fbpx 

Meer informatie? 0158200456

 

Welkom bij ZON! Poeldijk

Binnen de accommodatie van Verburch Sportcentrum heeft kinderopvang ZON! een ‘sportieve’ plek om kinderen van 4 tot en met 12 jaar op te vangen. Naast de vele sporten die ZON! hier aanbiedt is er ook voldoende ruimte voor de andere twee speerpunten, cultuur en natuur.

 

Op de sportvelden en in de sporthallen biedt ZON! dagelijks meerdere sportieve activiteiten aan en in de bosjes op en rondom het terrein vallen er genoeg avonturen te beleven. Kliederen, klauteren, klimmen, vies worden… geen probleem!

In onze eigen ruimte in de kantine van v.v. Verburch kunnen de kinderen naar hartenlust lekker vrij spelen, chillen, bouwen, koken en knutselen Ook op het aangrenzende terras worden ook tal van activiteiten aangeboden.

Daarnaast beschikt deze locatie in de toekomst over een eigen plek waar voor jong en oud genoeg te beleven valt. De medewerkers van ZON! helpen de kinderen graag bij het ontdekken van alle mogelijkheden.

 

Door de ligging in het Westland trekken we er ook vaak op uit (met de bakfietsen) om in de omgeving nog meer ontdekkingen te doen en avonturen te beleven!

 

 

 

 

 Onze medewerkers

 • Jessica
 • Patricia
 • Jessica

  Jessica

  Mijn naam Jessica en per 1 november ben ik op verschillende locaties van ZON! te vinden. Ik werk inmiddels 13 jaar met veel plezier in de kinderopvang op verschillende groepen. De afgelopen jaren heb ik onder andere bij een sport-BSO gewerkt en een BSO binnen het speciaal onderwijs. In mijn werk krijg ik veel voldoening uit het creatief en interactief bezig zijn met de kinderen, zowel binnen als buiten. ZON! biedt kinderen de mogelijkheid om zelf dingen te ontdekken. Ik wil hier heel graag deel van uitmaken. In het dagelijks leven vind ik het heerlijk om met mijn twee jongens erop uit te gaan en te ontdekken wat de natuur ons te bieden heeft. Ik kijk er erg naar uit om aan de slag te gaan bij ZON!. Ik wil graag een bijdrage leveren aan opvang waar de ontwikkeling van het kind centraal staat en waar het kind zich thuis voelt.
 • Patricia

  Patricia

  Mijn naam is Patricia Wilmer en ben 42 jaar. Ik kom uit Naaldwijk waar ik woon met mij vriend, mijn dochter en 2 zonen. Ik geef voetbaltraining bij vv Naaldwijk aan 2 meiden teams. Ik wist al heel jong dat ik met kinderen wilde werken. Ondertussen werk ik al bijna 20 jaar in de opvang. Door positieve verhalen van familie en vrienden ben ik gaan kijken bij ZON!. Elke dag haal ik energie uit het werken met kinderen en geniet ik van de manier van denken en doen van de kinderen. Ik heb voor verschillende organisaties gewerkt maar miste altijd iets. Ik miste de vrijheid en ruimte om mee te denken en gewoon te doen. Dit is wat me trekt in ZON!. De kinderen mogen kind zijn. Ik ben gek op sport, creatief bezig zijn en zie overal iets bruikbaars in. Bij ZON hoop ik om me eigen enthousiasme te kunnen uiten want ik hou van gek doen, bezig zijn en aanpakken.

Kinderopvang ZON!

Adres: Lookwatering 62, 2635 EA, Den Hoorn

Telefoon: 0158200456

Volg ons

Top