte kan kiezen die u graag wilt zien.groendelfgauw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze medewerkers

 

 • Shirley Duivesteijn
 • Isabel Devilee
 • Shirley Duivesteijn

  Shirley Duivesteijn

  Dit is Shirley Duivesteijn en ze werkt sinds december 2015 bij ZON! Groen. In 2010 is ze afgestudeerd als onderwijsassistent en daarna is ze de kinderopvang in gerold. Ze is opgegroeid en nog steeds woonachtig in Rijswijk, samen met haar vriend. Sinds haar zesde jaar is ze lid van Scoutinggroep De Jaguars. Na 11 jaar leiding te hebben gegeven, is ze daar nu praktijkbegeleider. Naast ZON! Kinderopvang werkt ze ook nog bij haar moeder in haar bedrijf. Zij heeft een speciaalzaak in Rijswijk. Wat zo leuk is aan ZON!, is de afwisseling. Samen met de kinderen spelletjes doen, koken, creatief aan de slag en vooral lekker naar buiten (en dan lekker vies worden). Bij ZON! is elke dag anders!
 • Isabel Devilee

  Isabel Devilee

  Dit is Isabel Devilee en ze loopt stage sinds oktober 2017 bij ZON! Kinderopvang. Samen met haar man en twee meiden, die vroeger zelf ook bij ZON! leuke avonturen hebben beleefd, woont ze in Delfgauw. Na 30 jaar in de bloemen gewerkt te hebben, waaronder 20 jaar bij haar vader in de winkel, is ze de kinderopvang in gegaan. Isabel is erg creatief en ze vindt het heerlijk om buiten te zijn. Haar dochters hebben eigen paarden waardoor ze ook veel buiten is. En hoe leuk is het, om samen met de kinderen de dieren bij ZON! te verzorgen en de omgang met dieren positief te stimuleren.

Kinderopvang ZON!

Adres: Rotterdamseweg 270,

2628 AT, Delft

Telefoon: 0617511226

Volg ons

Top