Meer informatie? 0617511226

 

Welkom bij ZON! Sport Delft

 

ZON! Sport Delft biedt buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De locatie ligt bij de voetbalvelden van SV Wippolder. We zitten in een ruimte onder de kantine. Wij beschikken over sportvelden, een sporthal en een fijne binnenruimte. Bij ons kunnen de kinderen allerlei activiteiten ondernemen. Sporten, knutselen, koken, buitenspelen, bouwen in de bouwhoek, lekker chillen. Het kan hier allemaal.

 

Wij bieden elke dag meerdere activiteiten aan. Je kunt kiezen uit een sport-, kook- of knutselactiviteit. Wil je daar niet aan mee doen, dan mag je natuurlijk ook zelf spelen. Lijkt het je leuk om bij ons op de NSO te komen? Kom dan gezellig een keertje kijken. Je bent van harte welkom!locatie ZON Sport Delft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze medewerkers

 

 • Mike
 • Lidy
 • Anouk
 • Isabel
 • Rodney
 • Mike

  Mike

  Dit is Mike. Na 6 jaar op een andere Sport BSO te hebben gewerkt , was hij toe aan een nieuwe uitdaging. Mike houdt veel van sporten en is heel zijn leven al sportief. Zijn grootste hobby is en blijft toch wel voetbal, wat hij zelf ook al zijn hele leven doet. Na een paar voetbalclubs te hebben versleten, voetbalt hij op dit moment bij S.V. Wippolder in het eerste. Vroeger was Mike zelf altijd buiten te vinden en vond hij het prachtig om te voetballen, in bomen te klimmen of slootje te springen. Je zal hem dan ook vaak buiten zien met de kinderen. Hij vindt het belangrijk dat de kinderen sportieve activiteiten doen en leren samenspelen. Ook is hij altijd in voor een dolletje.
 • Lidy

  Lidy

  Dit is Lidy en ze werkt nu alweer 7 jaar met plezier bij bij ZON! Sport Delft. Haar hobby’s zijn o.a koken, wandelen en schilderen. Ook brengt ze graag een bezoek aan het theater of museum. Ze werkt vrijwillig in een oud zwembad wat omgebouwd is als theater in Den Haag. En koken, ja dat doet ze graag met kinderen. Het leuke van koken is dat bijna alle kinderen, zowel meisjes als jongens vanaf 4 tot en met 11 jaar, daar interesse in hebben en er erg veel plezier aan ontlenen. Door samen te wegen, snijden, raspen, ruiken, proeven en kneden van allerlei ingrediënten. De heerlijkste geuren dwarrelen door het hele gebouw en zowel de ouders als kinderen genieten regelmatig van de heerlijkste hapjes.
 • Anouk

  Anouk

 • Isabel

  Isabel

  Dit is Isabel en is sinds haar stage in oktober 2017 werkzaam bij ZON! Kinderopvang. Samen met haar man en twee meiden, die vroeger zelf ook bij ZON! leuke avonturen hebben beleefd, woont ze in Delfgauw. Na 30 jaar in de bloemen gewerkt te hebben, waaronder 20 jaar bij haar vader in de winkel, is ze de kinderopvang in gegaan. Isabel is erg creatief en ze vindt het heerlijk om buiten te zijn. Haar dochters hebben eigen paarden waardoor ze ook veel buiten is. En hoe leuk is het, om samen met de kinderen de dieren bij ZON! te verzorgen en de omgang met dieren positief te stimuleren.
 • Rodney

  Rodney

Kinderopvang ZON!

Adres: Rotterdamseweg 270,

2628 AT, Delft

Telefoon: 0617511226

Volg ons

Top