Meer informatie? 0617511226

 

Welkom bij BijZON!der

 

In de Jozefschool biedt ZON! naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De kinderen blijven na school lekker in hun vertrouwde omgeving en hoeven niet te reizen. Het activiteitenaanbod van deze locatie van ZON! is volledig afgestemd op deze leeftijdsgroep. We vragen de kinderen geregeld naar hun wensen en houden daar rekening mee in ons aanbod.

 

44761592

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze medewerkers

 

 • Mirjam
 • Journey
 • Iris
 • Bweer
 • Bas
 • Jennifer
 • Patricia
 • Filomena
 • Mirjam

  Mirjam

  Ik ben Mirjam en op maandag, dinsdag en donderdag te vinden bij BijZON!der. Na 12 jaar ervaring te hebben opgedaan als pedagogisch medewerker ben ik hier sinds september 2017 werkzaam als locatiemanager. Naast het plekje in de zon, waar mijn favoriete voetbalclub wekelijks over zingt, heb ik nu ook mijn plekje bij ZON! gevonden. Een tweede thuis waar ik elke dag weer mijn creativiteit en positieve energie kwijt kan. In alle druk(te) van tegenwoordig vind ik het heel belangrijk om regelmatig samen met de kinderen te genieten van een rustmoment door middel van mindfulness of yoga. Elke dag kent bijzondere momenten omdat het werken met kinderen nou eenmaal BIJZONDER mooi is!
 • Journey

  Journey

  Ik ben Journey. Ik ben opgeleid als beeldend docent en begeleid kinderen graag in hun creatieve kunstzinnige ontwikkeling. Mijn lijfspreuk is dan ook ‘Een dag niet creatief bezig is een dag niet geleefd’. Samen met mijn man geniet ik van mijn zoon en dochter en rode kater Pluk is een begrip in het gezin. Wat mij aanspreekt in kinderen is de onbevangenheid en het enthousiasme van jonge kinderen om nieuwe dingen te ontdekken. Met veel enthousiasme werk ik bij BijZON!der als assistent- locatiemanager en coördinator van de tussen-schoolse opvang bij de St. Jozefschool.
 • Iris

  Iris

  Ik ben Iris en ik werk sinds 2013 bij ZON!. Ik ben begonnen op de locatie ZON! Delftse Hout en heb een aantal jaar vast op locatie ZON! Sport Delft gewerkt. Nu ben ik toe aan een nieuw avontuur op locatie BijZON!der. Ik heb MBO Sport en Bewegen gedaan en ben nu aan het afstuderen aan de HALO Haagse Academie Lichamelijke Opvoeding. Zelf doe ik fanatiek aan volleybal bij Velo en speel daar in Dames 1. In de zomer ben ik op het strand te vinden om daar mee te doen aan de competitie beachvolleybal door heel Nederland.
 • Bweer

  Bweer

  Ik ben BWeer en kom oorspronkelijk uit Irak, maar ben geboren en getogen in Koerdistan. Sinds de zonnige zomer van 2017 ben ik werkzaam bij ZON! Ik heb als oproepmedewerker bij verschillende locaties de nodige ervaring opgedaan en heb nu mijn vaste plekje gevonden bij BijZON!der. Ik ben hier te vinden op maandag, dinsdag en donderdag maar ik verzorg ook nog steeds regelmatig onze kleinste wondertjes bij het kinderdagverblijf in Den Hoorn. Deze fijne afwisseling zorgt ervoor dat ik mijn elke dag weer met veel liefde en passie kan uitvoeren! Zelf ben ik een trotse moeder van twee kinderen en houd ik van koken, dansen en zwemmen. Bij BijZON!der ben ik voornamelijk buiten te vinden waar ik allerlei avonturen aan ga samen met de kinderen, maar ook voor lekker eten en leuke kinder-kook-workshops kun je mij ‘s nachts wakker maken! Mijn motto? "Zolang de kinderen maar blij zijn en met een grote glimlach naar huis gaan!"
 • Bas

  Bas

  Ik ben Bas en ben sinds september 2018 het team van BijZON!der komen versterken. Ik heb al eerder bij Kinderopvang ZON! gewerkt op de locatie ZON! Avontuur. Ik heb de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker 4 afgerond bij ROC Mondriaan Brasserskade. Verder ben ik een gezelschapsmens en altijd in de weer met kinderen. Zo heb ik 10 jaar leiding gegeven bij de scouting in Kwintsheul en ben ik naast pedagogisch medewerker ook onderwijsassistent bij de St. Jozefschool. De meeste kinderen kennen mij dus ook als meester Bas maar bij ZON! is het gewoon de Bas waar je lekker gek mee kunt doen. Naast de scouting en lekker buiten zijn, ben ik ook vaak te vinden bij een dartbord, ik gooi regionaal op het hoogste niveau. Daar kom ik toppers tegen zoals Raymond van Barneveld en Jeffrey de Zwaan en mag ik mij jaarlijks meten met de beste darters uit de regio.
 • Jennifer

  Jennifer

  Mijn naam is Jennifer en ik ben van maandag t/m vrijdag werkzaam bij de VSO, mij kun je dus nooit missen! ’S morgens vroeg is het altijd meteen een gezellig boel bij BijZON!der. De kinderen kunnen en mogen van alles doen. Persoonlijk vind ik het altijd erg leuk om een spelletje te doen met de kinderen of lekker met hen mee naar buiten te gaan. Ook al is het maar een klein uurtje (7:30 tot 8:30) het is mooi om te zien dat de kinderen slaapwandelend binnen mogen komen, vervolgens iedereen op zijn of haar eigen manier wakker kan worden en ik ze daarna vrolijk en opgewekt aan de juf of meester mag overhandigen.
 • Patricia

  Patricia

  Mijn naam is Patricia en ik werk sinds 1 oktober 2018 elke maandag, dinsdag en donderdag bij de VSO bij BijZON!der. Als de kinderen ‘s morgens door hun ouders worden gebracht is het leuk om te zien dat het ene kind nog een beetje slaperig is en rustig aan tafel met de strijkkralen wil spelen of een spelletje wil doen. Daarentegen zijn andere kinderen weer klaarwakker en willen zij op het schoolplein rennen met vriendjes/vriendinnetjes. Tikkertje of verstoppertje is dan grote favoriet! De andere keer ligt er weer een puzzel van 1000 stukjes die we met elkaar een stukje verder gaan maken. Ook hebben wij behoorlijk wat dierenvriendjes bij BijZON!der, deze kinderen zeggen eerst de visjes en de wandelende takken gedag om ze vervolgens iets lekkers te geven. Het leukste aan mijn werk bij de VSO vind ik, dat ik er samen met de kinderen voor mag zorgen, dat zij vol goede en gezellige moed aan hun schooldag kunnen beginnen.
 • Filomena

  Filomena

Kinderopvang ZON!

Adres: Rotterdamseweg 270,

2628 AT, Delft

Telefoon: 0617511226

Volg ons

Top