Meer informatie? 0617511226

 

Welkom Bij ZON! Kinderkookcafé

 

Kinderkookcafé is de nieuwste locatie van Kinderopvang ZON! Het is een unieke locatie waar de kinderen zich ontwikkelen in het koken van overheerlijke gerechten, bespelen van muziekinstrumenten, toneelspelen en uiteraard spelen in de de tuin. Ook hebben we verschillende dieren! 

 

20190415 145350 min

 

 

 

Onze medewerkers

 

 • Saskia
 • Joyce
 • Falco
 • Freek
 • Joyce
 • Naomi
 • Jamy
 • Rick
 • Vivian
 • Lidy
 • Journey
 • Saskia

  Saskia

  “Mam, wat ben ik blij dat jij bij ZON! bent gaan werken! Ik vind het zo leuk!” Dit was de reactie van mijn dochter na een week op de naschoolse opvang van Bij ZON! Thuis. Het is heel fijn om deze reactie aan het eind van de dag van je kind te krijgen. Dit is voor mij een reden geweest om in de kinderopvang te gaan werken. Naschoolse opvang moet voor ieder kind een plek zijn waar veel vriendjes gemaakt worden, waar je je verhaal kwijt kan en uitgedaagd wordt om je talenten te ontwikkelen. Ik vind het heel bijzonder dat ik hier een rol in mag spelen. Naast mijn werk bij ZON! ben ik één van de oprichters van Stichting Kunst en Cultuur Den Hoorn. Hier organiseer ik diverse cursussen in kunst en cultuur, zoals dans, muziek en kunst. Muziek is een grote passie van mij die ik graag met de kinderen wil delen. Luisteren, een instrument bespelen of zingen. Muziek raakt je, doet je verwonderen, verbazen, herinneren en het verbind je met anderen.
 • Joyce

  Joyce

  Ik ben Joyce en werk sinds 2012 bij ZON! Ik ben begonnen als invalkracht en werk nu op maandag, dinsdag en donderdag vast op Bij ZON! Thuis. Ook werk ik nog op woensdag bij de Zonneburcht op de dreumesgroep en de peutergroep. Wat ik zo leuk vind aan het werken bij ZON! is dat ik met alle leeftijden werk! Een kampvuurtje maken met de kinderen vind ik het leukste om te doen bij ZON!
 • Falco

  Falco

  Tijdens mijn studie liep ik stage bij een natuur BSO. Deze stage heeft mij in laten zien dat ik kinderen weer wil leren spelen. Niet achter een schermpje maar op avontuur gaan, ervaringen opdoen, beleven en uitdagingen aangaan. Zo kwam ik bij ZON! terecht. ZON! is voor mij de plek waar kinderen dit allemaal aangeboden krijgen. Maar voor mezelf is hier het fijnst dat ZON! niet stilstaat. Elke dag valt er iets nieuws te behalen en te leren. Ik vind het leuk om met kinderen het bos in te gaan en de natuur te ontdekken maar ook om verstoppertje spelen of om gek te doen. Een potje voetbal doe ik ook graag. Op de locatie vind ik sfeer het belangrijkste, zodat kinderen het gevoel hebben dat ze ook echt vrije tijd hebben en dat wij ons allemaal op ons gemak voelen: kinderen, leiding en ouders. Momenteel ben ik bezig met de opleiding Onderwijsassistent zodat ik kinderen niet alleen een leuke vrije tijd kan geven maar ook een leuke schooltijd. Stil zitten is niet mijn ding dus in mijn vrije tijd ga ik regelmatig op mijn mountainbike een rondje geocachen. Mijn droom is om midden in de natuur in een yurt te wonen.
 • Freek

  Freek

  Ik ben Freek en ik werk sinds 2017 bij ZON! Ik ben begonnen als stagiair en ik ben na de opleiding Sport en Bewegen bij ZON! komen werken. 'S ochtends werk ik in een verkoop team in Honselersdijk. Ik ben op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag te vinden Bij ZON! Thuis. Ik vind het heel leuk om de kinderen te helpen met hun creatieve ideeën en fantasieën, maar vind het ook altijd leuk om met de kinderen te sporten of andere activiteiten te doen. Zelf speel ik onderwaterhockey en ben ik regelmatig te vinden in de sportschool. Ik ben dus altijd wel ergens mee bezig.
 • Joyce

  Joyce

  Mijn naam is Joyce en ik werk met heel veel plezier Bij ZON! Thuis. Waarom? Omdat je je bij ZON! gewoon kind kan zijn (en ik ook weer een beetje). Werken in het atelier met de kinderen is echt een feest voor mij. Ik zie dan allemaal kunstenaars ontstaan. Elk kind is een kunstenaar! Wat ik ook leuk vind is gewoon lekker met de kinderen gesprekjes voeren, maak mij niet uit waarover. Heerlijk onder het wandelen in de natuur, of gewoon tijdens het spelen in de speeltuin. Kinderen uitdagen om hun grenzen te verleggen geeft mij ook heel veel voldoening. In mijn vrije tijd houd ik mij veel bezig met mindfulness en mag dit ook binnen ZON! integreren! Ik ben ook gek op dieren, heb zelf een border collie hond waar ik veel mee op pad ben. Ook tuinieren en wandelen in Oostenrijk behoren tot mijn grote hobby's.
 • Naomi

