Meer informatie? 0617511226

 

 Welkom bij de ZON!newijzer

 

Nieuwe locatie Kinderopvang ZON! in Wateringen

Wij zijn bijzonder trots om te melden dat naast ZON! Wateringen (Velo), ZON! Avontuur, UitZON!derlijk en BijZON!der wij per 5 november een vijfde nieuwe locatie openen in Wateringen.

Deze locatie is bij u mogelijk reeds bekend als de ZON!newijzer.

De Zonnewijzer is een monumentaal pand gelegen in het ‘groene’ centrum van Wateringen. Door de vele mogelijkheden van het pand, de groene omgeving en de aanwezige kunstenaars zal ook deze locatie weer een unieke ZON! locatie worden waar de kinderen geheel in de visie van ZON! plezier kunnen beleven.

De locatiemanager van de Zonnewijzer wordt Marloes Mosterd. De inschrijvingen zijn gestart, dus meld je snel aan bij ons hoofdkantoor via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-17511226. Of [klik hier] om in te schrijven.

 

                                                ZON de Hofboerderij ZON de Hofboerderij 2

 

Onze medewerkers

 

 • Marloes
 • Simone
 • Marloes

  Marloes

  Na ruim 10 jaar ervaring in de gehandicaptenzorg is Marloes overgestapt naar de kinderopvang. Sinds maart 2017 werkt ze als leidinggevende bij ZON! Sport Den Hoorn. Marloes heeft Pedagogiek gestudeerd en heeft 4 jaar geleden de opleiding tot SEO- Kindercoach afgerond. Iedere dag heeft ze het geluk om mee te mogen gaan in de werelden van ieder kind. Ze nemen haar mee op reis en samen ontdekken en ervaren ze de wereld om hun heen. Ze houdt ervan om nieuwe dingen te ontdekken en kinderen te laten zien wat er allemaal wel niet is! Het mooist vindt Marloes als een kind op een gezonde manier zijn of haar grens kan verleggen en dat ze later nog eens terug denken; 'goh dat deden we gewoon bij ZON!'
 • Simone

  Simone

  Ik ben Simone en mijn hobby is tennis. Tijdens mijn stage bij ZON! Sport Wateringen wist ik al snel dat ik na het behalen van mijn Sport en Bewegen diploma bij ZON! wilde gaan werken. Ik vind het vooral leuk om met de kinderen te sporten, spelletjes te doen en ik ga graag naar buiten! Het is fijn dat je als medewerker en als kind jezelf mag zijn en dat je vooral mag doen wat je zelf leuk vindt.Niks moet, alles mag en geen idee is te gek. Dat maakt het werken bij ZON! zo leuk! Ik ben maandag t/m donderdag ochtend te vinden bij de VSO bij UitZON!derlijk en ’s middags ben ik op maandag, dinsdag en donderdag bij de ZON!newijzer.

Kinderopvang ZON!

Adres: Rotterdamseweg 270,

2628 AT, Delft

Telefoon: 0617511226

Volg ons

Top