Meer informatie? 0617511226

 

Welkom bij ZON! Groen

 

Deze locatie biedt buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 t/m 12 jaar. De locatie ligt op een fantastische plek aan de rand van Delfgauw. Hier kunnen kinderen ongenegeerd hun gang gaan. Rennen, klimmen, spelen in de modder, bouwen of gewoon even helemaal niks. Het kan hier allemaal.

 

Klik op de foto om een 360 rondleiding te starten en een kijkje te nemen op deze locatie. Rechtsonderin verschijnt een keuzemenu met drie streepjes waar u de ruimte kan kiezen die u graag wilt zien.groendelfgauw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze medewerkers

 

 • Shirley
 • Isabel
 • Xabier
 • Shirley

  Shirley

  Ik ben Shirley en ik werk sinds december 2015 bij ZON! Groen. In 2010 ben ik afgestudeerd als onderwijsassistent en daarna ben ik de kinderopvang in gerold. Ik ben opgegroeid en nog steeds woonachtig in Rijswijk, samen met mijn vriend. Sinds mijn zesde jaar ben ik lid van Scoutinggroep De Jaguars. Na 11 jaar leiding te hebben gegeven, ben ik daar nu praktijkbegeleider. Naast ZON! Kinderopvang werk ik ook nog bij mijn moeder in haar bedrijf. Zij heeft een speciaalzaak in Rijswijk. Wat zo leuk is aan ZON!, is de afwisseling. Samen met de kinderen spelletjes doen, koken, creatief aan de slag en vooral lekker naar buiten (en dan lekker vies worden). Bij ZON! is elke dag anders!
 • Isabel

  Isabel

  Ik ben Isabel en sinds mijn stage in oktober 2017 werkzaam bij ZON! Kinderopvant en werk iedere vrijdag bij Sport Delftse Hout. Samen met mijn man en twee meiden, die vroeger zelf ook bij ZON! leuke avonturen hebben beleefd, woon ik in Delfgauw. Na 30 jaar in de bloemen gewerkt te hebben, waaronder 20 jaar bij mijn vader in de winkel, ben ik de kinderopvang in gegaan. Ik ben erg creatief en ik vind het heerlijk om buiten te zijn. Mijn dochters hebben eigen paarden waardoor ik ook veel buiten ben. En hoe leuk is het, om samen met de kinderen de dieren bij ZON! te verzorgen en de omgang met dieren positief te stimuleren.
 • Xabier

  Xabier

  Ik heet Xabier en ben opgegroeid op een boerderij midden in de natuur in Baskenland en woon al 25 jaar in Nederland. In Baskenland heb ik Biologie gestudeerd en in Nederland Sociaal Pedagogisch Werk niveau 4. In ben al sinds 2008 werkzaam in de kinderopvangbranch en sinds juli 2017 bij ZON! Het werk met kinderen vind ik hartstikke leuk! Elke dag is vol verrassingen, ontdekkingen en avontuur. Nu de kinderen zich steeds verder van de natuur vervreemden en het percentage kinderen met obesitas en extreem bijziendheid gestaag groeit, is mijn doel als pm-er om de natuur dichter bij de kinderen te brengen, want: “bekend maakt het bemind”. En in de natuur kun je zoveel: bomen klimmen, hutten bouwen, tomaatjes kweken, zoeken naar kikkers, vogels spotten, bosspelletjes doen, vogelvoer maken, pompoenen uitholen voor Halloween, noem maar op! Daarom bied ik de kinderen de kans om kind te zijn en mogen ze hun eigen keuzes maken waaronder ook vies worden met modder, veel buiten zijn, grenzen iets verder verleggen en nieuwe dingen uitproberen. Het mooiste vind ik wanneer een kind moe, voldaan en met een glimlach naar huis gaat en een keiharde high five geeft. Dan weet ik het zeker: ik ben er weer in geslaagd om het kind een geweldig dag(deel) cadeau te geven! 😉

Kinderopvang ZON!

Adres: Rotterdamseweg 270, 2628 AT, Delft

Telefoon: 0617511226

Volg ons

Top