fbpx 

Meer informatie? 0617511226

 

Welkom bij UitZON!derlijk

 

In de nieuwbouw van de Pieter van der Plasschool biedt ZON! naschoolse opvang, specifiek voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar. De kinderen blijven na school lekker in hun vertrouwde omgeving en hoeven niet te reizen. Het activiteitenaanbod van deze locatie van ZON! is volledig afgestemd op deze leeftijdsgroep. We vragen de kinderen geregeld naar hun wensen en houden daar rekening mee in ons aanbod.

We bieden activiteiten aan in onze uitdagende binnenruimte en in de gymzaal van de school, we koken met de kinderen in de keuken en knutselen in ons eigen lokaal. We zijn ook vaak te vinden op het mooie ‘groene’ schoolplein of in het nabij gelegen Hofpark met de kleine kinderboerderij en speeltuin.

UitZON!der beidt ook de mogelijk voor Voorschoolse Opvang. [klik hier] voor de tarieven.

 01 Pieter vd Plas 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze medewerkers

 

 • Angelina
 • Priya
 • Daniëlle
 • Xabier
 • Zehra
 • Angelina

  Angelina

  Mijn naam is Angelina van der Heijden. Na mijn studie heb ik jaren in de gehandicaptenzorg gewerkt. Inmiddels ben ik alweer 10 jaar werkzaam in de kinderopvang, waar ik op verschillende groepen en met kinderen van verschillende leeftijden heb gewerkt. De NSO spreekt me het meeste aan, ervoor zorgen dat de kinderen een fijne dag hebben is altijd weer een uitdaging! Geen dag is hetzelfde. Dit maakt het werkt altijd uitdagend, en uitdaging is er bij ZON! Naast mijn werk bij ZON! ben ik moeder van twee toppers van tieners. In de toekomst zou ik graag willen bijdrage de kinderopvang te blijven vernieuwen door out of the box te denken.
 • Priya

  Priya

  Ik ben Priya en ik woon in Den Haag. Ik heb de opleiding Onderwijsassistent afgerond en heb nu een tussenjaar. Ik heb besloten om in deze tussentijd te komen werken bij UitZON!derlijk en ik heb het erg naar mijn zin. ZON! past bij mij, omdat elke dag anders is! Je kan laten zien waar je goed in bent en dat is zo fijn. Ik vind het leuk om te knutselen met de kinderen, maar ik vind het ook heel leuk om samen met de kinderen lekkernijen te maken. Ik wil volgend jaar erg graag verder studeren. Het liefst wil ik de opleiding Duits docent gaan doen.
 • Daniëlle

  Daniëlle

  Ik ben Daniëlle en ik voel me na mijn werk als kapster en horecamedewerkster zeer op mijn plek bij ZON! Hier kan ik mijn verzorgende en creatieve kwaliteiten perfect uitvoeren. Elke dag zie ik als een uitdaging om ervoor te zorgen dat de kinderen een leuke dag hebben gehad en met een blij gezicht naar huis gaan. ZON! past bij mij omdat ik het belangrijk vind dat kinderen zichzelf kunnen zijn en dat kan bij ZON! Ik ben ook nog moeder van een heerlijke puber, Robin. Ik zou in de toekomst bij ZON! een eigen atelier willen, om zo de kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun eigen creativiteit.
 • Xabier

  Xabier

  Ik heet Xabier en ben opgegroeid op een boerderij midden in de natuur in Baskenland en woon al 25 jaar in Nederland. In Baskenland heb ik Biologie gestudeerd en in Nederland Sociaal Pedagogisch Werk niveau 4. In ben al sinds 2008 werkzaam in de kinderopvangbranch en sinds juli 2017 bij ZON! Het werk met kinderen vind ik hartstikke leuk! Elke dag is vol verrassingen, ontdekkingen en avontuur. Nu de kinderen zich steeds verder van de natuur vervreemden en het percentage kinderen met obesitas en extreem bijziendheid gestaag groeit, is mijn doel als pm-er om de natuur dichter bij de kinderen te brengen, want: “bekend maakt het bemind”. En in de natuur kun je zoveel: bomen klimmen, hutten bouwen, tomaatjes kweken, zoeken naar kikkers, vogels spotten, bosspelletjes doen, vogelvoer maken, pompoenen uitholen voor Halloween, noem maar op! Daarom bied ik de kinderen de kans om kind te zijn en mogen ze hun eigen keuzes maken waaronder ook vies worden met modder, veel buiten zijn, grenzen iets verder verleggen en nieuwe dingen uitproberen. Het mooiste vind ik wanneer een kind moe, voldaan en met een glimlach naar huis gaat en een keiharde high five geeft. Dan weet ik het zeker: ik ben er weer in geslaagd om het kind een geweldig dag(deel) cadeau te geven! 😉
 • Zehra

  Zehra

  Mijn naam is Zehra Demir, 22 jaar geleden geboren in Den Haag en sinds een jaar woon ik in Den Hoorn. Naast mijn baan bij de BSO werk ik in de ochtend bij een horeca wasserij. In mijn vrije tijd doe ik aan fitness, zwemmen, kleien, (buiten) spelen, in het bos wandelen en vind ik het leuk om met vrienden en familie te zijn. Ik vind het leuk om plezier te maken met kinderen. Hiervoor heb ik de opleiding secretarieel medewerker behaald maar het werken op een kantoor is niks voor mij en daarom werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik weet dat ik wil werken met kinderen maar ik wil niet elke dag in de klas zitten. Na een lange periode zoeken en solliciteren, kwam ZON! op mijn pad met een BBL mogelijkheid. Sinds september 2019 volg ik de BBL opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang en kan ik alles wat ik leer toepassen in de praktijk.

Kinderopvang ZON!

Adres: Lookwatering 62, 2635 EA, Den Hoorn

Telefoon: 0617511226

Volg ons

Top