fbpx 

Meer informatie? 0158200456

 

Welkom bij ZON! Avontuur

 

 

ZON! Avontuur, de naam zegt het eigenlijk al, een plek waar avontuur hoog in het vaandel staat. De natuur ontdekken, samen op zoek gaan naar insecten en salamanders, slootje springen, bomen klimmen of verstoppertje in de bosjes.

Bij ons kan dat allemaal, zodra je de klapdeuren van dit karakteristieke scoutinggebouw door bent, zul je het zelf ontdekken!

 

 avontuur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze medewerkers

 

 • Auke
 • Mariska
 • Xabier
 • Marjolein
 • Dirk
 • Jessica
 • Johan
 • Saskia
 • Auke

  Auke

  Ik ben Auke Wieringa, ben 26 jaar en ik woon in Vlaardingen. Ik ben op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig bij ZON! Avontuur. In 2016 heb ik een sport en bewegen opleiding afgerond. Tijdens en na deze opleiding was ik actief als gymleraar op een basisschool in Gorinchem. Nu bij ZON! Avontuur kan ik samen met de kinderen bedenken wat we gaan doen. Hoe de activiteit er vooraf uit gaat zien weet ik niet altijd, dat maakt het juist uitdagend. De zoektocht naar een spel waar kinderen het liefst de volgende keer bij ZON! Avontuur gelijk weer mee door willen, maakt het zo leuk. Het maken van hutten, opwarmen bij de zelfgemaakte vuren en het vangen van vissen in de sloot zijn activiteiten die ik ook graag met de kinderen doe. Ik werk graag bij ZON!, het liefst elke dag. Belangrijker worden voor de organisatie is een van mijn doelen.
 • Mariska

  Mariska

  Ik ben Mariska en op maandag, dinsdag en donderdag werkzaam op onze locatie Avontuur en ben al vanaf ongeveer 1998 werkzaam in de kinderopvang, waarvan de afgelopen jaren sinds 1999 bij een Westlandse stichting, waar ik een grote passie voor het werken op de BSO heb ontwikkeld. Naast handlettering, het spelen op mijn saxofoon en creatief bezig zijn vind ik het heerlijk om met mijn gezin naar buiten de natuur in te gaan om te beleven, te ontdekken en te ervaren. Iets wat ik de kinderen ook graag tijdens mijn werk mee wil geven. Verwondering en plezier zijn voor mij ook de sleutelwoorden voor een fijne dag of middag! Ik vind het mooi om daar bij ZON! mijn steentje aan bij te mogen dragen.
 • Xabier

  Xabier

  Ik heet Xabier en ben opgegroeid op een boerderij midden in de natuur in Baskenland en woon al 25 jaar in Nederland. In Baskenland heb ik Biologie gestudeerd en in Nederland Sociaal Pedagogisch Werk niveau 4. In ben al sinds 2008 werkzaam in de kinderopvangbranch en sinds juli 2017 bij ZON! Het werk met kinderen vind ik hartstikke leuk! Elke dag is vol verrassingen, ontdekkingen en avontuur. Nu de kinderen zich steeds verder van de natuur vervreemden en het percentage kinderen met obesitas en extreem bijziendheid gestaag groeit, is mijn doel als pm-er om de natuur dichter bij de kinderen te brengen, want: “bekend maakt het bemind”. En in de natuur kun je zoveel: bomen klimmen, hutten bouwen, tomaatjes kweken, zoeken naar kikkers, vogels spotten, bosspelletjes doen, vogelvoer maken, pompoenen uitholen voor Halloween, noem maar op! Daarom bied ik de kinderen de kans om kind te zijn en mogen ze hun eigen keuzes maken waaronder ook vies worden met modder, veel buiten zijn, grenzen iets verder verleggen en nieuwe dingen uitproberen. Het mooiste vind ik wanneer een kind moe, voldaan en met een glimlach naar huis gaat en een keiharde high five geeft. Dan weet ik het zeker: ik ben er weer in geslaagd om het kind een geweldig dag(deel) cadeau te geven! 😉
 • Marjolein

  Marjolein

  Ik ben Marjolein Keukens, 44 jaar en woon samen met mijn vriend in Bergschenhoek. Ik ben al heel wat jaartjes werkzaam binnen de kinderopvang, van KDV tot BSO. En ben in november 2017 komen werken bij ZON! als vliegende keep. Ik heb op bijna alle locaties ingevallen en ben op deze manier bekent geworden met de werkwijze van ZON! en die past mij als een jas!! Ik ben graag buiten (ook graag binnen), ik hou van knutselen, diertjes, natuur en samen met de kinderen leuke creaties maken van natuurlijke en andere materialen en samen spelletjes doen vind ik ook super gezellig! Vanaf januari 2018 is Avontuur mijn vaste plekje, op maandag en donderdag maken we er met elkaar weer een geweldig leuke dag van! En wat die dag brengt is altijd weer een verrassing, want de kinderen komen altijd weer met leuke spontane ideeën.
 • Dirk

