Welkom bij de Hofboerderij

 

Nieuwe locatie ZON! Wateringen

Wij zijn bijzonder trots om te melden dat naast ZON! Wateringen (Velo), ZON! Avontuur, UitZON!derlijk en BijZON!der wij per 5 november een vijfde nieuwe locatie openen in Wateringen.

Deze locatie is bij u mogelijk reeds bekend als de Hofboerderij.

De Hofboerderij is een monumentaal pand gelegen in het ‘groene’ centrum van Wateringen. Door de vele mogelijkheden van het pand, de groene omgeving en de aanwezige kunstenaars zal ook deze locatie weer een unieke ZON! locatie worden waar de kinderen geheel in de visie van ZON! plezier kunnen beleven.

De locatiemanager van de Hofboerderij wordt Marloes Mosterd. Zij is momenteel de locatiemanager van onze vestiging in Den Hoorn. De inschrijvingen zijn gestart, dus meld je snel aan bij ons hoofdkantoor via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-17511226. Of [klik hier] om in te schrijven.

 

                                                ZON de Hofboerderij ZON de Hofboerderij 2

 

Onze medewerkers

 

  • Marloes Mosterd
  • Marloes Mosterd

    Marloes Mosterd

    Na ruim 10 jaar ervaring in de gehandicaptenzorg is Marloes overgestapt naar de kinderopvang. Sinds maart 2017 werkt ze als leidinggevende bij ZON! Sport Den Hoorn. Marloes heeft Pedagogiek gestudeerd en heeft 4 jaar geleden de opleiding tot SEO- Kindercoach afgerond. Iedere dag heeft ze het geluk om mee te mogen gaan in de werelden van ieder kind. Ze nemen haar mee op reis en samen ontdekken en ervaren ze de wereld om hun heen. Ze houdt ervan om nieuwe dingen te ontdekken en kinderen te laten zien wat er allemaal wel niet is! Het mooist vindt Marloes als een kind op een gezonde manier zijn of haar grens kan verleggen en dat ze later nog eens terug denken; 'goh dat deden we gewoon bij ZON!'

Kinderopvang ZON!

Adres: Rotterdamseweg 270,

2628 AT, Delft

Telefoon: 0617511226

Volg ons

Top