fbpx 

Meer informatie? 0617511226

 

 Welkom bij de ZON!newijzer

 

De ZON!newijzer is gevestigd in de Hofboerderij, een monumentaal pand gelegen in het ‘groene’ centrum van Wateringen. Door de vele mogelijkheden van het pand, de groene omgeving en de aanwezige kunstenaars is ook deze locatie weer een unieke ZON! locatie waar de kinderen geheel in de visie van ZON! plezier kunnen beleven.

 

                                                ZON de Hofboerderij ZON de Hofboerderij 2

 

Onze medewerkers

 

 • Michael
 • Marloes
 • Simone
 • Michael

  Michael

  Hallo allemaal… Mijn naam is Mike Vaderloos. Ik ben locatiemanager in opleiding bij de ZON!newijzer! Ik heb 24 jaar in de horeca gewerkt en mijn bedrijf verkocht. In mijn vrije tijd trainde ik de jeugd van Wippolder en daar ontmoette ik Danny en Janneke. Ik vind kleine mensen fantastisch. Ik zie kinderen als gelijkwaardig, het waren de lastigste klanten in de zaak. Ik vind dat een kind kind moet kunnen zijn. Veel spelen, vies worden en ontdekken. Ik ben en werk graag met kinderen en kan me heel goed in hen verplaatsen, waardoor een baan bij ZON! ineens zo’n gek idee niet bleek. Sterker nog, ik vind het ontzettend leuk en ben blij met deze nieuwe uitdaging. Ik ben getrouwd met Mirabell en heb ik de coolste zoons van de wereld, Sil (9) en Goof (9). Ik moet nog wat hobby’s vinden, want ik heb wat meer vrije tijd dan ik had. Ik heb er zin in!! O ja, onze locatie krijgt binnenkort een kinderkookcafé! Hopelijk tot snel in Wateringen bij ZON!newijzer.
 • Marloes

  Marloes

  Na ruim 10 jaar ervaring in de gehandicaptenzorg ben ik overgestapt naar de kinderopvang. Sinds maart 2017 werk ik als leidinggevende bij ZON! Sport Den Hoorn. Ik heb Pedagogiek gestudeerd en in 2014 de opleiding tot SEO- Kindercoach afgerond. Iedere dag heb ik het geluk om mee te mogen gaan in de werelden van ieder kind. Ze nemen mij mee op reis en samen ontdekken en ervaren wij de wereld om ons heen. Ik houd ervan om nieuwe dingen te ontdekken en kinderen te laten zien wat er allemaal wel en niet is! Het mooist vind ik als een kind op een gezonde manier zijn of haar grens kan verleggen en dat ze later nog eens terug denken; 'goh dat deden we gewoon bij ZON!'
 • Simone

  Simone

  Ik ben Simone en mijn hobby is tennis. Tijdens mijn stage bij ZON! Sport Wateringen wist ik al snel dat ik na het behalen van mijn Sport en Bewegen diploma bij ZON! wilde gaan werken. Ik vind het vooral leuk om met de kinderen te sporten, spelletjes te doen en ik ga graag naar buiten! Het is fijn dat je als medewerker en als kind jezelf mag zijn en dat je vooral mag doen wat je zelf leuk vindt.Niks moet, alles mag en geen idee is te gek. Dat maakt het werken bij ZON! zo leuk! Ik ben maandag t/m donderdag ochtend te vinden bij de VSO bij UitZON!derlijk en ’s middags ben ik op maandag, dinsdag en donderdag bij de ZON!newijzer.

Kinderopvang ZON!

Adres: Lookwatering 62, 2635 EA, Den Hoorn

Telefoon: 0617511226

Volg ons

Top