fbpx 

Meer informatie? 0158200456

 

Welkom bij UitZON!derlijk

 

In de nieuwbouw van de Pieter van der Plasschool biedt ZON! naschoolse opvang, specifiek voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar. De kinderen blijven na school lekker in hun vertrouwde omgeving en hoeven niet te reizen. Het activiteitenaanbod van deze locatie van ZON! is volledig afgestemd op deze leeftijdsgroep. We vragen de kinderen geregeld naar hun wensen en houden daar rekening mee in ons aanbod.

We bieden activiteiten aan in onze uitdagende binnenruimte en in de gymzaal van de school, we koken met de kinderen in de keuken en knutselen in ons eigen lokaal. We zijn ook vaak te vinden op het mooie ‘groene’ schoolplein of in het nabij gelegen Hofpark met de kleine kinderboerderij en speeltuin.

UitZON!der beidt ook de mogelijk voor Voorschoolse Opvang. [klik hier] voor de tarieven.

 01 Pieter vd Plas 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze medewerkers

 

 • Mariska
 • Priya
 • Daniëlle
 • Xabier
 • Eugenie
 • Noah
 • Mariska

  Mariska

  Na ruim 20 jaar bij een grote kinderopvangorganisatie te hebben gewerkt waar eigenheid steeds meer in de verdrukking kwam heb ik besloten deze organisatie in december 2019 vaarwel te zeggen. De eerste paar maanden van 2020 heb ik mij georiënteerd op de toekomst. In april ben ik gestart met een opleiding pedagogisch beleidsmedewerker/coach die ik in november hoop af te ronden. Dit gaat door de coronacrisis via e-learning. Op mijn vorige werkplek ben ik begonnen als pedagogisch medewerker en de laatste 10 jaar leidinggevende geweest, samen met het team de schouders eronder en zorgen dat de kinderen met een glimlach op het gezicht naar huis gaan is het mooiste wat er is. De vacature van locatiemanager bij ZON! kwam ik bij toeval tegen. De beschrijving van de organisatie sprak mij gelijk aan. Het kind centraal veel buiten. De ontvangst voelde als een warm bad. Mijn vrije tijd besteed ik aan lezen, tuinieren, bloemschikken, wandelen met de hondjes of samen met mijn man en familie of vrienden uiteten gaan. Met vier volwassen dochters en drie kleinzoons wordt de tijd op de één of andere manier altijd wel weer gezellig vol gepland. Onze vakanties brengen we al bijna 25 jaar door in Tsjechië, een prachtig land met veel natuur waar het tempo net een stukje rustiger ligt dan hier in Nederland. Een stedentrip of in de winterperiode een weekje naar de zon en lekker even helemaal niks is ook zalig.
 • Priya

  Priya

  Ik ben Priya en ik woon in Den Haag. Ik heb de opleiding Onderwijsassistent afgerond en heb nu een tussenjaar. Ik heb besloten om in deze tussentijd te komen werken bij UitZON!derlijk en ik heb het erg naar mijn zin. ZON! past bij mij, omdat elke dag anders is! Je kan laten zien waar je goed in bent en dat is zo fijn. Ik vind het leuk om te knutselen met de kinderen, maar ik vind het ook heel leuk om samen met de kinderen lekkernijen te maken. Ik wil volgend jaar erg graag verder studeren. Het liefst wil ik de opleiding Duits docent gaan doen.
 • Daniëlle

  Daniëlle

  Ik ben Daniëlle en ik voel me na mijn werk als kapster en horecamedewerkster zeer op mijn plek bij ZON! Hier kan ik mijn verzorgende en creatieve kwaliteiten perfect uitvoeren. Elke dag zie ik als een uitdaging om ervoor te zorgen dat de kinderen een leuke dag hebben gehad en met een blij gezicht naar huis gaan. ZON! past bij mij omdat ik het belangrijk vind dat kinderen zichzelf kunnen zijn en dat kan bij ZON! Ik ben ook nog moeder van een heerlijke puber, Robin. Ik zou in de toekomst bij ZON! een eigen atelier willen, om zo de kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun eigen creativiteit.
 • Xabier

  Xabier

  Ik heet Xabier en ben opgegroeid op een boerderij midden in de natuur in Baskenland en woon al 25 jaar in Nederland. In Baskenland heb ik Biologie gestudeerd en in Nederland Sociaal Pedagogisch Werk niveau 4. In ben al sinds 2008 werkzaam in de kinderopvangbranch en sinds juli 2017 bij ZON! Het werk met kinderen vind ik hartstikke leuk! Elke dag is vol verrassingen, ontdekkingen en avontuur. Nu de kinderen zich steeds verder van de natuur vervreemden en het percentage kinderen met obesitas en extreem bijziendheid gestaag groeit, is mijn doel als pm-er om de natuur dichter bij de kinderen te brengen, want: “bekend maakt het bemind”. En in de natuur kun je zoveel: bomen klimmen, hutten bouwen, tomaatjes kweken, zoeken naar kikkers, vogels spotten, bosspelletjes doen, vogelvoer maken, pompoenen uitholen voor Halloween, noem maar op! Daarom bied ik de kinderen de kans om kind te zijn en mogen ze hun eigen keuzes maken waaronder ook vies worden met modder, veel buiten zijn, grenzen iets verder verleggen en nieuwe dingen uitproberen. Het mooiste vind ik wanneer een kind moe, voldaan en met een glimlach naar huis gaat en een keiharde high five geeft. Dan weet ik het zeker: ik ben er weer in geslaagd om het kind een geweldig dag(deel) cadeau te geven! 😉
 • Eugenie

  Eugenie

  Ik ben Eugenie. Samen met mijn man en hond Marley woon ik in Wateringen. Ook ben ik pleegouder en oma van twee heerlijke kleinkinderen. Werken met kinderen is mijn passie en ik werk al 40 jaar in de kinderopvang, zowel kdv als bso. Tijdens de bso kunnen de kinderen spelen met verschillende materialen, ze kunnen uitrusten van een drukke dag school of lekker buiten spelen en heerlijk creatief zijn. Ik vind het heerlijk om daar deel vanuit te mogen maken. Ik heb de kans, de uitdaging en het vertrouwen gekregen om er samen een ontzettend mooie tijd van te maken. Wil je meer over me weten dan kun je me altijd aanspreken op maandag dinsdag en donderdag! Met vriendelijke ZON!nige groet Eugènie 😊
 • Noah

  Noah

  Hallo ik ben Noah, 20 jaar en woon in Delfgauw. Ik voetbal bij Sv Wippolder in Delft en train/ coach daar ook een team. Tijdens mijn sport en bewegen opleiding ben ik voor mijn stage bij ZON! terecht gekomen en niet meer weggegaan. Ik vindt het erg leuk met de kinderen, vooral om ze te laten bewegen en het liefst buiten!

Kinderopvang ZON!

Adres: Lookwatering 62, 2635 EA, Den Hoorn

Telefoon: 0158200456

Volg ons

Top