fbpx 

Meer informatie? 0617511226

 

Welkom bij ZON! Avontuur

 

 

ZON! Avontuur, de naam zegt het eigenlijk al, een plek waar avontuur hoog in het vaandel staat. De natuur ontdekken, samen op zoek gaan naar insecten en salamanders, slootje springen, bomen klimmen of verstoppertje in de bosjes.

Bij ons kan dat allemaal, zodra je de klapdeuren van dit karakteristieke scoutinggebouw door bent, zul je het zelf ontdekken!

 

 avontuur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze medewerkers

 

 • Ilse
 • Auke
 • Mariska
 • Xabier
 • Marjolein
 • Esmee
 • Ilse

  Ilse

  Ik ben Ilse en ik ben op maandag, dinsdag en donderdag te vinden bij ZON! Avontuur als locatiemanager van deze avontuurlijke locatie. Ik ben graag buiten met de kinderen. Hutten bouwen, broodjes bakken boven het vuur of op zoek naar beestjes, maar je kunt mij ook zomaar in de keuken vinden achter de pannen en ik maak samen met de kinderen de heerlijkste gerechten. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de Kuip waar mijn cluppie speelt.
 • Auke

  Auke

  Ik ben Auke Wieringa, ben 26 jaar en ik woon in Vlaardingen. Ik ben op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig bij Zon! Avontuur. In 2016 heb ik een sport en bewegen opleiding afgerond. Tijdens en na deze opleiding was ik actief als gymleraar op een basisschool in Gorinchem. Nu bij Zon! Avontuur kan ik samen met de kinderen bedenken wat we gaan doen. Hoe de activiteit er vooraf uit gaat zien weet ik niet altijd, dat maakt het juist uitdagend. De zoektocht naar een spel waar kinderen het liefst de volgende keer bij Zon! Avontuur gelijk weer mee door willen, maakt het zo leuk. Het maken van hutten, opwarmen bij de zelfgemaakte vuren en het vangen van vissen in de sloot zijn activiteiten die ik ook graag met de kinderen doe. Ik werk graag bij ZON!, het liefst elke dag. Belangrijker worden voor de organisatie is een van mijn doelen.
 • Mariska

  Mariska

  Ik ben Mariska en op maandag, dinsdag en donderdag werkzaam op onze locatie Avontuur en ben al vanaf ongeveer 1998 werkzaam in de kinderopvang, waarvan de afgelopen jaren sinds 1999 bij een Westlandse stichting, waar ik een grote passie voor het werken op de BSO heb ontwikkeld. Naast handlettering, het spelen op mijn saxofoon en creatief bezig zijn vind ik het heerlijk om met mijn gezin naar buiten de natuur in te gaan om te beleven, te ontdekken en te ervaren.Iets wat ik de kinderen ook graag tijdens mijn werk mee wil geven. Verwondering en plezier zijn voor mij ook de sleutelwoorden voor een fijne dag of middag! Ik vind het mooi om daar bij ZON! mijn steentje aan bij te mogen dragen.
 • Xabier

  Xabier

  Ik heet Xabier en ben opgegroeid op een boerderij midden in de natuur in Baskenland en woon al 25 jaar in Nederland. In Baskenland heb ik Biologie gestudeerd en in Nederland Sociaal Pedagogisch Werk niveau 4. In ben al sinds 2008 werkzaam in de kinderopvangbranch en sinds juli 2017 bij ZON! Het werk met kinderen vind ik hartstikke leuk! Elke dag is vol verrassingen, ontdekkingen en avontuur. Nu de kinderen zich steeds verder van de natuur vervreemden en het percentage kinderen met obesitas en extreem bijziendheid gestaag groeit, is mijn doel als pm-er om de natuur dichter bij de kinderen te brengen, want: “bekend maakt het bemind”. En in de natuur kun je zoveel: bomen klimmen, hutten bouwen, tomaatjes kweken, zoeken naar kikkers, vogels spotten, bosspelletjes doen, vogelvoer maken, pompoenen uitholen voor Halloween, noem maar op! Daarom bied ik de kinderen de kans om kind te zijn en mogen ze hun eigen keuzes maken waaronder ook vies worden met modder, veel buiten zijn, grenzen iets verder verleggen en nieuwe dingen uitproberen. Het mooiste vind ik wanneer een kind moe, voldaan en met een glimlach naar huis gaat en een keiharde high five geeft. Dan weet ik het zeker: ik ben er weer in geslaagd om het kind een geweldig dag(deel) cadeau te geven! 😉
 • Marjolein

  Marjolein

  Ik ben Marjolein Keukens, 44 jaar en woon samen met mijn vriend in Bergschenhoek. Ik ben al heel wat jaartjes werkzaam binnen de kinderopvang, van KDV tot BSO. En ben in november 2017 komen werken bij ZON! als vliegende keep. Ik heb op bijna alle locaties ingevallen en ben op deze manier bekent geworden met de werkwijze van ZON! en die past mij als een jas!! Ik ben graag buiten (ook graag binnen), ik hou van knutselen, diertjes, natuur en samen met de kinderen leuke creaties maken van natuurlijke en andere materialen en samen spelletjes doen vind ik ook super gezellig! Vanaf januari 2018 is Avontuur mijn vaste plekje, op maandag en donderdag maken we er met elkaar weer een geweldig leuke dag van! En wat die dag brengt is altijd weer een verrassing, want de kinderen komen altijd weer met leuke spontane ideeën.
 • Esmee

  Esmee

  Mijn naam is Esmee van der Sluis en woon in Bleiswijk. Sinds februari ben ik werkzaam als BBL-er bij ZON! en volg ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik vind het erg leuk om buiten te zijn met de kinderen vooral om te sporten, knutselen of spelletjes te doen. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Het leuke aan ZON! vind ik dat geen dag hetzelfde is iedere dag is anders!

Kinderopvang ZON!

Adres: Lookwatering 62, 2635 EA, Den Hoorn

Telefoon: 0617511226

Volg ons

Top