fbpx 

Meer informatie? 0158200456

 

Welkom bij ZON! in de Polder

 

ZON! in de Polder bevindt zich op het sportpark van Den Hoorn en in het nieuwe gebouw van de Scouting Den Hoorn. Naast alle sportmogelijkheden, ligt dit gebouw naast recreatiegebied Kerkpolder. De bossen, de slootjes en de rivier de Gaag bieden talloze mogelijkheden om met de kinderen mooie avonturen te beleven. Denk aan slootje springen, bomenklimmen, beestjes zoeken, bloemen plukken, vuur maken. De scouting beschikt verder over boten en kano’s waar wij op vakantiedagen gebruik van mogen maken. Bij onze kippen en konijnen leren we de kinderen om te gaan met het verzorgen van dieren. In onze keuken leren we de kinderen graag de kunst van het koken en in ons atelier kunnen de kinderen knutselen en kleren maken.

 

 

 

 

Onze medewerkers

 

 • Leon
 • Joyce
 • Marian
 • Leon

  Leon

  Mijn naam is Leon van Paassen en ik ben vanaf half mei 2019 actief bij ZON! op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Zelf heb ik als kind het geluk gehad dat ik altijd buiten kon spelen in de bossen en in/om de slootjes. Ik ben al sinds 2006 actief bij SV Den Hoorn. Na mijn HAVO op het Stanislas, heb ik Sportmanagement (nu Sportkunde) gestudeerd en het diploma behaald. Van mijn 12e jaar tot mijn 17e jaar zat ik op de waterscouting in Den Hoorn. Voor SV Den Hoorn organiseer ik al sinds 2009 de jeugdkampen en de pietentrainingen in overleg met Sinterklaas. En ja, waarom past ZON! bij mij? Ik kijk er naar uit om mijn jeugd weer op te pakken en met jullie kinderen slootje te springen, te voetballen, boomhutten te bouwen, bosspellen te organiseren, kikkers/visjes en andere diertjes te vangen, kortom teveel om op de noemen! "Boys, will be boys!" oftewel: "Jongens, blijven jongens” (dus ik geloof dat het goed komt!)
 • Joyce

  Joyce

  Ik ben Joyce de Vreede en werk sinds 2012 bij ZON!. Ik ben begonnen als invalkracht en werk nu op maandag, dinsdag en donderdag vast op de locatie ZON! in de polder. Ook werk ik nog op woensdag BIJ ZON! Thuis. Op de dinsdag ochtend ben ik te vinden bij de scharrelpeuters. Wat ik zo leuk vind aan het werken bij ZON! is dat ik met alle leeftijden werk! Niet alleen de kinderen ontwikkelen zich, ook ik. In al die jaren dat ik bij ZON! werk kom ik weer een nieuw talent van mijzelf tegen. Ik doe graag van alles bij ZON! zoals: · Kampvuur maken · Koken · Natuur knutsels maken · Tipi tenten bouwen enzovoort. Het is elke dag weer een feest om te mogen werken bij ZON! en om mijn passie samen met jullie kinderen te delen!
 • Marian

  Marian

  Ik ben Marian. Ik ben in januari begonnen bij ZON! en doe de verkorte opleiding tot pedagogisch medewerker. Tot en met de zomer vakantie heb ik meegedraaid bij BijZON!der in Wateringen. Na het werken in een theater en te hebben gewerkt bij een bruidsmode ontwerper, leek het mij een leuke uitdaging mijn creativiteit anders in te zetten. Ik vind het heel fijn om mijn ervaringen te delen met de kinderen en ze creatief uit te dagen. Kinderen zijn zo leuk onbevangen en enthousiast. Ook geniet ik erg van de gesprekjes die onder het knutselen ontstaan. Naast mijn werk bij ZON! in de Polder, werk ik op vrijdag ook in Delftse Hout (ZON! Natuurlijk). We zitten daar echt helemaal in het bos, achter de Delfse Rugby club ’74. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten met m’n hondje. Verder zit ik graag achter mijn naaimachine, waar ik onder andere leren tassen maak.

Kinderopvang ZON!

Adres: Lookwatering 62, 2635 EA, Den Hoorn

Telefoon: 0158200456

Volg ons

Top