fbpx 

Meer informatie? 0158200456

 

Welkom bij ZON! Energie

Deze ZON! locatie biedt buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De locatie is gehuisvest binnen de accommodatie van s.v. Velo. Op deze ‘sport’ locatie komen naast sport ook de andere twee speerpunten van ZON!, natuur en cultuur, goed tot hun recht.

 

ZON! maakt op deze locatie gebruik van de sportvelden en sporthallen, dagelijks worden allerlei sporten aangeboden. Daarnaast beschikt deze locatie over een eigen grote binnenruimte. In deze uitdagende, multifunctionele ruimte kunnen de kinderen naar hartenlust knutselen, bouwen en timmeren, koken in onze keuken of gewoon lekker vrij spelen of chillen. Op de aangrenzende twee ruime dakterrassen worden ook tal van activiteiten aangeboden. Voor jong en oud is er genoeg te beleven. De medewerkers van ons gevarieerde team helpen de kinderen graag bij het ontdekken van alle mogelijkheden.

 

Door de ligging in het Westland trekken we er ook vaak op uit (met de bakfietsen) om in de omgeving nog meer ontdekkingen te doen.

 

voetbal sport kantine velo wateringen 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze medewerkers

 

 • Bob
 • Kelly
 • Erik
 • Dirk
 • Patricia
 • Vicky
 • Daniëlle
 • Quinten
 • Bob

  Bob

  In september 2010 zei ik mijn werk als etaleur vaarwel om mijn energie en creativiteit in kinderopvang ZON! te steken. Na een jaar van studie en ervaring op doen bij de verschillende locaties van ZON! ging ik de uitdaging aan in Wateringen. Kinderopvang ZON! Energie opende haar deuren in september 2011. Vanaf die tijd ben ik meewerkend locatie manager van deze locatie. Dit doe ik nog steeds met dezelfde dosis energie en creativiteit.
 • Kelly

  Kelly

  Na mijn opleiding SPW 4 was ik in de zomer van 2011 op zoek naar een leuke, uitdagende baan. Dus solliciteerde ik bij ZON! Energie. VELO is niet onbekend voor mij omdat ik hier 8 jaar heb gevoetbald. Door mijn sportieve achtergrond en mijn creativiteit pas ik uitstekend bij ZON! Je weet nooit precies wat de dag bij ZON! je brengt. Geen dag is hetzelfde. Daarom vind ik werken bij ZON! iedere dag weer een uitdaging.
 • Erik

  Erik

  Vanaf 2010 ben ik al werkzaam bij kinderopvang ZON! Eerst op de locatie ZON! Den Hoorn en sinds 2014 in Wateringen bij ZON! Energie. Ik ben de trotse vader van Dani en Mitch. Lekker buiten aan de slag met de kinderen doe ik het liefst, sporten of hutten bouwen, zo lang het maar buiten is. Als de kinderen het naar hun zin hebben, dan heb ik dat ook. Naast locatie ZON! Energie (Velo) doe ik ook de voorschoolse opvang op de Pieter van der Plasschool.
 • Dirk

  Dirk

  Hallo allemaal, graag stel ik mij even aan jullie voor. Mijn naam is Dirk van Seventer en ben sinds november 2020 bij ZON!. Ik ben getrouwd met een lieve vrouw en heb een schitterende dochter van 2. Verder woon ik in Pijnacker en speel ik honkbal. In 2011 heb ik mijn sport en bewegen diploma gehaald en in 2014 ben ik binnen de kinderopvang gaan werken als sportleider. in juni 2016 heb ik ook mijn PW3 opleiding afgerond om zo een betere pedagogisch medewerker te worden maar ik mocht in augustus 2016 manager worden van een BSO. Dit heb ik met veel plezier gedaan maar toen de organisatie werd overgenomen door een groter bedrijf miste ik het persoonlijke en ben ik op zoek gegaan naar een leuke, gezellige kinderopvang. Deze heb ik zeker gevonden bij ZON! en heb er dan ook heel veel zin in Tot snel! Dirk
 • Patricia

  Patricia

  Mijn naam is Patricia. Ik ben begonnen bij stichting Ipse de Bruggen waar ik bijna 19 jaar gewerkt heb, maar ik vond het tijd voor wat anders. Mijn vriendinnen adviseerde mij om bij ZON! te gaan praten. Daarna is het snel gegaan. Nu ben ik te vinden bij BijZON!der (VSO Jozef school) en bij ZON! Energie (Velo). Verder houd ik van lekker gek doen met de kinderen. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Het liefste ga ik met de kinderen naar buiten, lekker ravotten. Verkleedpartijen zijn ook altijd erg leuk. Vooral elke dag iets anders verzinnen met de kinderen en de creativiteit de vrije loop laten.
 • Vicky

  Vicky

  Ik ben Vicky. Na bijna 16 jaar op een basisschool in Den Haag te hebben gewerkt, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Mijn kinderen, Nora en Lenn, gaan naar UitZONderlijk. Hierdoor zag ik wat voor een geweldige organisatie/werkplek ZON! is. De diversiteit aan activiteiten spreken mij erg aan. Ik ben creatief, houd van koken en bakken, buitenactiviteiten en lekker vies worden in de modder.
 • Daniëlle

  Daniëlle

  Ik ben Daniëlle en ik voel me na mijn werk als kapster en horecamedewerkster zeer op mijn plek bij ZON! Hier kan ik mijn verzorgende en creatieve kwaliteiten perfect uitvoeren. Elke dag zie ik als een uitdaging om ervoor te zorgen dat de kinderen een leuke dag hebben gehad en met een blij gezicht naar huis gaan. ZON! past bij mij omdat ik het belangrijk vind dat kinderen zichzelf kunnen zijn en dat kan bij ZON! Ik ben ook nog moeder van een heerlijke puber, Robin. Ik zou in de toekomst bij ZON! een eigen atelier willen, om zo de kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun eigen creativiteit.
 • Quinten

  Quinten

  Ik ben Quinten en doe al sinds 2016 animatiewerk op een camping in Zuid-Frankrijk. Ik houd ervan om kinderen bezig te houden en om ze aan het lachen te krijgen. Ik heb mijn VWO-diploma op zak en ga nu een BBL-opleiding volgen bij ZON!. Muziek is mijn grote passie en in mijn vrije tijd houd ik ervan om te dj’en. Ook bij ZON! zal ik er een groot feest van maken!

Kinderopvang ZON!

Adres: Lookwatering 62, 2635 EA, Den Hoorn

Telefoon: 0158200456

Volg ons

Top