  Naomi

  Ik ben Naomi en werk sinds 2013 bij ZON! Het allerleukste van ZON! vind ik dat zowel het kind als het personeel lekker zich zelf kan zijn. Bij ZON! heb je daarom ook veel verschillende mensen met verschillende kwaliteiten. Je kan hierdoor veel van elkaar leren en dit ook weer doorgeven aan de kinderen. Zelf vind ik het leuk om lekker buiten te zijn en samen met de kinderen te koken of te knutselen. Deze combinatie maakt een ZON! werkdag voor mij perfect.
 • Jamy

  Jamy

  Ik ben Jamy en ik ben 21 jaar. Ik kom uit Delft waar ik ben geboren en tot vandaag de dag nog steeds met veel plezier woon. Na ruim 3 jaar in een salon te hebben gewerkt en een opleiding tot interieur stylist te hebben gevolgd, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Via ZON! heb ik de opleiding ‘gespecialiseerd pedagogisch medewerker’ niveau 4 gevolgd. Ik werk op de NSO Bij ZON! Thuis, maar ik ben op woensdag ook bij de kleintjes van de Zonneburcht te vinden. Van een potje voetbal naar luiers verschonen. De combinatie van de twee leeftijdsgroepen vind ik heel leuk! Ik hoop nog veel te leren bij ZON! (en van de kinderen) en kijk uit naar wat de toekomst brengt!
 • Rick

  Rick

  Mijn naam is Rick en ik werk met alle plezier bij kinderopvang ZON! Na de opleiding onderwijsassistent gedaan te hebben was ik op zoek naar nog meer uitdaging, hiermee kwam kinderopvang ZON! op mijn pad en ben ik de studie Sportkunde gaan doen. Dit valt goed met elkaar te combineren want bij ZON! kunnen ze sporten tot knutselen. De kinderen kunnen zelf kiezen wat ze willen gaan doen elke dag. Persoonlijk vind ik de sportactiviteiten dan wel het leukst, op deze manier leren de kinderen op een goede manier te sporten en met elkaar samen te werken. Dit vond ik vroeger zelf ook het leukst en op deze manier ontwikkelen ze zichzelf!
 • Vivian

  Vivian

  Ik ben Vivian, een ongewone naam voor een man hier in Nederland. Ik kom namelijk uit Schotland maar woon hier nu al sinds 2008 en ben getrouwd met een Nederlandse. Ik ben musicus - componist en pianist maar ik vind werken met kinderen en de natuur ook heel leuk werk. Soms maak ik ook muziek met de kinderen op ZON - trommelen of zingen - en ik heb ook een aantal andere muzikale projecten gedaan. Bij de Zonneburcht maakt ik bijvoorbeeld een muzikaal schilderij. Het schilderij speelde opgenomen geluiden af als het aangeraakt werd. Mijn twee kinderen - Ilana, en Adira,- vinden het ook heel leuk op ZON!.
 • Lidy

  Lidy

  Ik ben Lidy en ik werk nu alweer sinds 2011 met plezier bij Kinderopvang ZON!. Mijn hobby’s zijn o.a koken, wandelen en schilderen. Ook breng ik graag een bezoek aan het theater of museum. Ik werk vrijwillig in een oud zwembad wat omgebouwd is als theater in Den Haag. En koken, ja dat doe ik graag met kinderen. Het leuke van koken is dat bijna alle kinderen, zowel meisjes als jongens vanaf 4 tot en met 11 jaar, daar interesse in hebben en er erg veel plezier aan ontlenen. Door samen te wegen, snijden, raspen, ruiken, proeven en kneden van allerlei ingrediënten. De heerlijkste geuren dwarrelen door het hele gebouw en zowel de ouders als kinderen genieten regelmatig van de heerlijkste hapjes.
 • Journey

  Journey

  Ik ben Journey. Ik ben opgeleid als beeldend docent en begeleid kinderen graag in hun creatieve kunstzinnige ontwikkeling. Mijn lijfspreuk is dan ook ‘Een dag niet creatief bezig is een dag niet geleefd’. Samen met mijn man geniet ik van mijn zoon en dochter en rode kater Pluk is een begrip in het gezin. Wat mij aanspreekt in kinderen is de onbevangenheid en het enthousiasme van jonge kinderen om nieuwe dingen te ontdekken. Met veel enthousiasme werk ik bij Bij ZON!Kinderkookcafé.

Kinderopvang ZON!

Adres: Lookwatering 62, 2635 EA, Den Hoorn

Telefoon: 0617511226

Volg ons

Top