Meer informatie? 0617511226

 

Welkom bij ZON! Sport Delftse Hout

 

Deze locatie biedt buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 t/m 12 jaar. De locatie ligt op een fantastische plek midden in de Delfste Hout. Hier kunnen kinderen ongenegeerd hun gang gaan. Rennen, klimmen, spelen in de modder, bouwen of gewoon even helemaal niks. Het kan hier allemaal.

Klik op de foto om een 360 rondleiding te starten en een kijkje te nemen op deze locatie. Rechtsonderin verschijnt een keuzemenu met drie streepjes waar u de ruimte kan kiezen die u graag wilt zien.

 

portocabin voorkant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze medewerkers

 

 • Kay
 • Bram
 • Vivian
 • Isabel
 • Rosanne
 • Wil
 • Kaat
 • Kay

  Kay

  Ik ben sinds maart 2015 werkzaam bij kinderopvang ZON! en heb het hier heel erg naar zijn zin. Voordat ik hier kwam werken, heb ik de opleiding Sport en Bewegen gedaan. Mijn grootste hobby is voetballen. Dit doe ik bij Concordia in het eerste elftal. Verder heb ik aan breakdance gedaan en heb ik hier ook een aantal jaar les in gegeven. De dagen die ik werk zijn de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
 • Bram

  Bram

  Ik ben Bram, geboren en getogen in Delft. Van jongs af aan ben ik veel buiten te vinden en nog steeds trek ik er geregeld op uit om vogels, wild en paddenstoelen te spotten. Ik vind het leuk om mijn kennis te delen en vind het belangrijk dat kinderen ontdekken hoe bijzonder de natuur is. Daarnaast ben ik graag bezig met mijn handen. Knutselen of klussen bijvoorbeeld, maar van vuurtjes stoken en hutten bouwen word ik ook nog altijd enthousiast.
 • Vivian

  Vivian

  Ik ben Vivian, een ongewone naam voor een man hier in Nederland. Ik kom namelijk uit Schotland maar woon hier nu al sinds 2008 en ben getrouwd met een Nederlandse. Ik ben musicus - componist en pianist maar ik vind werken met kinderen en de natuur ook heel leuk werk. Soms maak ik ook muziek met de kinderen op ZON - trommelen of zingen - en ik heb ook een aantal andere muzikale projecten gedaan. Bij de Zonneburcht maakt ik bijvoorbeeld een muzikaal schilderij. Het schilderij speelde opgenomen geluiden af als het aangeraakt werd. Mijn twee kinderen - Ilana, en Adira,- vinden het ook heel leuk op ZON!.
 • Isabel

  Isabel

  Ik ben Isabel en sinds mijn stage in oktober 2017 werkzaam bij ZON! Kinderopvant en werk iedere vrijdag bij Sport Delftse Hout. Samen met mijn man en twee meiden, die vroeger zelf ook bij ZON! leuke avonturen hebben beleefd, woon ik in Delfgauw. Na 30 jaar in de bloemen gewerkt te hebben, waaronder 20 jaar bij mijn vader in de winkel, ben ik de kinderopvang in gegaan. Ik ben erg creatief en ik vind het heerlijk om buiten te zijn. Mijn dochters hebben eigen paarden waardoor ik ook veel buiten ben. En hoe leuk is het, om samen met de kinderen de dieren bij ZON! te verzorgen en de omgang met dieren positief te stimuleren.
 • Rosanne

  Rosanne

  Ik ben Rosanne en ben sinds 2016 werkzaam bij ZON! In 2012 heb ik de opleiding Onderwijsassistent afgerond. Daarna ben ik gaan reizen en in 2014 ben ik begonnen met de studie Dier- en Veehouderij aan de Hogeschool Inholland Delft. In 2018 heb ik die opleiding afgerond. Ik ben bij ZON! begonnen als invalkracht naast mijn studie. Inmiddels ben ik als vaste kracht werkzaam bij de locatie Delftse Hout. Ik houd van dieren, waar ik mij bij ZON! op verschillende manieren mee bezighoud. Het leuke aan werken bij ZON! vind ik om iedere dag te mogen doen wat je leuk vindt met de kinderen. Koken, knutselen, muziek of natuur, het mag allemaal!
 • Wil

  Wil

  Ik ben Wil de Visser getrouwd met Kees. Moeder van twee kinderen Erik en Anja en oma van twee kleinzoons Dani en Mitch. Geboren 4 juli 1952; oud he?! Maar ik voel me nog lang niet zo oud als ik ben hoor. Ik ben zorgzaam en doe graag gek met de kinderen. Koken met en voor de kinderen is ook iets waar we met elkaar van genieten. En voetbaltraining geven aan kinderen is ook echt iets wat bij mij hoort en houdt mij ook lekker jong.
 • Kaat

  Kaat

  Ik ben Kaat en op maandag, dinsdag en donderdag werkzaam op onze locatie ZON! Delftse Hout en inmiddels een vertrouwd gezicht voor kinderen en ouders van ZON. Ik ben opgeleid pedagoog en kunstzinnig therapeut en sinds 2008 werkzaam in de professionele opvang en begeleiding van kinderen. Ik houd veel van het buitenleven in de natuur, het maken van kampvuren of boogschieten samen met kinderen. Kunstzinnige en culturele projecten met kinderen vind ik erg fijn om te begeleiden. Buiten mijn werk om met kinderen heb ik een eigen bedrijf in muziek- en videoproductie en werk ik op diverse podia in binnen- en buitenland. Ik vind het een ideale combinatie om zowel met kinderen buiten in de modder te spelen, als in het weekend mij op een podium te begeven als productieleider of artiest. Juist dit soort afwisseling geeft mij balans. Werken met kinderen is vaak een mooie spiegel en leerweg en ook nog eens superleuk om te doen.

Kinderopvang ZON!

Adres: Rotterdamseweg 270, 2628 AT, Delft

Telefoon: 0617511226

Volg ons

Top