fbpx 

Meer informatie? 0158200456

 

Welkom bij BijZON!der

 

In de Jozefschool biedt ZON! VSO/TSO/NSO voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De kinderen blijven in de school, zodat zij lekker in hun vertrouwde omgeving blijven. Het activiteitenaanbod van deze locatie van ZON! is volledig afgestemd op deze leeftijdsgroep. We vragen de kinderen geregeld naar hun wensen en houden daar rekening mee in ons aanbod.

Ontdek het huiselijke gevoel bij BijZON!der, waardoor de kinderen zich snel veilig voelen en op hun eigen tempo alles kunnen ontdekken en ervaren.
Heb je verborgen kooktalent? Dan kun je bij BijZON!der je kookkunsten op de vrije loop laten gaan, zo kun je de lekkerste dingen bakken en de nieuwste recepten uitproberen met elkaar. 

Kom ook gezellig bij ons in de ‘kas' langs, dit is ons gave natuuratelier. Hier is niks te gek en komen de mooiste creatieve ideeën en fantasieën tot leven.
Neem ook gelijk een kijkje in onze 'kastuin' ; hier vind je planten, een moestuin en als je goed zoekt vind je ook onze huisdieren! In deze tuin worden volop activiteiten gedaan die alles met onze natuur te maken hebben.

BijZon!der maakt met veel plezier gebruik van het grote schoolplein, de gymzaal waar gesport kan worden en ook in de aula vinden er activiteiten plaats. Ook zijn er vele speeltuinen in de buurt waar wij geregeld heen gaan met de kinderen. BijZON!der biedt een gevarieerd aanbod van activiteiten waardoor de kinderen elke dag opnieuw uitgedaagd worden.

BijZON!der beidt ook de mogelijk voor Voorschoolse Opvang. [klik hier] voor de tarieven.

 

44761592

 

Onze medewerkers

 

 • Angelina
 • Iris
 • Patricia
 • Mick
 • Petty
 • Zehra
 • Wil
 • Linde
 • Erika
 • Angelina

  Angelina

  Mijn naam is Angelina van der Heijden. Na mijn studie heb ik jaren in de gehandicaptenzorg gewerkt. Inmiddels ben ik alweer 10 jaar werkzaam in de kinderopvang, waar ik op verschillende groepen en met kinderen van verschillende leeftijden heb gewerkt. De NSO spreekt me het meeste aan, ervoor zorgen dat de kinderen een fijne dag hebben is altijd weer een uitdaging! Geen dag is hetzelfde. Dit maakt het werkt altijd uitdagend, en uitdaging is er bij ZON! Naast mijn werk bij ZON! ben ik moeder van twee toppers van tieners. In de toekomst zou ik graag willen bijdrage de kinderopvang te blijven vernieuwen door out of the box te denken.
 • Iris

  Iris

  Ik ben Iris en ik werk sinds 2013 bij ZON!. Ik ben begonnen op de locatie ZON! Delftse Hout en heb een aantal jaar vast op locatie ZON! Sport Delft gewerkt. Nu ben ik toe aan een nieuw avontuur op locatie BijZON!der. Ik heb MBO Sport en Bewegen gedaan en ben nu aan het afstuderen aan de HALO Haagse Academie Lichamelijke Opvoeding. Zelf doe ik fanatiek aan volleybal bij Velo en speel daar in Dames 1. In de zomer ben ik op het strand te vinden om daar mee te doen aan de competitie beachvolleybal door heel Nederland.
 • Patricia

  Patricia

  Mijn naam is Patricia en ik werk sinds 1 oktober 2018 elke maandag, dinsdag en donderdag bij de VSO bij BijZON!der. Als de kinderen ‘s morgens door hun ouders worden gebracht is het leuk om te zien dat het ene kind nog een beetje slaperig is en rustig aan tafel met de strijkkralen wil spelen of een spelletje wil doen. Daarentegen zijn andere kinderen weer klaarwakker en willen zij op het schoolplein rennen met vriendjes/vriendinnetjes. Tikkertje of verstoppertje is dan grote favoriet! De andere keer ligt er weer een puzzel van 1000 stukjes die we met elkaar een stukje verder gaan maken. Ook hebben wij behoorlijk wat dierenvriendjes bij BijZON!der, deze kinderen zeggen eerst de visjes en de wandelende takken gedag om ze vervolgens iets lekkers te geven. Het leukste aan mijn werk bij de VSO vind ik, dat ik er samen met de kinderen voor mag zorgen, dat zij vol goede en gezellige moed aan hun schooldag kunnen beginnen.
 • Mick

