Meer informatie? 0617511226

 

Welkom bij ZON! Avontuur

 

 

ZON! Avontuur, de naam zegt het eigenlijk al, een plek waar avontuur hoog in het vaandel staat. De natuur ontdekken, samen op zoek gaan naar insecten en salamanders, slootje springen, bomen klimmen of verstoppertje in de bosjes.

Bij ons kan dat allemaal, zodra je de klapdeuren van dit karakteristieke scoutinggebouw door bent, zul je het zelf ontdekken!

 

 avontuur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze medewerkers

 

 • Ilse
 • Auke
 • Kaat
 • Mariska
 • Ilse

  Ilse

  Ik ben Ilse en ik ben op maandag, dinsdag en donderdag te vinden bij ZON! Avontuur als locatiemanager van deze avontuurlijke locatie. Ik ben graag buiten met de kinderen. Hutten bouwen, broodjes bakken boven het vuur of op zoek naar beestjes, maar je kunt mij ook zomaar in de keuken vinden achter de pannen en ik maak samen met de kinderen de heerlijkste gerechten. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de Kuip waar mijn cluppie speelt.
 • Auke

  Auke

  Ik ben Auke Wieringa, ben 26 jaar en ik woon in Vlaardingen. Ik ben op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig bij Zon! Avontuur. In 2016 heb ik een sport en bewegen opleiding afgerond. Tijdens en na deze opleiding was ik actief als gymleraar op een basisschool in Gorinchem. Nu bij Zon! Avontuur kan ik samen met de kinderen bedenken wat we gaan doen. Hoe de activiteit er vooraf uit gaat zien weet ik niet altijd, dat maakt het juist uitdagend. De zoektocht naar een spel waar kinderen het liefst de volgende keer bij Zon! Avontuur gelijk weer mee door willen, maakt het zo leuk. Het maken van hutten, opwarmen bij de zelfgemaakte vuren en het vangen van vissen in de sloot zijn activiteiten die ik ook graag met de kinderen doe. Ik werk graag bij ZON!, het liefst elke dag. Belangrijker worden voor de organisatie is een van mijn doelen.
 • Kaat

  Kaat

  Ik ben Kaat en op maandag, dinsdag en donderdag werkzaam op onze locatie ZON! Avontuur in Wateringen en inmiddels een vertrouwd gezicht voor kinderen en ouders van ZON. Ik ben opgeleid pedagoog en kunstzinnig therapeut en sinds 2008 werkzaam in de professionele opvang en begeleiding van kinderen. Ik houd veel van het buitenleven in de natuur, het maken van kampvuren of boogschieten samen met kinderen. Kunstzinnige en culturele projecten met kinderen vind ik erg fijn om te begeleiden. Buiten mijn werk om met kinderen heb ik een eigen bedrijf in muziek- en videoproductie en werk ik op diverse podia in binnen- en buitenland. Ik vind het een ideale combinatie om zowel met kinderen buiten in de modder te spelen, als in het weekend mij op een podium te begeven als productieleider of artiest. Juist dit soort afwisseling geeft mij balans. Werken met kinderen is vaak een mooie spiegel en leerweg en ook nog eens superleuk om te doen.
 • Mariska

  Mariska

  Ik ben Mariska en op maandag, dinsdag en donderdag werkzaam op onze locatie Avontuur en ben al vanaf ongeveer 1998 werkzaam in de kinderopvang, waarvan de afgelopen jaren sinds 1999 bij een Westlandse stichting, waar ik een grote passie voor het werken op de BSO heb ontwikkeld. Naast handlettering, het spelen op mijn saxofoon en creatief bezig zijn vind ik het heerlijk om met mijn gezin naar buiten de natuur in te gaan om te beleven, te ontdekken en te ervaren.Iets wat ik de kinderen ook graag tijdens mijn werk mee wil geven. Verwondering en plezier zijn voor mij ook de sleutelwoorden voor een fijne dag of middag! Ik vind het mooi om daar bij ZON! mijn steentje aan bij te mogen dragen.

Kinderopvang ZON!

Adres: Rotterdamseweg 270,

2628 AT, Delft

Telefoon: 0617511226

Volg ons

Top