Meer informatie? 0617511226

 

Welkom bij ZON! Sport Wateringen

Deze ZON! locatie biedt buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De locatie is gehuisvest binnen de accommodatie van s.v. Velo. Op deze ‘sport’ locatie komen naast sport ook de andere twee speerpunten van ZON!, natuur en cultuur, goed tot hun recht.

 

ZON! maakt op deze locatie gebruik van de sportvelden en sporthallen, dagelijks worden allerlei sporten aangeboden. Daarnaast beschikt deze locatie over een eigen grote binnenruimte. In deze uitdagende, multifunctionele ruimte kunnen de kinderen naar hartenlust knutselen, bouwen en timmeren, koken in onze keuken of gewoon lekker vrij spelen of chillen. Op de aangrenzende twee ruime dakterrassen worden ook tal van activiteiten aangeboden. Voor jong en oud is er genoeg te beleven. De medewerkers van ons gevarieerde team helpen de kinderen graag bij het ontdekken van alle mogelijkheden.

 

Door de ligging in het Westland trekken we er ook vaak op uit (met de bakfietsen) om in de omgeving nog meer ontdekkingen te doen.

 

voetbal sport kantine velo wateringen 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze medewerkers

 

 • Bob
 • Kelly
 • Erik
 • Larissa
 • Jennifer
 • Chantal
 • Patricia
 • Vicky
 • Daniëlle
 • Quinten
 • Bob

  Bob

  In september 2010 zei Bob zijn werk als etaleur vaarwel om zijn energie en creativiteit in kinderopvang ZON! te steken. Na een jaar van studie en ervaring op doen bij de verschillende locaties van ZON! ging Bob de uitdaging aan in Wateringen. Kinderopvang ZON! Wateringen opende haar deuren in september 2011. Vanaf die tijd is Bob meewerkend locatie manager van deze locatie. Dit doet hij nog steeds met dezelfde dosis energie en creativiteit.
 • Kelly

  Kelly

  Na haar opleiding SPW 4 was Kelly in de zomer van 2011 op zoek naar een leuke, uitdagende baan. Dus solliciteerde Kelly bij ZON! Wateringen. VELO is niet onbekend voor Kelly omdat zij hier 8 jaar heeft gevoetbald. Door haar sportieve achtergrond en haar creativiteit past Kelly uitstekend bij ZON! ‘Je weet nooit precies wat de dag bij ZON! je brengt. Geen dag is hetzelfde'. Daarom vindt Kelly werken bij ZON! iedere dag weer een uitdaging.
 • Erik

  Erik

  Vanaf 2010 is Erik al werkzaam bij kinderopvang ZON! Eerst op de locatie ZON! Den Hoorn en sinds 2014 in Wateringen. Erik is de trotse vader van Dani en Mitch. Lekker buiten aan de slag met de kinderen doet Erik het liefst, sporten of hutten bouwen, zo lang het maar buiten is. Als de kinderen het naar hun zin hebben, dan heeft Erik dat ook. Naast locatie ZON! Wateringen (Velo) doet Erik ook de voorschoolse opvang op de Pieter van der Plasschool.
 • Larissa

  Larissa

  In 2016 is Larissa afgestudeerd als bewegingsagoog aan de opleiding Sport en Bewegen. Nu studeert ze ergotherapie. Naast mijn studie zocht ze een leuke baan waar ze met kinderen kon werken. Het team van ZON! Sport Wateringen is erg open en gezellig. Ze vindt het belangrijk dat de kinderen plezier hebben en samen spelen. Sporten met de kinderen vindt ze het leukst. Zelf is ze al bijna haar hele leven een fanatieke korfballer.
 • Jennifer

  Jennifer

  Dit is Jennifer. Eerst werkzaam als stagiaire en nu als medewerker bij ZON! Wateringen. De opleiding die ze heeft gedaan is lifestyle, Sport en Bewegen niveau 4. Niks is gek genoeg voor Jennifer. Ze is ondernemend, overal wel voor in zoals zagen, dansen , bakken, sporten enz. Werken bij ZON! vindt ze leuk omdat je elke dag iets anders doet naar de wens van de kinderen.
 • Chantal

  Chantal

  Chantal werkt ondertussen alweer ruim 2 jaar bij ZON!. Op dit moment doet ze nog een HBO-opleiding Sportkunde maar daarnaast is ze vaak te vinden bij ZON! Velo in Wateringen. Je vindt Chantal boksend met de kids in de DOJO of touwtje springend in de hal. Maar ook lekkere en gezonde snacks maken in de keuken of spelletjes spelen aan tafel vindt ze leuk. ‘’Het leuke van werken bij ZON! is dat de kinderen bepalen wat ze graag willen doen, dus het is altijd een verrassing welke activiteit je gaat doen met ze ’’.
 • Patricia

  Patricia

  Patricia heeft bijna 19 jaar bij stichting Ipse de Bruggen gewerkt. Ze vond het tijd voor wat anders. Haar vriendinnen adviseerde haar om bij ZON! te gaan praten. Daarna is het snel gegaan. Patricia is te vinden bij BijZON!der (VSO Jozef school) en bij ZON! Wateringen (Velo). Patricia houdt van lekker gek doen met de kinderen. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Het liefste gaat ze met de kinderen naar buiten, lekker ravotten. Verkleedpartijen zijn ook altijd erg leuk. Vooral elke dag iets anders verzinnen met de kinderen en de creativiteit de vrije loop laten.
 • Vicky

  Vicky

  Na bijna 16 jaar op een basisschool in Den Haag te hebben gewerkt, werd het voor Vicky tijd voor een nieuwe uitdaging. Haar kinderen, Nora en Lenn, gaan naar UitZONderlijk. Hierdoor zag ze wat voor een geweldige organisatie/werkplek ZON is. De diversiteit aan activiteiten spreken haar erg aan. Vicky is creatief, houdt van koken en bakken, buitenactiviteiten en lekker vies worden in de modder.
 • Daniëlle

  Daniëlle

  Ik ben Daniëlle en ik voel me na mijn werk als kapster en horecamedewerkster zeer op mijn plek bij ZON! Hier kan ik mijn verzorgende en creatieve kwaliteiten perfect uitvoeren. Elke dag zie ik als een uitdaging om ervoor te zorgen dat de kinderen een leuke dag hebben gehad en met een blij gezicht naar huis gaan. ZON! past bij mij omdat ik het belangrijk vind dat kinderen zichzelf kunnen zijn en dat kan bij ZON! Ik ben ook nog moeder van een heerlijke puber, Robin. Ik zou in de toekomst bij ZON! een eigen atelier willen, om zo de kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun eigen creativiteit.
 • Quinten

  Quinten

  Quinten doet al twee jaar animatiewerk op een camping in Zuid-Frankrijk. Hij houdt ervan om kinderen bezig te houden en om ze aan het lachen te krijgen. Hij heeft zijn Vwo-diploma op zak en gaat nu een BBL-opleiding volgen bij ZON!. Muziek is zijn grote passie en in zijn vrije tijd houdt hij ervan om te dj’en. Ook bij ZON! zal hij er een groot feest van maken!

Kinderopvang ZON!

Adres: Rotterdamseweg 270,

2628 AT, Delft

Telefoon: 0617511226

Volg ons

Top