Meer informatie? 0617511226

 

 Welkom bij de ZON!newijzer

 

De ZON!newijzer is gevestigd in de Hofboerderij, een monumentaal pand gelegen in het ‘groene’ centrum van Wateringen. Door de vele mogelijkheden van het pand, de groene omgeving en de aanwezige kunstenaars is ook deze locatie weer een unieke ZON! locatie waar de kinderen geheel in de visie van ZON! plezier kunnen beleven.

De locatiemanager van de Zonnewijzer wordt Marloes Mosterd. Inschrijven kunt u via deze link:[klik hier] om in te schrijven.

 

                                                ZON de Hofboerderij ZON de Hofboerderij 2

 

Onze medewerkers

 

 • Marloes
 • Simone
 • Marloes

  Marloes

  Na ruim 10 jaar ervaring in de gehandicaptenzorg ben ik overgestapt naar de kinderopvang. Sinds maart 2017 werk ik als leidinggevende bij ZON! Sport Den Hoorn. Ik heb Pedagogiek gestudeerd en in 2014 de opleiding tot SEO- Kindercoach afgerond. Iedere dag heb ik het geluk om mee te mogen gaan in de werelden van ieder kind. Ze nemen mij mee op reis en samen ontdekken en ervaren wij de wereld om ons heen. Ik houd ervan om nieuwe dingen te ontdekken en kinderen te laten zien wat er allemaal wel en niet is! Het mooist vind ik als een kind op een gezonde manier zijn of haar grens kan verleggen en dat ze later nog eens terug denken; 'goh dat deden we gewoon bij ZON!'
 • Simone

  Simone

  Ik ben Simone en mijn hobby is tennis. Tijdens mijn stage bij ZON! Sport Wateringen wist ik al snel dat ik na het behalen van mijn Sport en Bewegen diploma bij ZON! wilde gaan werken. Ik vind het vooral leuk om met de kinderen te sporten, spelletjes te doen en ik ga graag naar buiten! Het is fijn dat je als medewerker en als kind jezelf mag zijn en dat je vooral mag doen wat je zelf leuk vindt.Niks moet, alles mag en geen idee is te gek. Dat maakt het werken bij ZON! zo leuk! Ik ben maandag t/m donderdag ochtend te vinden bij de VSO bij UitZON!derlijk en ’s middags ben ik op maandag, dinsdag en donderdag bij de ZON!newijzer.

Kinderopvang ZON!

Adres: Rotterdamseweg 270, 2628 AT, Delft

Telefoon: 0617511226

Volg ons

Top