Welkom bij ZON! Avontuur

 

 

ZON! Avontuur, de naam zegt het eigenlijk al, een plek waar avontuur hoog in het vaandel staat. De natuur ontdekken, samen op zoek gaan naar insecten en salamanders, slootje springen, bomen klimmen of verstoppertje in de bosjes.

Bij ons kan dat allemaal, zodra je de klapdeuren van dit karakteristieke scoutinggebouw door bent, zul je het zelf ontdekken!

 

 avontuur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze medewerkers

 

 • Mirjam Rosenhäger
 • Auke Wieringa
 • Kaat
 • Mirjam Rosenhäger

  Mirjam Rosenhäger

  Mirjam Rosenhäger is op maandag, dinsdag en donderdag te vinden bij ZON! Avontuur. Na 12 jaar ervaring te hebben opgedaan als pedagogisch medewerker is zij hier sinds september 2017 werkzaam als locatiemanager. Naast het plekje in de zon, waar haar favoriete voetbalclub wekelijks over zingt, heeft zij nu ook haar plekje bij ZON! gevonden. Een tweede thuis waar zij elke dag weer haar creativiteit en positieve energie kwijt kan. Volgens Mirjam kent elke dag bijzondere momenten omdat het werken met kinderen nou eenmaal BIJZONDER mooi is!
 • Auke Wieringa

  Auke Wieringa

  Auke Wieringa woont in Vlaardingen. Hij heeft een Sport-en bewegen diploma behaald in 2016. Voordat hij bij UitZON!derlijk kwam werken was hij werkzaam als gymleraar op een basisschool in Gorinchem. Auke vindt het erg gaaf om met kinderen sport en spel activiteiten te doen.
 • Kaat

  Kaat

  Kaat is op maandag, dinsdag en donderdag werkzaam op onze locatie ZON! Avontuur in Wateringen en inmiddels een vertrouwd gezicht voor kinderen en ouders van ZON. Kaat is opgeleid pedagoog en kunstzinnig therapeut en reeds tien jaar werkzaam in de professionele opvang en begeleiding van kinderen. Kaat houdt veel van het buitenleven in de natuur, het maken van kampvuren of boogschieten samen met kinderen. Kunstzinnige en culturele projecten met kinderen vindt ze erg fijn om te begeleiden. Buiten haar werk om met kinderen heeft Kaat een eigen bedrijf in muziek- en videoproductie en werkt ze op diverse podia in binnen- en buitenland. "Ik vind het een ideale combinatie om zowel met kinderen buiten in de modder te spelen, als in het weekend mij op een podium te begeven als productieleider of artiest. Juist dit soort afwisseling geeft mij balans. Werken met kinderen is vaak een mooie spiegel en leerweg en ook nog eens superleuk om te doen."

Kinderopvang ZON!

Adres: Rotterdamseweg 270,

2628 AT, Delft

Telefoon: 0617511226

Volg ons

Top