  Dirk

  Hallo allemaal, graag stel ik mij even aan jullie voor. Mijn naam is Dirk van Seventer en ben sinds november 2020 bij ZON!. Ik ben getrouwd met een lieve vrouw en heb een schitterende dochter van 2. Verder woon ik in Pijnacker en speel ik honkbal. In 2011 heb ik mijn sport en bewegen diploma gehaald en in 2014 ben ik binnen de kinderopvang gaan werken als sportleider. in juni 2016 heb ik ook mijn PW3 opleiding afgerond om zo een betere pedagogisch medewerker te worden maar ik mocht in augustus 2016 manager worden van een BSO. Dit heb ik met veel plezier gedaan maar toen de organisatie werd overgenomen door een groter bedrijf miste ik het persoonlijke en ben ik op zoek gegaan naar een leuke, gezellige kinderopvang. Deze heb ik zeker gevonden bij ZON! en heb er dan ook heel veel zin in Tot snel! Dirk
 • Jessica

  Jessica

  Mijn naam Jessica en per 1 november ben ik op verschillende locaties van ZON! te vinden. Ik werk inmiddels 13 jaar met veel plezier in de kinderopvang op verschillende groepen. De afgelopen jaren heb ik onder andere bij een sport-BSO gewerkt en een BSO binnen het speciaal onderwijs. In mijn werk krijg ik veel voldoening uit het creatief en interactief bezig zijn met de kinderen, zowel binnen als buiten. ZON! biedt kinderen de mogelijkheid om zelf dingen te ontdekken. Ik wil hier heel graag deel van uitmaken. In het dagelijks leven vind ik het heerlijk om met mijn twee jongens erop uit te gaan en te ontdekken wat de natuur ons te bieden heeft. Ik kijk er erg naar uit om aan de slag te gaan bij ZON!. Ik wil graag een bijdrage leveren aan opvang waar de ontwikkeling van het kind centraal staat en waar het kind zich thuis voelt.
 • Johan

  Johan

  Mijn naam is Johan, woonachtig in De Lier met mijn vriendin en onze twee stoere, lieve mannetjes Jesse en Daan. Ik ben dertien jaar lang profvoetballer geweest maar nu was het tijd voor een nieuwe uitdaging. In mei 2019 ben ik begonnen bij ZON!, waar ik een BBL-traject volg om opgeleid te worden tot een gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik ben zorgzaam, sportief en gek op spelletjes. In mijn vrije tijd geniet ik van m’n gezin en hou ik van voetballen, tennissen, fitnessen en hardlopen. Ook vind ik het leuk om voetbaltrainingen te geven aan de jeugd. Iets wat ik ook doe met m’n bedrijfje Pro Soccer Events.
 • Saskia

  Saskia

  Vol enthousiasme ben ik bij ZON! begonnen, ik heb er echt zin in. De laatste 18 jaar heb ik vol liefde en plezier voor een stabiele basis voor mijn dochter gezorgd. In haar geval hield dat o.a. thuisonderwijs in. Ik vind het belangrijk dat een kind vrij is om zichzelf te zijn, of het nu graag in de modder rolt, de hele dag boekjes leest, zelf creatief aan de slag gaat of liever met vuur speelt. Ik geloof in het zelf doen en zelf ontdekken. Als pedagogisch medewerker ben je naar mijn mening verantwoordelijk voor het creëren van een omgeving waarin kinderen zich veilig voelen en ze gezien worden. Ik ben iemand die graag met de kinderen meedoet, daar word ik blij van. Toen ik een dag meedraaide bij ZON! Thuis was ik blij verrast dat er kinderopvang bestaat waarbij de kinderen echt vrij zijn om te doen wat ze willen. In eerste instantie draai ik graag mee op zoveel mogelijk verschillende locaties, zo leer ik ZON! en mijn nieuwe collega’s het beste kennen. Uiteindelijk is het fijn om een eigen plekje te vinden.

Kinderopvang ZON!

Adres: Lookwatering 62, 2635 EA, Den Hoorn

Telefoon: 0158200456

Volg ons

Top