Meer informatie? 0617511226

 

Welkom bij UitZON!derlijk

 

In de nieuwbouw van de Pieter van der Plasschool biedt ZON! naschoolse opvang, specifiek voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar. De kinderen blijven na school lekker in hun vertrouwde omgeving en hoeven niet te reizen. Het activiteitenaanbod van deze locatie van ZON! is volledig afgestemd op deze leeftijdsgroep. We vragen de kinderen geregeld naar hun wensen en houden daar rekening mee in ons aanbod.

We bieden activiteiten aan in onze uitdagende binnenruimte en in de gymzaal van de school, we koken met de kinderen in de keuken en knutselen in ons eigen lokaal. We zijn ook vaak te vinden op het mooie ‘groene’ schoolplein of in het nabij gelegen Hofpark met de kleine kinderboerderij en speeltuin.

UitZON!der beidt ook de mogelijk voor Voorschoolse Opvang. [klik hier] voor de tarieven.

 01 Pieter vd Plas 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze medewerkers

 

 • Tom
 • Priya
 • Fiona
 • Daniëlle
 • Simone
 • Nash
 • Tom

  Tom

  Ik ben Tom en ik werk bij UitZON!derlijk als meewerkend locatiemanager. Ik woon in Den Haag en heb SPH (Sociaal Pedagogisch Hulpverlening) gestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Ik werk sinds april 2009 met veel plezier bij ZON! Werken bij ZON! is heel leuk, omdat je je weer als kind kan voelen door lekker met de kinderen te sporten, spelen, kletsen en allemaal leuke dingen te doen! Ik werk het liefste buiten en mijn droom is om later in natuurrijke omgeving te wonen en te blijven werken.
 • Priya

  Priya

  Ik ben Priya en ik woon in Den Haag. Ik heb de opleiding Onderwijsassistent afgerond en heb nu een tussenjaar. Ik heb besloten om in deze tussentijd te komen werken bij UitZON!derlijk en ik heb het erg naar mijn zin. ZON! past bij mij, omdat elke dag anders is! Je kan laten zien waar je goed in bent en dat is zo fijn. Ik vind het leuk om te knutselen met de kinderen, maar ik vind het ook heel leuk om samen met de kinderen lekkernijen te maken. Ik wil volgend jaar erg graag verder studeren. Het liefst wil ik de opleiding Duits docent gaan doen.
 • Fiona

  Fiona

  Ik ben Fiona, ik woon in Den Haag en ik ben de trotse moeder van dochter Yazoo. Na het behalen van mijn diploma M.D.G.O-AW heb ik de HBO-cursus Management Kinderopvang afgerond. Na een aantal omzwervingen voelt het weer als thuiskomen binnen de kinderopvang. Één op één contact met de kinderen vind ik erg belangrijk, zo vind ik het fijn om voor te lezen, spelletjes te doen met de kids en beestjes te zoeken in de natuur. Werken bij ZON! past bij mij, omdat ik het fijn vind om buiten te zijn met de kids en activiteiten te doen waarbij individuele aandacht voorop staat. Mijn droom is om voor een langere tijd naar mijn roots af te reizen... naar Indonesië.
 • Daniëlle

  Daniëlle

  Ik ben Daniëlle en ik voel me na mijn werk als kapster en horecamedewerkster zeer op mijn plek bij ZON! Hier kan ik mijn verzorgende en creatieve kwaliteiten perfect uitvoeren. Elke dag zie ik als een uitdaging om ervoor te zorgen dat de kinderen een leuke dag hebben gehad en met een blij gezicht naar huis gaan. ZON! past bij mij omdat ik het belangrijk vind dat kinderen zichzelf kunnen zijn en dat kan bij ZON! Ik ben ook nog moeder van een heerlijke puber, Robin. Ik zou in de toekomst bij ZON! een eigen atelier willen, om zo de kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun eigen creativiteit.
 • Simone

  Simone

  Ik ben Simone en mijn hobby is tennis. Tijdens mijn stage bij ZON! Sport Wateringen wist ik al snel dat ik na het behalen van mijn Sport en Bewegen diploma bij ZON! wilde gaan werken. Ik vind het vooral leuk om met de kinderen te sporten, spelletjes te doen en ik ga graag naar buiten! Het is fijn dat je als medewerker en als kind jezelf mag zijn en dat je vooral mag doen wat je zelf leuk vindt.Niks moet, alles mag en geen idee is te gek. Dat maakt het werken bij ZON! zo leuk! Ik ben maandag t/m donderdag ochtend te vinden bij de VSO bij UitZON!derlijk en ’s middags ben ik op maandag, dinsdag en donderdag bij de ZON!newijzer.
 • Nash

  Nash

  Ik ben Nash. Ik ben 20 jaar en woon in Nootdorp. Vorig jaar ben ik afgestudeerd op de opleiding sport en bewegen. Op deze opleiding heb ik de twee dingen ontdekt die me echt gelukkig maken; buitensport en lesgeven aan kinderen. Buitensport omdat het de meest vrije sport soort is die er is. De enige regels die er zijn, zijn allemaal veiligheidsregels. Bij sommige activiteiten moet je echt samenwerken om je doel te bereiken. Bij andere sta je er juist helemaal alleen voor waarbij je het alleruiterste uit jezelf moet weten te halen. En dat allemaal in de mooiste natuur. Verder vind ik het ook geweldig om les te geven aan kinderen. Ze zijn zo nieuwsgierig. Ook zijn ze eerlijk en toch stiekem altijd op zoek naar de grens. Bij ZON! krijg ik de kans om deze passies te combineren en dat maakt het zo uitdagend en leuk om bij ZON! te werken!

Kinderopvang ZON!

Adres: Rotterdamseweg 270, 2628 AT, Delft

Telefoon: 0617511226

Volg ons

Top