Meer informatie? 0617511226

 

Welkom bij ZON! Sport Delftse Hout

 

Deze locatie biedt buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 t/m 12 jaar. De locatie ligt op een fantastische plek midden in de Delfste Hout. Hier kunnen kinderen ongenegeerd hun gang gaan. Rennen, klimmen, spelen in de modder, bouwen of gewoon even helemaal niks. Het kan hier allemaal.

Klik op de foto om een 360 rondleiding te starten en een kijkje te nemen op deze locatie. Rechtsonderin verschijnt een keuzemenu met drie streepjes waar u de ruimte kan kiezen die u graag wilt zien.

 

portocabin voorkant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze medewerkers

 

 • Kay
 • Bram
 • Vivian
 • Isabel
 • Kay

  Kay

  Kay is sinds maart 2015 werkzaam bij kinderopvang ZON! en heeft het hier heel erg naar zijn zin. Voordat hij hier kwam werken heeft hij de opleiding Sport en Bewegen gedaan. Zijn grootste hobby is voetballen. Dit doet hij bij Concordia in het eerste elftal. Verder heeft hij aan breakdance gedaan en heeft hij hier ook een aantal jaar les in gegeven. De dagen die hij werkt zijn de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
 • Bram

  Bram

  Dit is Bram, geboren en getogen in Delft. Van jongs af aan is hij veel buiten te vinden en nog steeds trekt hij er geregeld op uit om vogels, wild en paddenstoelen te spotten. Hij vindt het leuk om zijn kennis te delen en vindt het belangrijk dat kinderen ontdekken hoe bijzonder de natuur is. Daarnaast is hij graag bezig met zijn handen. Knutselen of klussen bijvoorbeeld, maar van vuurtjes stoken en hutten bouwen wordt hij ook nog altijd enthousiast.
 • Vivian

  Vivian

  Dit is Vivian, een ongewone naam voor een man hier in Nederland. Hij komt namelijk uit Schotland maar woont hier nu ruim tien jaar en is getrouwd met een Nederlandse. Vivian is musicus - componist en pianist maar vindt werken met kinderen en de natuur ook heel leuk werk. Soms maakt hij ook muziek met de kinderen op ZON - trommelen of zingen - en heeft ook een aantal andere muzikale projecten gedaan. Bij de Zonneburcht maakte hij bijvoorbeeld een muzikaal schilderij. Het schilderij speelde opgenomen geluiden af als het aangeraakt werd. Zijn twee kinderen - Ilana, en Adira, - vinden het ook heel leuk op ZON!.
 • Isabel

  Isabel

  Dit is Isabel en zij is sinds haar stage in oktober 2017 werkzaam bij ZON! Kinderopvant en werkt iedere vrijdag bij Sport Delftse Hout. Samen met haar man en twee meiden, die vroeger zelf ook bij ZON! leuke avonturen hebben beleefd, woont ze in Delfgauw. Na 30 jaar in de bloemen gewerkt te hebben, waaronder 20 jaar bij haar vader in de winkel, is ze de kinderopvang in gegaan. Isabel is erg creatief en ze vindt het heerlijk om buiten te zijn. Haar dochters hebben eigen paarden waardoor ze ook veel buiten is. En hoe leuk is het, om samen met de kinderen de dieren bij ZON! te verzorgen en de omgang met dieren positief te stimuleren.

Kinderopvang ZON!

Adres: Rotterdamseweg 270,

2628 AT, Delft

Telefoon: 0617511226

Volg ons

Top