  Mick

  Mijn naam is Mick en ik ben 21 jaar. Ik ben sinds 1 juli 2019 met veel plezier het team van BijZON!der komen versterken op de maandag, dinsdag en donderdag! Sommige ouders en de meeste kinderen zullen mij misschien al langer kennen dan dat, omdat ik al enige tijd als vaste invaller werkzaam ben bij BijZON!der. Ik houd mij veel bezig met sportieve activiteiten. Lichaamsbeweging voor kinderen en volwassenen vind ik erg belangrijk. Zelf zit ik al heel lang op voetbal, dat is echt een sport waar ik heel veel plezier uit haal. Naast voetbal heb ik bijna 10 jaar lang op Taekwondo gezeten. Ook ga ik op z’n tijd naar de sportschool (fitness) om een beetje fit te blijven, maar dit doe ik niet al te fanatiek. Wanneer ik in mijn vrije tijd niet met sporten bezig ben, zul je mij vaak bij mijn vrienden of familie vinden met wie ik samen gezellige dingen onderneem!
 • Petty

  Petty

  Mijn naam is Petty, 38 jaar en woonachtig in Schiedam met mijn man en twee lieve pubers. Ik werk sinds 30 juni 2019 met veel plezier bij BijZON!der. Mijn favoriete bezigheden zijn tuinieren, creatief bezig zijn en lekker eten. In mijn werk vind ik het belangrijk dat alle kinderen zich gehoord voelen en zich veilig voelen. Zodat ze zich tot een evenwichtig en zelfstandig persoon kunnen ontwikkelen. Wat ik ook belangrijk vind is om af en toe terug gaan naar de mooie kleine dingen in het leven. Bijvoorbeeld genieten van de natuur of gewoon even niks moeten.
 • Zehra

  Zehra

  Mijn naam is Zehra Demir, 22 jaar geleden geboren in Den Haag en sinds een jaar woon ik in Den Hoorn. Naast mijn baan bij de BSO werk ik in de ochtend bij een horeca wasserij. In mijn vrije tijd doe ik aan fitness, zwemmen, kleien, (buiten) spelen, in het bos wandelen en vind ik het leuk om met vrienden en familie te zijn. Ik vind het leuk om plezier te maken met kinderen. Hiervoor heb ik de opleiding secretarieel medewerker behaald maar het werken op een kantoor is niks voor mij en daarom werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik weet dat ik wil werken met kinderen maar ik wil niet elke dag in de klas zitten. Na een lange periode zoeken en solliciteren, kwam ZON! op mijn pad met een BBL mogelijkheid. Sinds september 2019 volg ik de BBL opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang en kan ik alles wat ik leer toepassen in de praktijk.
 • Wil

  Wil

  Ik ben Wil de Visser getrouwd met Kees. Moeder van twee kinderen Erik en Anja en oma van twee kleinzoons Dani en Mitch. Geboren 4 juli 1952; oud he?! Maar ik voel me nog lang niet zo oud als ik ben hoor. Ik ben zorgzaam en doe graag gek met de kinderen. Koken met en voor de kinderen is ook iets waar we met elkaar van genieten. En voetbaltraining geven aan kinderen is ook echt iets wat bij mij hoort en houdt mij ook lekker jong.
 • Linde

  Linde

  Mijn naam is Linde Valstar. Ik volg de BBL opleiding ‘pedagogisch medewerker kinderopvang’ op de ZON! locatie BijZON!der. Kinderen zijn van jongs af aan al een grote passie van mij. Mijn moeder heeft altijd in de kinderopvang gewerkt en ik heb altijd oppaskindjes gehad. Ik ben dol op knutselen en voetballen. Zelf heb ik 9 jaar met plezier gevoetbald. Als ik in september mijn diploma mag ontvangen hoop ik nog heel veel jaren met plezier bij ZON! te werken!
 • Erika

  Erika

  Mijn naam is Erika Rademaker, moeder van 3 kinderen en oma van een kleinzoon. Van jongs af aan vind ik het al leuk om met kinderen te werken. Zo wilde ik vroeger kraamverzorgster worden of een juffrouw op een basisschool. Later ben ik activiteiten gaan begeleiden op campings en heb ik kinderzeskampen georganiseerd met vrienden. 11 jaar geleden ben ik begonnen bij Kinderopvang ZON! als oproepkracht en wat later ben ik doorgestroomd als ZON! Pedagoog bij de locatie ZON!nekracht. Na een jaar ben ik naar KDV De Zonneburcht gegaan waar ik 10 jaar met veel plezier heb gewerkt. Sinds 1 december ben ik van functie veranderd en werk ik als assistent locatiemanager bij BijZON!der. Ik zal deze functie met veel plezier uitoefenen en ik hoop nog veel te leren om een goede assistent locatiemanager te zijn. Doordat ik met ZON! ben meegegroeid naar wat we nu zijn ben ik heel trots op wat we bereikt hebben.

Kinderopvang ZON!

Adres: Lookwatering 62, 2635 EA, Den Hoorn

Telefoon: 0158200456

Volg ons

Top