Meer informatie? 0617511226

 

Medio april starten wij met iets bijzonders voor peuters van 2 tot 4 jaar. Op onze natuurlijke locatie in de Delftse Hout lanceren wij de eerste peuterscharrelplek van Nederland: ZON! Scharrelpeuters. Een veilige plek in de natuur waar kinderen uitgedaagd worden om te ontdekken en zich te ontwikkelen. We weten dat natuurbeleving belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen. Steeds meer onderzoek toont dat ook aan. 

 

Op deze plek maakt uw kind kennis met de vogels, met insecten, met groei en bloei van planten en bomen. Onder lieve en kundige begeleiding van onze pedagogisch medewerkers ontdekken uw kinderen ook de elementen. Wij zullen regelmatig in de buurt van de opvang op avontuur gaan. Samen in de bakfiets of met elkaar wandelen. Naar de kinderboerderij, de Papaver, of het arboretum. De Delftse Hout heeft veel te bieden. 

 

De peuterscharrelplek is in de vorm van halve dag opvang van 8.00 uur tot 13.00 uur.  Hierdoor komt u ook in aanmerking voor kinderopvangtoeslag (https://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/).

 

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn we geopend en tijdens schoolvakanties gesloten. Het uurtarief voor de peuterscharrelplek is € 8,10. Dit is inclusief de luiers en een gezonde lunch. Kinderen van ouders die al kinderen bij ZON! hebben (gehad) hebben voorrang, we hebben 16 plekjes per dag. 

Op 13 maart vanaf 10.00 uur houden wij een open ochtend. U kunt dan kennis maken met de plek en onze mensen. Wij heten u en uw peuter(s) van harte welkom.

 

Wilt u meer informatie over de open dag of heeft u vragen naar aanleiding van deze mail, stel deze aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard kunt u Martine ook laten weten dat u bij ons op bezoek komt.

 

Wilt u zicht inschrijven klijk dan op deze link: [inschrijven]

Kinderopvang ZON!

Adres: Rotterdamseweg 270, 2628 AT, Delft

Telefoon: 0617511226

Volg ons

Top