fbpx 

Meer informatie? 0617511226

 

Welkom bij BijZON!der

 

In de Jozefschool biedt ZON! VSO/TSO/NSO voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De kinderen blijven in de school, zodat zij lekker in hun vertrouwde omgeving blijven. Het activiteitenaanbod van deze locatie van ZON! is volledig afgestemd op deze leeftijdsgroep. We vragen de kinderen geregeld naar hun wensen en houden daar rekening mee in ons aanbod.

Ontdek het huiselijke gevoel bij BijZON!der, waardoor de kinderen zich snel veilig voelen en op hun eigen tempo alles kunnen ontdekken en ervaren.
Heb je verborgen kooktalent? Dan kun je bij BijZON!der je kookkunsten op de vrije loop laten gaan, zo kun je de lekkerste dingen bakken en de nieuwste recepten uitproberen met elkaar. 

Kom ook gezellig bij ons in de ‘kas' langs, dit is ons gave natuuratelier. Hier is niks te gek en komen de mooiste creatieve ideeën en fantasieën tot leven.
Neem ook gelijk een kijkje in onze 'kastuin' ; hier vind je planten, een moestuin en als je goed zoekt vind je ook onze huisdieren! In deze tuin worden volop activiteiten gedaan die alles met onze natuur te maken hebben.

BijZon!der maakt met veel plezier gebruik van het grote schoolplein, de gymzaal waar gesport kan worden en ook in de aula vinden er activiteiten plaats. Ook zijn er vele speeltuinen in de buurt waar wij geregeld heen gaan met de kinderen. BijZON!der biedt een gevarieerd aanbod van activiteiten waardoor de kinderen elke dag opnieuw uitgedaagd worden.

BijZON!der beidt ook de mogelijk voor Voorschoolse Opvang. [klik hier] voor de tarieven.

 

44761592

 

Onze medewerkers

 

 • Iris
 • Patricia
 • Mick
 • Johan
 • Iris

  Iris

  Ik ben Iris en ik werk sinds 2013 bij ZON!. Ik ben begonnen op de locatie ZON! Delftse Hout en heb een aantal jaar vast op locatie ZON! Sport Delft gewerkt. Nu ben ik toe aan een nieuw avontuur op locatie BijZON!der. Ik heb MBO Sport en Bewegen gedaan en ben nu aan het afstuderen aan de HALO Haagse Academie Lichamelijke Opvoeding. Zelf doe ik fanatiek aan volleybal bij Velo en speel daar in Dames 1. In de zomer ben ik op het strand te vinden om daar mee te doen aan de competitie beachvolleybal door heel Nederland.
 • Patricia

  Patricia

  Mijn naam is Patricia en ik werk sinds 1 oktober 2018 elke maandag, dinsdag en donderdag bij de VSO bij BijZON!der. Als de kinderen ‘s morgens door hun ouders worden gebracht is het leuk om te zien dat het ene kind nog een beetje slaperig is en rustig aan tafel met de strijkkralen wil spelen of een spelletje wil doen. Daarentegen zijn andere kinderen weer klaarwakker en willen zij op het schoolplein rennen met vriendjes/vriendinnetjes. Tikkertje of verstoppertje is dan grote favoriet! De andere keer ligt er weer een puzzel van 1000 stukjes die we met elkaar een stukje verder gaan maken. Ook hebben wij behoorlijk wat dierenvriendjes bij BijZON!der, deze kinderen zeggen eerst de visjes en de wandelende takken gedag om ze vervolgens iets lekkers te geven. Het leukste aan mijn werk bij de VSO vind ik, dat ik er samen met de kinderen voor mag zorgen, dat zij vol goede en gezellige moed aan hun schooldag kunnen beginnen.
 • Mick

  Mick

  Mijn naam is Mick en ik ben 21 jaar. Ik ben sinds 1 juli 2019 met veel plezier het team van BijZON!der komen versterken op de maandag, dinsdag en donderdag! Sommige ouders en de meeste kinderen zullen mij misschien al langer kennen dan dat, omdat ik al enige tijd als vaste invaller werkzaam ben bij BijZON!der. Ik houd mij veel bezig met sportieve activiteiten. Lichaamsbeweging voor kinderen en volwassenen vind ik erg belangrijk. Zelf zit ik al heel lang op voetbal, dat is echt een sport waar ik heel veel plezier uit haal. Naast voetbal heb ik bijna 10 jaar lang op Taekwondo gezeten. Ook ga ik op z’n tijd naar de sportschool (fitness) om een beetje fit te blijven, maar dit doe ik niet al te fanatiek. Wanneer ik in mijn vrije tijd niet met sporten bezig ben, zul je mij vaak bij mijn vrienden of familie vinden met wie ik samen gezellige dingen onderneem!
 • Johan

  Johan

  Mijn naam is Johan, woonachtig in De Lier met mijn vriendin en onze twee stoere, lieve mannetjes Jesse en Daan. Ik ben dertien jaar lang profvoetballer geweest maar nu was het tijd voor een nieuwe uitdaging. In mei 2019 ben ik begonnen bij ZON!, waar ik een BBL-traject volg om opgeleid te worden tot een gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik ben zorgzaam, sportief en gek op spelletjes. In mijn vrije tijd geniet ik van m’n gezin en hou ik van voetballen, tennissen, fitnessen en hardlopen. Ook vind ik het leuk om voetbaltrainingen te geven aan de jeugd. Iets wat ik ook doe met m’n bedrijfje Pro Soccer Events.

Kinderopvang ZON!

Adres: Lookwatering 62, 2635 EA, Den Hoorn

Telefoon: 0617511226

Volg ons

Top