Welkom bij UitZON!derlijk

 

In de nieuwbouw van de Pieter van der Plasschool biedt ZON! naschoolse opvang, specifiek voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar. De kinderen blijven na school lekker in hun vertrouwde omgeving en hoeven niet te reizen. Het activiteitenaanbod van deze locatie van ZON! is volledig afgestemd op deze leeftijdsgroep. We vragen de kinderen geregeld naar hun wensen en houden daar rekening mee in ons aanbod.

We bieden activiteiten aan in onze uitdagende binnenruimte en in de gymzaal van de school, we koken met de kinderen in de keuken en knutselen in ons eigen lokaal. We zijn ook vaak te vinden op het mooie ‘groene’ schoolplein of in het nabij gelegen Hofpark met de kleine kinderboerderij en speeltuin.

 

 01 Pieter vd Plas 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze medewerkers

 

 • Tom Lindt
 • Priya Dewkali
 • Simone Stolte
 • Bweer Ranjbar
 • Tom Lindt

  Tom Lindt

  Tom Lindt werkt bij UitZON!derlijk als locatiemanager. Hij is geboren in 1986 en komt uit Den Haag. Hij heeft SPH (Sociaal Pedagogisch Hulpverlening) gestudeerd aan de Haagse Hogeschool en werkt sinds april 2009 met veel plezier bij ZON! Werken bij ZON! is heel leuk, omdat je je weer als kind kan voelen door lekker met de kinderen te sporten, spelen, kletsen en allemaal leuke dingen te doen!
 • Priya Dewkali

  Priya Dewkali

  Priya Dewkali woont in Den Haag. Ze heeft de opleiding Onderwijsassistent afgerond en daarna heeft ze een tussenjaar genomen. Ze heeft besloten om in de tussentijd te komen werken bij UitZON!derlijk en ze heeft het erg naar haar zin. Priya vindt het leuk om te knutselen met de kinderen, maar ze vindt het ook leuk om samen met de kinderen lekkernijen te maken. Haar werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.
 • Simone Stolte

  Simone Stolte

  Simone Stolte woont in Den Haag en haar hobby is tennis. In het vierde jaar van haar opleiding Sport en Bewegen heeft ze stage gelopen bij ZON! Wateringen. Na het behalen van haar diploma is ze op maandag, dinsdag en donderdag te vinden bij de NSO en op maandag-, woensdag-, en donderdagochtend bij de VSO. Simone vindt het erg leuk om met de kinderen te sporten en naar buiten te gaan.
 • Bweer Ranjbar

  Bweer Ranjbar

  Bweer werkt op maandag, dinsdag en donderdag bij onze locatie. Ze vindt het leuk om buiten te zijn en op avontuur te gaan. Daarbij gaat ze uitdagingen niet uit de weg. Het mooiste vind ze als kinderen lachend en tevreden naar huis gaan.

Kinderopvang ZON!

Adres: Rotterdamseweg 270,

2628 AT, Delft

Telefoon: 0617511226

Volg ons

Top