Welkom bij ZON! Avontuur

 

 

ZON! Avontuur, de naam zegt het eigenlijk al, een plek waar avontuur hoog in het vaandel staat. De natuur ontdekken, samen op zoek gaan naar insecten en salamanders, slootje springen, bomen klimmen of verstoppertje in de bosjes.

Bij ons kan dat allemaal, zodra je de klapdeuren van dit karakteristieke scoutinggebouw door bent, zul je het zelf ontdekken!

 

 avontuur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze medewerkers

 

 • Ilse de Rooij
 • Auke Wieringa
 • Kaat
 • Mariska van der Meer
 • Ilse de Rooij

  Ilse de Rooij

  Ilse de Rooij is op maandag, dinsdag en donderdag te vinden bij ZON! Avontuur als locatiemanager van deze avontuurlijke locatie. Ilse is graag buiten met de kinderen. Hutten bouwen, broodjes bakken boven het vuur of op zoek naar beestjes, maar je kunt haar ook zomaar in de keuken vinden achter de pannen en maakt ze samen met de kinderen de heerlijkste gerechten. In haar vrije tijd is Ilse vaak te vinden in de Kuip waar haar cluppie speelt.
 • Auke Wieringa

  Auke Wieringa

  Auke Wieringa woont in Vlaardingen. Hij heeft een Sport-en bewegen diploma behaald in 2016. Voordat hij bij UitZON!derlijk kwam werken was hij werkzaam als gymleraar op een basisschool in Gorinchem. Auke vindt het erg gaaf om met kinderen sport en spel activiteiten te doen.
 • Kaat

  Kaat

  Kaat is op maandag, dinsdag en donderdag werkzaam op onze locatie ZON! Avontuur in Wateringen en inmiddels een vertrouwd gezicht voor kinderen en ouders van ZON. Kaat is opgeleid pedagoog en kunstzinnig therapeut en reeds tien jaar werkzaam in de professionele opvang en begeleiding van kinderen. Kaat houdt veel van het buitenleven in de natuur, het maken van kampvuren of boogschieten samen met kinderen. Kunstzinnige en culturele projecten met kinderen vindt ze erg fijn om te begeleiden. Buiten haar werk om met kinderen heeft Kaat een eigen bedrijf in muziek- en videoproductie en werkt ze op diverse podia in binnen- en buitenland. "Ik vind het een ideale combinatie om zowel met kinderen buiten in de modder te spelen, als in het weekend mij op een podium te begeven als productieleider of artiest. Juist dit soort afwisseling geeft mij balans. Werken met kinderen is vaak een mooie spiegel en leerweg en ook nog eens superleuk om te doen."
 • Mariska van der Meer

  Mariska van der Meer

  Mariska van der Meer is op maandag, dinsdag en donderdag werkzaam op onze locatie Avontuur en heeft al ruim 20 jaar werkzaam in de kinderopvang, waarvan de afgelopen 19 jaar bij een Westlandse stichting, waar ze een grote passie voor het werken op de BSO heeft ontwikkeld. Naast handlettering, het spelen op haar saxofoon en creatief bezig zijn vindt ze het heerlijk om met haar gezin naar buiten de natuur in te gaan om te beleven, te ontdekken en te ervaren. Iets wat ze de kinderen ook graag tijdens haar werk mee wil geven. Verwondering en plezier zijn voor haar ook de sleutelwoorden voor een fijne dag of middag! Ze vindt het mooi om daar bij ZON! haar steentje aan bij te mogen dragen.

Kinderopvang ZON!

Adres: Rotterdamseweg 270,

2628 AT, Delft

Telefoon: 0617511226

Volg ons

Top