Welkom bij BijZON!der

 

In de Jozefschool biedt ZON! naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De kinderen blijven na school lekker in hun vertrouwde omgeving en hoeven niet te reizen. Het activiteitenaanbod van deze locatie van ZON! is volledig afgestemd op deze leeftijdsgroep. We vragen de kinderen geregeld naar hun wensen en houden daar rekening mee in ons aanbod.

 

44761592

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze medewerkers

 

 • Mirjam Rosenhäger
 • Journey Schmidt - Robbemond
 • Iris Bosman
 • Bweer Ranjbar
 • Mirjam Rosenhäger

  Mirjam Rosenhäger

  Mirjam Rosenhäger is op maandag, dinsdag en donderdag te vinden bij BijZON!der. Na 12 jaar ervaring te hebben opgedaan als pedagogisch medewerker is zij hier sinds september 2017 werkzaam als locatiemanager. Naast het plekje in de zon, waar haar favoriete voetbalclub wekelijks over zingt, heeft zij nu ook haar plekje bij ZON! gevonden. Een tweede thuis waar zij elke dag weer haar creativiteit en positieve energie kwijt kan. Volgens Mirjam kent elke dag bijzondere momenten omdat het werken met kinderen nou eenmaal BIJZONDER mooi is!
 • Journey Schmidt - Robbemond

  Journey Schmidt - Robbemond

  Dit is Journey Schmidt-Robbemond. Met veel enthousiasme stapt ze in een nieuw avontuur bij ZON! Ze is opgeleid als beeldend docent en heeft leerlingen begeleid in creatieve kunstzinnige ontwikkeling. Na 12 jaar onderwijs is de tijd aangebroken voor een nieuwe uitdaging. Omgaan met kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar is niet helemaal nieuw voor haar… Voordat ze haar opleiding volgde aan de Kunstacademie heeft ze ook met veel plezier in de kinderopvang gewerkt. Samen met Jethro geniet zij van haar kindjes van 8 en 3 jaar. Wat haar aanspreekt in kinderen is de onbevangenheid en het enthousiasme van jonge kinderen om nieuwe dingen te ontdekken. Nu mag ze zelf ontdekken hoe het is om bij ZON! te werken en de uitdaging aan gaan als assistent- locatiemanager. Ze kijkt er naar uit om samen met haar collega’s en de kinderen een inspirerende NSO te ontwikkelen, in samenwerking met de Jozefschool.
 • Iris Bosman

  Iris Bosman

  Dit is Iris en ze werkt sinds 2013 bij ZON!. Ze is begonnen op de locatie ZON! Delftse Hout en heeft een aantal jaar vast op locatie ZON! Sport Delft gewerkt. Nu is Iris toe aan een nieuw avontuur op locatie BijZON!der. Iris heeft MBO Sport en Bewegen gedaan en is nu aan het afstuderen aan de HALO Haagse Academie Lichamelijke Opvoeding. Zelf doet ze fanatiek aan volleybal bij Velo en speelt daar in Dames 1. In de zomer is ze op het strand te vinden om daar mee te doen aan de competitie beachvolleybal door heel Nederland.
 • Bweer Ranjbar

  Bweer Ranjbar

  Bweer werkt op maandag, dinsdag en donderdag bij onze locatie. Ze vindt het leuk om buiten te zijn en op avontuur te gaan. Daarbij gaat ze uitdagingen niet uit de weg. Het mooiste vindt ze als kinderen lachend en tevreden naar huis gaan.

Kinderopvang ZON!

Adres: Rotterdamseweg 270,

2628 AT, Delft

Telefoon: 0617511226

Volg ons

Top